Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Budget Energie

Budget Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Budget Energie? Lees hier de Budget Energie ervaringen en reviews. Is Budget Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Budget Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Budget Energie!
Welkomstpremie € 500
€ 2412,47
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom
78% van 417 klanten beveelt aan.
18% misschien 5% niet

Klantervaringen over Budget Energie

8
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Herman van Gelderen 21-9-2021 - 12:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prijs / kwaliteit verhouding is goed.

  • Bij plaatsing zonnepanelen wordt de afname van elektriciteit minder wat geen gevolgen heeft qua boeteclausule of iets dergelijks.
9
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Hans 21-9-2021 - 10:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap prima geregeld. Geen problemen ondervonden.

  • Verloopt soepel. Geen gedoe.
  • Eindafrekening is heeeeel erg getailleerd. Misschien handig om ook een korte ‘samenvatting’ toe te voegen.
  • Verder is de eindafrekening opgesplitst in kalenderjaren en niet in een periode van de afgelopen 12 maanden. Dat maakt het onoverzichtelijk.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
2,0
Online dienstverlening
2,0
Prijsstelling
2,0
Groenheide 18-9-2021 - 10:28

Dubbele betaling bij over stappen

9
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Ronald 17-9-2021 - 20:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap ging heel soepel. Prijsstelling en teruglevertarief is zo dat ik er enorm lage kosten voor energie ga hebben.

7
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
7,0
Ik raad Budget Energie aan
Jan Derk 16-9-2021 - 13:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Al eerder klant geweest van budget energie, via gaslicht.com de overstap weer geregeld. van 1 jarig naar driejarig contact gegaan.

  • Duidelijk overzicht van alle relevante zaken. Overstap goed geregeld
  • geen

Reacties

Budget Energie Webcare 17-9-2021 - 09:52
Beste meneer,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! En welkom terug natuurlijk! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Jeffrey Meijer 14-9-2021 - 13:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Heel tevreden so far

  • Dagelijks inzicht in verbruik
  • Geen

Reacties

Budget Energie Webcare 15-9-2021 - 10:34
Beste meneer,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Budget Energie aan
Marisa 14-9-2021 - 11:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed advies en tips van klantenservice Gaslicht. Hierdoor goede keus kunnen maken. Overstap en contact met nieuwe leverancier verliep soepel en vlot.
Facturatie verloopt goed en heb inzicht in verbruik e.d. Meer dan tevreden tot op heden.

  • Goed advies en tips vanuit Gaslicht
  • Duidelijke communicatie per mail
  • Heldere facturatie
  • Contact loopt soepel en vlot
  • Tussentijds weinig/geen communicatie over overstap. Dit is op website wel te volgen, maar mailtje maakt t voor klant wel makkelijker.

Reacties

Budget Energie Webcare 15-9-2021 - 10:35
Beste mevrouw,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Facturering
9,0
Prijsstelling
7,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Budget Energie aan
Menno 14-9-2021 - 10:03
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap is soepel gegaan en heb er weinig van hoeven merken.

Reacties

Budget Energie Webcare 15-9-2021 - 10:36
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
8
Prijsstelling
6,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
aNyWay 10-9-2021 - 19:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gewoon goed maar wat traag en snel met het voorstel maandbedrag.

  • Nette communicatie via mail
  • Overleg over maandbedrag

Reacties

Budget Energie Webcare 15-9-2021 - 10:38
Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons misschien zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare
9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Budget Energie aan
Rijk 10-9-2021 - 13:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

1e Ervaringen zijn positief!!!

  • Correcte overstap

Reacties

Budget Energie Webcare 15-9-2021 - 10:33
Beste meneer,

Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent en ons zou aanbevelen bij anderen! Heeft u toch nog een keer hulp nodig, horen wij dat graag.

Wist u dat we ook Budget Mobiel én Alles-in-1 aanbieden? Interesse? Bekijk het aanbod op www.budgetthuis.nl of bel ons op 0202055555 en kies voor optie 1.

Met vriendelijke groet,
Budget Energie Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.