Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Budget Energie
73% van de klanten raadt Budget Energie aan.
17% zegt Budget Energie misschien aan te raden.

Budget Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Budget Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Budget Energie ervaringen en beoordelingen. Is Budget Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Budget Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Budget Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Budget Energie
Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Groene Stroom en Gas 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 185
Jaarprijs
€ 1965,48
73%
van 64 klanten zou deze leverancier aanbevelen
17% misschien 9% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
R.Nijland 18-4-2019 - 21:49

Na 2 dagen (Geen werkdagen) dus ruim binnen de gestelde heroeppingstermijn, heb ik via het officiële formulier en weg, kenbaar gemaakt dat ik geen gebruik wens te maken van hun diensten. Vanuit hun kant hadden ze meteen de volgende dag een bevestiging gestuurd dat ze de aanvraag niet verder in behandeling nemen. Nu twee weken later is tot mijn grote verbazing, zonder bindende juridische overeenkomst en annuleringsbevestiging geld van mijn rekening afgeschreven. Uiterst onprofessioneel.

Beoordeling
6
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Henk van Dooren 16-4-2019 - 20:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

10-01-2019 Aangemeld bij Budget Energie
28-01-2019 Bevestiging door Budget Energie: start datum 01-03-2019.
25-02-2019 Verzoek van 'oude leverancier' NLE om meterstanden!!??
01-03-2019 Incasso door NLE voor maand maart 2019!!?? Door bank laten storneren.
04-03-2019 Verzoek van Budget Energie om meterstanden.
08-03-2019 Herinnering van NLE mbt betaling termijn maart 2019 (hoewel ze geen energie meer leveren!!!)
12-03-2019 Mail van NLE met tekst 'Wij horen altijd pas 1 werkdag van te voren dat u gaat overstappen'.
23-03-2019 Schrijven per post van NLE om meterstanden alsnog door te geven. Dit terwijl ik de eindnota al op 14-03-2019 had ontvangen!!!
25-03-2019 Na een heleboel gedonder eindelijk de erkenning van NLE dat ik recht heb op welkomstbonus. Deze was in eerste instantie geweigerd. Belofte van NLE om deze binnen 10 werkdagen te storten.
15-04-2019 Na 17 werkdagen nog steeds niets van NLE ontvangen!!!


  • Wacht met aanmelden van overgestapte klant bij de 'oude leverancier' niet tot één werkdag voor datum van levering. Geef overstap aan 'oude leverancier' meteen door als na aanmelding de 14 dagen respijt zijn verstreken.
  • Dit zou in mijn geval een heleboel narigheid hebben gescheeld.
  • Wel een wijze les geleerd: Nooit meer NLE!!! Klantonvriendelijk, star, inflexibel, systemen die niet op elkaar zijn afgestemd, slechte betalers, komen niet na wat ze toezeggen.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Nicole Pelzer 16-4-2019 - 12:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben net klant, dus moet nog gaan ervaren hoe de dienstverlening gaat werken.

  • Overstap ging makelijk, dus dat is fijn.
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Anneloes 15-4-2019 - 23:13
Overgestapt via Energiewereld.nl

Door een wijziging in de startdatum contact gehad met BudgetEnergie. Prima te woord gestaan en netjes, snel en correct afgehandeld. Er werd goed meegedacht door de medewerkster van de klantenservice van BudgetEnergie, meerdere malen contact met haar gehad.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
4
Klachtenafhandeling: 2
Facturering: 7
Overstapproces: 2
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 2
Prijsstelling: 3
Online dienstverlening: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Liesbeth Kaandorp 13-4-2019 - 19:46

Terwijl je in de overstapprocedure zit komen ze ineens met aanbiedingen. Ze blijven mailen en bellen. Om gek van te worden.

  • Geen klachten gehad toen ik klant was.
  • Hou op met bellen en mailen nadat de klant gaat overstappen.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 9
Facturering: 5
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A 12-4-2019 - 11:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Voorschotbedrag was veel te hoog en het was moeilijk om dat te verlagen, terwijl wij ons verbruik en de nieuwe tarieven kenden. Pas na veel aandringen werd het voorschotbedrag verlaagd naar het door ons voorgestelde niveau.

  • Gunstige tarieven.
  • Meer rekening houden met bekend, eerder verbruik bij het vaststellen van het voorschotbedrag per maand.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L Danielse-Wagenaar 4-4-2019 - 18:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen problemen gehad Prima

  • Goed verlopen
  • Tot nu toe niets
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 5
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
gijsbert copier 3-4-2019 - 19:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

in principe raad ik geen leverancier aan , wordt me overigens ook nooit gevraagd

  • de vorige keer toen BE leverancier was is het geheel vlekkeloos verlopen ,op grond van dit en de prijs ben ik weer overgestapt
  • Budget Energie begint heel snel met het afboeken van het maandelijkse voorschot tw.
  • : op 11/2 en 28/2
  • terwijl de andere leverancier ook nog een afboeking had gedaan op 6/2
  • m.a.w drie afschrijvingen in een maand , wel erg veel !
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 4
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 2
Online dienstverlening: 1
Facturering: 3
Duurzaamheid: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jantine 2-4-2019 - 12:02

Teken geen contract voor deze maatschappij als je de goedkoopste leverancier wilt, want je wordt voor de gek gehouden! Ze komen aan de deur met een mooi verhaaltje dat ze direct via enexis en lokaal leveren, waardoor het goedkoper kan. Niets is minder waar.
Nadat ik mijn contract kreeg, heb ik de tarieven vergeleken. Bij budgetenergie kwam ik veel duurder uit (ik zit nu bij energiedirect). Dit terwijl de verkoper mijn huidige tarieven heeft bekeken, en mij garandeerde dat budgetenergie goedkoper was. Niet dus!
Ik heb dit aangegeven met de boodschap dat ik mijn nieuwe contract wou ontbinden. Komt meneer met een lulverhaal dat het verschil komt omdat de energiebelasting is verhoogd en ik nog het oude belastingtarief betaal. Dit klonk vrij aannemelijk, ik heb dit toen gecheckt en ook dit bleek niet waar te zijn. De belasting is excact hetzelfde bij beide maatschappijen, de tarieven van budgetenergie zijn gewoon hoger. Nu moet ik aan de slag met het uitprinten, invullen en opsturen van mijn herroepingsformulier. Wat een verspilde tijd en moeite!

  • Geen.
  • Oplichters!!
  • Niet je potentiële klanten voorliegen
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
C.A.E.Alders 1-4-2019 - 16:56
Overgestapt via Energiewereld.nl

overstap is probleemloos verlopen.

  • concurrerend
  • weet niet