Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Eneco
75% van de klanten raadt Eneco aan.
19% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfel je nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Is Eneco je huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 240
Jaarprijs
€ 1647,47
75%
van 301 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 6% niet

Klantervaringen

Geverifieerde beoordeling
10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Stefan Kanis 21-2-2018 - 18:45

Concrete vraag, belde de klantenservice en werd snel en vriendelijk geholpen. De meneer aan de telefoon gaf mij een adeqaat en helder antwoord. Fantastisch!

  • Zo gemakkelijk, alles verloopt uitstekend! Goede klantservice van Gaslicht.com
  • Geen
Geverifieerde beoordeling
8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Groen 21-2-2018 - 16:06

Overstappen is de moeite waard, niet zozeer om het maandbedrag, dit blijft hetzelfde, maar de korting die je kunt krijgen!

  • Korting die je anders met geen mogelijkheid krijgt.
  • -
Geverifieerde beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R. Driessen 21-2-2018 - 14:52

Snelle overstap via Gaslicht.com, juiste informatievoorziening via de mail, aanpassen voorschotbedrag erg eenvoudig via de site.

Geverifieerde beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marcel 21-2-2018 - 13:20

Heldere voorwaarden en prijsstelling

  • Eenvoudig en snel overgestapt
Geverifieerde beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G.Willems 21-2-2018 - 12:40

probleemloos overgestapt

Geverifieerde beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.N. Wirschuleit 21-2-2018 - 10:24

Eneco draagt bij aan duurzaamheid en groene energie voor een goed milieu.

Geverifieerde beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John Embrchts 21-2-2018 - 10:14

Prima ervaringen mee tot heden.

Geverifieerde beoordeling
9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.Miel 21-2-2018 - 10:10

Duidelijk meer de groene energie leverancier dan diverse anderen

  • Vlotte overstap
  • Geen enkel probleem
  • Goede feedback via email
  • Geen verbeterpunt
Geverifieerde beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
H.H Karatas 21-2-2018 - 08:58

Alles is goed geregeld

Geverifieerde beoordeling
8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
aaltjo van der wal 20-2-2018 - 11:48

ik zag er erg tegenop om over te stappen, een aantal jaren geleden heb ik het ook gedaan maar daar kwam zoveel sores achteraan dat ik er huiverig voor was.

  • Nu opnieuw overgestapt en nu zonder enige probleem!
  • ik ga er zeker vaker gebruik van maken!
  • geen