Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Budget Energie
68% van de klanten raadt Budget Energie aan.
18% zegt Budget Energie misschien aan te raden.

Budget Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Budget Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Budget Energie ervaringen en beoordelingen. Is Budget Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Budget Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Budget Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Budget Energie
Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 115
Jaarprijs
€ 1892,02
68%
van 73 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 14% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Geerdes 17-7-2019 - 10:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima voorlichting en probleemloos overstap. 👍

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 7
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 6
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
peter 15-7-2019 - 18:14

trap niet in het contract- verlengingsaanbod voor u als "gewaardeerde klant"; een nieuwe klant wordt duidelijk meer gewaardeerd. Scheelt vaak honderden euro's / jaar.
Stap over!!

  • u zou eindelijk de bestaande klant eens daadwerkelijk moeten waarderen.
  • U volhard echter in het ( leugenachtige) verhaal dat u bestaande klanten een beter aanbod doet dan nieuwe klanten.
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
nol van keeken 15-7-2019 - 10:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

gen problemen

  • goed regeld
  • niets
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hans 14-7-2019 - 09:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duidelijke communicatie en goede prijs

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 6
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henri 12-7-2019 - 19:34
Overgestapt via Energiewereld.nl

Adequate en snelle afhandeling bij de overstap naar een 1-jarig contract.
Duidelijke en aantrekkelijke tarieven.

  • Adequate en snelle afhandeling bij de overstap naar een 1-jarig contract. Duidelijke tarieven.
  • Scherpe prijs en aantrekkelijk welkomstpremie.
  • geen opmerkingen
Beoordeling
6
Duurzaamheid: 6
Klantenservice: 6
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 6
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A. Kars 11-7-2019 - 08:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

in de korte tijd dat ik nu bij Budget Energie klant ben: geen negatieve of slechte ervaringen.

  • geen
  • nvt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
R 9-7-2019 - 18:15

Valse beloftes!!! Nooit intrappen! Ze bieden aan om over te stappen en alles te regelen. Dit doen ze niet goed, waardoor het misgaat en je als klant opgezadeld wordt met 250 boete die je aan ze moet betalen!!

  • Slimme gewiekste verkopers

Reacties

Budget Energie Webcare 15-7-2019 - 12:12
Beste R,
Vervelend om te horen dat de aanmelding niet goed is verlopen. Ik kan helaas niet bekijken wat er precies is voorgevallen, omdat ik geen klantnummer of adres- of persoonsgegevens bij dit bericht heb ontvangen. U kunt ons echter wel telefonisch of per e-mail bereiken via klanten@budgetenergie.nl, zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Veen 9-7-2019 - 16:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gemakkelijk en snel geregeld met een duidelijke uitleg. Een goede prijs (hoewel het natuurlijk altijd beter kan) die beduidend onder de prijs van mijn "oude" energieleverancier ligt.
Wel een waarschuwing: vandaag 1 week na het ingaan van mijn nieuwe energielevering werd ik gebeld door een mevr. die zich Sarah noemde van een energiecollectief die mijn overstap geregeld zou hebben (ik heb dat via Gaslicht.com gedaan) en mij vertelde dat Budget Energie een fout had gemaakt bij de berekening en het nieuwe maandbedrag ca. 20 Euro duurder zou uitvallen. Zij regelde even voor mij dat ik een goedkopere energierekening zou krijgen en dat deed zij uit naam ven Budget Energie . De organisatie waar zij voor zei te werken kende ik niet en dus vertrouwde ik haar verhaal niet en vroeg haar om dit even op schrift te zetten en het mij per mail te sturen. Dat weigerde zij maar als ik nu even "ja" zei kwam het helemaal goed en kreeg ik mijn energie vanaf nu via Huishoud Energie (of iets dergelijks). Ik persisteerde in mijn verzoek om een mail waarna zij boos het gesprek afkapte.

Opmerking van Energiewereld.nl 10-7-2019 - 16:21
Beste meneer Veen,

Bedankt voor uw complimenten over onze service en die van de leverancier. Verder kan ik in ons systeem zien dat u de situatie over de partij welke u heeft benaderd, besproken heeft met mijn collega.
Wanneer wij nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag van u. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@gaslicht.com of even bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,
Rosanneke
Beoordeling
10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Han 6-7-2019 - 21:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

De goedkoopste leverancier over periode van 12 maanden bij mijn verbruik!

  • Goedkoopste voor mijn energie behoefte
  • --
Beoordeling
5
Overstapproces: 4
Facturering: 8
Online dienstverlening: 4
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 3
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Keijzer 6-7-2019 - 10:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Slechte afhandeling indien je in het bezit bent van winddelen

  • Vlotte inschrijving
  • klant Vooraf informeren dat winddelen niet mee genomen kunnen worden
Opmerking van Energiewereld.nl 8-7-2019 - 16:32
Beste meneer/mevrouw Keijzer,

Wat vervelend om te lezen dat de overstap niet vlekkeloos is verlopen. Wanneer wij nog iets voor u kunnen beteken, horen wij dat graag. U mag dan een mail sturen naar info@gaslicht.com, of u kunt ook altijd even bellen naar 0342 411350.

Met vriendelijke groet,
Rosanneke

Reacties

Budget Energie Webcare 12-7-2019 - 09:42
Beste Keijzer,

Ik vind het vervelend om te horen dat u uw winddelen niet kunt meenemen. Helaas kunnen wij als energieleverancier niet zien of u het het bezit bent van winddelen. Vanuit Budget Energie kunnen wij u daarom niet vooraf informeren. U kunt echter wel contact met ons opnemen om hiernaar te informeren, hiervoor heeft u overigens ook altijd een wettelijke bedenktijd voor van 14 dagen. In deze periode is het ook mogelijk om het contract kosteloos te ontbinden, mocht u het niet eens zijn met onze voorwaarden.

Met vriendelijke groet,

Budget Energie Webcare