Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Eneco
61% van de klanten raadt Eneco aan.
22% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfel je nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 180
Jaarprijs
€ 1940,90
61%
van 114 klanten zou deze leverancier aanbevelen
22% misschien 17% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
H. Vos 20-4-2019 - 22:28
Overgestapt via Energiewereld.nl

Anderen moeten zelf zoeken, we bemoeien ons daar niet mee.
Als er naar wordt gevraagd, dan wordt de naam genoemd van de leverancier.

  • We hebben dezelfde leverancier gehouden, er is dus een verlenging.
Beoordeling
3
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 6
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Fons Desaunois 20-4-2019 - 19:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zeer zeer slechte klanten service en communicatie . Via Toon kreeg ik bericht dat mijn contract was opgezegd(?!) Wist nergens van, had het juist via Gaslicht. com verlengt in januari. Krijg zomaar een eindafrekening . Gebeld en gebeld, wisten nergens van en melde: “
Het zij zo... “ Gebeld met Gaslicht.com, konden er ook niets aan doen. Zouden nog terug bellen, ook niets meer van gehoord. Allemaal zeer waardeloos dus!!!!

  • Toon
  • Zie boven, veel betere communicatie
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 7
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
rob 19-4-2019 - 17:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

geen idee

  • snel
  • goedkoper zijn dan op de aanbieding staat
Beoordeling
5
Duurzaamheid: 6
Online dienstverlening: 2
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 8
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Henk Warps 19-4-2019 - 14:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Problemen met de ingangsdatum van het contract. Op schriftelijke vragen en klachten wordt niet gereageerd. Bij telefonisch contact wordt een onsamenhangend verhaal opgehangen en verkeerde informatie gegeven. Pas na een nare recensie op facebook , kwam Eneco in actie. Er werd een klacht aangemaakt en er zou contact opgenomen worden. Uiteraard GEEN reactie op de klacht. Pas na 2 maanden werd er door Eneco contact opgenomen of er nog problemen waren. Toen was het probleem al opgelost en hoefde het niet meer.

  • Geen
  • Ga wat aan de klachtenafhandeling doen. Ik bedenk mij nu wel 2 keer voor ik weer een nieuw contract met Eneco afsluit. Eneco begrijpt nog niet dat professioneel afhandeling van je klachten in je voordeel kan werken.
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 7
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alex 19-4-2019 - 10:19
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nette overstap, duidelijke emails met wat en wanneer iets gebeurt.

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Olthof 18-4-2019 - 22:01
Overgestapt via Energiewereld.nl

Verlenging van contract ging soepel, alleen vreemd dat je als vaste klant ruim 30 jaar geen korting of voordeel krijgt.

  • Verlenging goed verlopen.
  • Korting voor vaste klanten.
Beoordeling
9
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Gerard Korterik 18-4-2019 - 19:04
Overgestapt via Energiewereld.nl

De energie prijzen zijn dit als voor mij jaar 2018-2019 op 100 % gesteld kosten gas en Elektra totaal eindafrekening € 1.716,78

De energie prijzen inclusief belastingen zijn verhoogd jaar 2019- 2020 verhoogd naar 125 %
berekening 1716,78 x 125/100 = € 2.145,98 : 12 = € 178,83 / maand plus € 5 = € 183,83 mijn termijn bedrag / maand.

Dit is hoofdzakelijk verhoogd door de overheid.

Conclusie dat kan zo nooit doorgaan !!!!

  • zie mijn motievatie
  • zie mijn motievatie
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ben Raben 15-4-2019 - 18:25
Overgestapt via Energiewereld.nl

vlotte duidelijke mail.

  • Ik zou wel graag de aanbieding van de overstap ergens terug kunnen vinden. Het kortingsbedrag n.a.v. de overstap.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joyce stam 15-4-2019 - 07:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede communicatie vind ik erg belangrijk en dat ik op de hoogte word gesteld van mijn verbruik en mijn kosten.

Beoordeling
4
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Floris 14-4-2019 - 21:09
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik heb gebruik gemaakt van een aanbieding voor bestaande klanten, maar per abuis onder mijn naam ipv die van mijn partner. Daardoor is Eneco er, zonder dit na te vragen, vanuit gegaan dat het om een nieuwe klant ging. terwijl het een aanbieding voor bestaande klanten was. Gevolg? Ene contract beëindigd en een nieuwe afgesloten, met een hoge tussentijdse jaarafrekening tot gevolg. En geen enkele medewerking of coulance vanuit Eneco om hier iets aan te doen. Oude contract is zonder toestemming afgesloten en dat kon niet meer ongedaan worden gemaakt.