Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Eneco
54% van de klanten raadt Eneco aan.
28% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfel je nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 245
Jaarprijs
€ 1888,73
54%
van 162 klanten zou deze leverancier aanbevelen
28% misschien 17% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jos 16-6-2019 - 10:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede prijs, duurzame energie

  • Geen
  • Geen
Beoordeling
9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gabriëlle 13-6-2019 - 21:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Dikke prima!

Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
jeanny van wissem 13-6-2019 - 13:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

het geen erg gemakkelijk, dit was de tweede keer

  • goed overzicht
  • snel
  • goed
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bert Keijer 7-6-2019 - 16:53
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik hecht zeer aan een energieleverancier die het milieu en het klimaat hoog in het vaandel heeft staan. Naar mijn idee is het geen vijf voor twaalf meer maar zijn we daar al over heen. Eneco is, heb ik gemerkt, een uitstekende energieleverancier en het lijkt mij zo te zijn dat als onze ervaringen zo blijven dan zie ik geen reden meer om na afloop van dit contract van leverancier te veranderen. Natuurlijk blijf ik wel de marktontwikkelingen volgen.

  • Zoals bovenomschreven, er is niet een echt pluspunt maar het geheel komt bij mij als buitengewoon solide en betrouwbaar over.
  • Tot op dit moment geen verbeterpunten.
Beoordeling
4
Prijsstelling: 9
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A. Goulmy 7-6-2019 - 12:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het overstappen dreigde op één dag de mist in te gaan waardoor ik mijn welkomstpremie bij de vorige leverancier dreigde mis te lopen. ENECO was na telefonisch contact niet te vermurmen! Daar wat ik te laat mee! Nog een keer gebeld ln de hoop een geschiktere m/vr aan de telefoon te krijgen. Lukte niet!! Ik wilde het contract met ENECO één dag later in laten gaan! ONMOGELIJK!!

Gelukkig was er Gas/Licht.com die het begreep! Met één mailtje was het wèl met ENECO te regelen! Waarom zo star zijn

  • Op dit moment nog geen
  • Volgens gas/licht.com moest ik per maand €85,92 betalen! Volgens ENECO €180,= per maand gebaseerd op het historisch verbruik van mijn woning!! BLA BLA BLA. Al jaren betaal ik het lagere bedrag. Al jaren heb ik zonnepanelen nl vanaf juni 2013.

Reacties

Eneco Webcare 14-6-2019 - 13:58
Hallo,

Bedankt voor je feedback. Zonde om te lezen dat we er destijds niet uitkwamen, maar gelukkig is het via gaslicht.com wel gelukt om je contract later van start te laten gaan.

Het uiteindelijke termijnbedrag baseren wij ten alle tijden op het historisch verbruik van de woning. Je bent vrij om deze na het ingaan van het contract aan te passen naar een ander bedrag, bijvoorbeeld het adviesbedrag van gaslicht.com.

Mocht je in de toekomst onze hulp kunnen gebruiken, meld het dan gerust. Je kan ons bereiken via Facebook, Twitter of de Eneco Community.

Groet,
Eneco Webcare
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Duurzaamheid: 5
Klantenservice: 6
Facturering: 8
Overstapproces: 6
Prijsstelling: 3
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bianca Buis 5-6-2019 - 17:47

Jammer dat het bedrag hoger is als mijn vorige leverancier zeggen dat julli goedkoper zijn is dus niet waar heb nu al spijt van mijn overstappen naar julli toe. Ook toen er mensen bij mij aan de deur kwamen en hun dus ook tien euro goedkoper bleken te zijn als julli

  • Wel klantvriendelijk
  • Mensen niet zeggen dat julli de goedkoopste zijn en dat dus achteraf niet waar blijkt te wezen
Opmerking van Energiewereld.nl 6-6-2019 - 15:58
Geachte meneer/mevrouw Buis,

Wat vervelend om te lezen dat uw overstap niet vlekkeloos is verlopen. Wanneer u het fijn vind dat ik even met u meekijk waarom het nieuwe termijnbedrag hoger is dan wat u had, hoor ik dat graag even van u. U mag dan even een mail sturen naar info@gaslicht.com, met hierin uw oude en nieuwe maandbedrag. Verder zou ik dan graag uw jaarverbruiken van u ontvangen, zodat ik een goede vergelijking voor u kan maken. Uiteraard kunt u ook altijd even telefonisch contact opnemen met 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke

Reacties

Eneco Webcare 14-6-2019 - 13:54
Dag Bianca,

Vervelend om te lezen dat het bedrag uiteindelijk hoger blijkt te zijn dan je dacht. Heb je al contact met ons opgenomen hierover? Zo niet, dan raad ik je dit van harte aan. We kijken graag met jou naar een mogelijke oplossing. Je kan ons hiervoor bereiken op 088 - 895 5955 (gebruikelijke belkosten).

Groet,
Eneco Webcare
Beoordeling
8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Henk 5-6-2019 - 13:32
Overgestapt via Energiewereld.nl

Jammer dat de prijzen omlaag gaan net nu ik opnieuw afgesloten heb, PS volgens mij kwam ik in aanmerking voor een voucher van 20 euro, zou u dat even na willen kijken. PC 5482 EB 49

Opmerking van Energiewereld.nl 6-6-2019 - 15:57
Beste meneer,

De variabele tarieven van Eneco gaan per 1 juli dalen. Echter is uw contract met vaste tarieven alsnog voordeliger dan de variabele tarieven. U heeft er dus goed aan gedaan om over te stappen.
Ik heb even voor u gekeken en ik stuur u de vouchercode nog even per e-mail toe.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling
5
Klachtenafhandeling: 3
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 6
Facturering: 8
Online dienstverlening: 3
Klantenservice: 2
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Huib van Hinsbergen 4-6-2019 - 10:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap via gaslicht.com niet goed verlopen. Eneco kon de aanmelding niet vinden. Nooit een contract gehad. Overstap zou per 3 april in moeten gaan. Is uiteindelijk op 15 april ingegaan.

Opmerking van Energiewereld.nl 5-6-2019 - 12:13
Beste meneer/mevrouw van Hinsbergen,

Wat vervelend om te lezen dat uw overstap niet vlekkeloos is verlopen. Heeft u inmiddels de contractbevestiging van de leverancier mogen ontvangen? Ik hoor graag even van u of ik nog iets in deze voor u kan betekenen. U mag dan even een mail sturen naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke

Reacties

Eneco Webcare 6-6-2019 - 16:01
Beste,

Bedankt voor je review. Zonde dat de overstap niet soepel is verlopen en later is gestart dan wenselijk. We leren hier graag van en nodigen jou dan ook graag uit om hierover met ons in gesprek te gaan. Wil je ons een bericht sturen via ons Facebook- of Twitterkanaal?

Groet,
Eneco Webcare
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ellis 3-6-2019 - 08:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstappen was zo gemakkelijk. We hebben er zelf niks voor hoeven te doen. Door de hoge welkom bonus bij Eneco was overstappen naar hun het meest voordelige voor ons. Service van Eneco tot nu toe goed.

  • Bonus voor nieuwe klant
  • Geen
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ruud Teterissa 3-6-2019 - 07:01
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap ging snel en goed met juiste en vriendelijke info