Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Eneco

Eneco reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Eneco? Lees hier de Eneco ervaringen en reviews. Is Eneco uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Eneco achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Eneco!
Actietarief
Vast, 12 maanden
Duurzaamheid
Groene stroom
81% van 318 klanten beveelt aan.
15% misschien 4% niet

Klantervaringen over Eneco

9
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Eneco aan
W. Walgemoed 10-9-2021 - 22:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Eenvoudig overgestapt naar Eneco, die ook het contract met mijn vorige leverancier heeft verbroken. Tussen aanmelding en daadwerkelijke ingangsdatum van het contract had nog wel een mailtje mogen zitten, twijfelde nu nog even of het allemaal wel goed was gegaan. Maar uiteindelijk dus geen problemen.

10
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Eneco aan
Hans Hagen 7-9-2021 - 18:31
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap was fluitje van een cent.

  • Ging heel vlot en makkelijk via gaslicht.com
  • Geen.
8
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Eneco aan
Perton 7-9-2021 - 12:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap vrij eenvoudig. Eneco app is zeer gebruiksvriendelijk.

  • Zelf bepalen in EnecoApp wanneer de termijn maandelijks wordt afgeschreven.
  • App geeft voldoende informatie over allerlei zaken
  • App werkt pas als er gaa en electra wordt geleverd.
9
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Eneco aan
Jolanda Bos 7-9-2021 - 11:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles was goed geregeld!

  • Ik hoef zelf geen enkele moeite te doen
  • Geen
8
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
8,0
Elly Lauwerijssen 6-9-2021 - 13:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nog maar kort klant. Kan nu nog niet beoordelen. Overstap ging geruisloos👍🏻

  • Overstap ging geruisloos
  • App is voor mij niet duidelijk
9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Eneco aan
Kees 6-9-2021 - 12:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gezocht naar prijs/service verhouding

  • Ik begreep het
  • Geen
9
Klantenservice
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Eneco aan
Maren den Besten 6-9-2021 - 10:29
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snelle, goede service! Helder qua prijzen, voorwaarden, etc.

  • Snelle, goede service!
8
Online dienstverlening
8,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Eneco aan
Esmée 6-9-2021 - 08:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gemakkelijke overstapping!

  • Overzichtelijk overzicht
  • Nvt
9
Prijsstelling
9,0
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Eneco aan
Marja S 3-9-2021 - 14:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Overstapproces
1,0
Klantenservice
1,0
Ben 29-8-2021 - 10:27

Let op!
Vanaf mei 2021 hebben ze een andere manier van werken om contracten binnen te slepen.
Ook geen info laten sturen naar je E-mail!
Door niet te reageren beantwoord je met “ACCOORD”
Er hangt een enquête aan naar aanleiding van een telefoongesprek met zelf verzonnen antwoorden.

Werk van consumentenwerving Synnion

Eindresultaat:
Contract van 4 jaar inclusief een contract voor een cv- ketel €34,50 p.m.
(De ketel die er hangt is overigens hagel nieuw)
Kijken hoe ze dit rechtbreien!
Word vervolgd.

Dus wees gewaarschuwd!
*Zeg altijd “Nee”
*Ook geen informatie naar uw e-mail laten sturen.
*Wilt u overstappen? Zelf actie ondernemen!

  • Totaal niets positiefs te melden!
  • Niet meer in zee gaan met consumenten werving van Synnion.

Reacties

Eneco Webcare 30-8-2021 - 16:05
Beste Ben,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer dat je geen fijn gevoel hebt bij het aangaan van een nieuw contract. Dit hadden we graag anders gezien. Als we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Eneco Webcare

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.