Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Eneco
75% van de klanten raadt Eneco aan.
19% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfel je nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jr Vast Actie
Welkomstpremie
€ 150
Jaarprijs
€ 1731,54
75%
van 410 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 6% niet

Klantervaringen

Geverifieerde beoordeling
5
Overstapproces: 5
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 3
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 5
Klachtenafhandeling: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ruud Aries 23-5-2018 - 11:00

Ik stapte over van EON naar Eneco. Intussen is EON overgenomen door Eneco. (Hier was ik niet van op de hoogte) EON inde het maandbedrag einde maand en Eneco doet dit blijkbaar begin van de maand. Ik stapte over op 11 april en EON schreef eind april het maandbedrag af en tegelijkertijd schreef Eneco het maandbedrag af voor mei.
EON gebruikte wel het banknummer van Eneco.
Betere voorlichting zou geholpen hebben.
Vreemd is wel dat maandbedrag bij EON € 161 was en nu bij Eneco € 185, terwijl er niets veranderd is in het afname patroon en ik overgestapt ben omdat Eneco goedkoper was.

  • Betere voorlichting door zowel EON als Eneco.
  • Bij Eneco moest ik 2x 7 min. wachten voordat de telefoon werd opgenomen en de klantvriendelijkheid laat ook te wensen over.
Geverifieerde beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerard 22-5-2018 - 22:51

GOED GEREGELD

  • Alle beloofde actiepunten in de tijd keurig afgehandeld
  • geen
Geverifieerde beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Adriaan Volker 22-5-2018 - 11:23

Prijsvergelijking was zeer eenvoudig en Eneco kwam voor mij als "voordeligste" uit de bus. Verdere aanmelding verliep zeer soepel. Hoefde eigenlijk niets meer te doen, komt mede doordat wij een slimme meter hebben en dus geen meterstanden meer hoeven door te geven.

  • Eenvoudige aanmelding
  • Scherpe prijs
Geverifieerde beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: 6
Overstapproces: 8
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rich 22-5-2018 - 08:13

Doen wat ze moeten doen

  • Toon werkt niet goed. Duurt lang..

Reacties

Eneco Webcare 22-5-2018 - 11:58
Beste Rich, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Zonde om te lezen dat Toon niet nog niet werkt. Wil je via forum.toon.nl contact met ons opnemen? We helpen je graag met het oplossen van dit probleem. Groet, Eneco Webcare
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
IJ. Zuiderveld 21-5-2018 - 22:37

Geen minpunten gevonden tot nu toe.

  • Goede welkomstbonus
  • Nvt
Geverifieerde beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Igor Minkenberg 21-5-2018 - 12:14

de overstap naar deze leverancier was heel eenvoudig, je merkt er niks van, met een slimme meter is er ook geen omkijken naar het verbruik, alles word snel op de achtergrond geregeld.

  • makkelijker overstappen zonder omkijken
  • geen verbeter punten
Geverifieerde beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
NT 21-5-2018 - 10:10

Eneco heeft geen bericht gezonden dat de overstap daadwerkelijk is uitgevoerd, ik moest het maar aannemen. Daarbij heb ik driemaal moeten bellen voor inloggegevens en wist ik niet wanneer de eerste afschrijving plaats zou vinden. Meer relevante communicatie zou ik aanbevelen.

  • App werkt prima
  • Communicatie met nieuwe klant
Geverifieerde beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Anna Minke 20-5-2018 - 10:54

Tijdens het overstapproces krijg je om de zoveel tijd een email met alle uitleg over waar eneco mee bezig is ivm de overstap en wat de volgende stappen zijn.
Deze emails zijn duidelijk en erg behulpzaam.

  • Duidelijke emails en correspondence.
Geverifieerde beoordeling
10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joost Dixon Hogenboom 20-5-2018 - 10:32

Duidelijke informatie en snelle hulp bij de Klantenservice

  • Goede website
  • Snelle klantenaervice
  • Duidelijke informatie
  • Pas toen ik aangaf te willen overstappen van Eneco naar een andere maatschappij, bleek dat Eneco dan de welkomstbonus aandiedt als blijf bonus....
Geverifieerde beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
RDG 19-5-2018 - 21:08

De prijs stelling was gezien de verlening van het jaar contract de reden om bij Eneco te blijven. Het eerste jaar is de overstap lonend, het opvolgende jaar worden andere, duurdere tarieven doorgevoerd vandaar dat wij dan ook weer overstappen. Nu had Eneco concurrerende tarieven en zijn wij nog een jaar gebleven. Laat dit een voorbeeld zijn voor de energie leveranciers.

  • Zie boven
  • Houdt de tarieven scherp, dan behoud je klanten na het eerste jaar.