Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Eneco
72% van de klanten raadt Eneco aan.
18% zegt Eneco misschien aan te raden.

Eneco reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Eneco geven. Twijfel je nog? Lees dan de Eneco ervaringen en beoordelingen. Is Eneco je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Eneco plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Eneco met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Eneco
Het voordeligste actiepakket van Eneco!
EuropeseWind + Gas 1 jaar vast Actie
Welkomstpremie
€ 235
Jaarprijs
€ 1672,38
72%
van 233 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 10% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marie-Cecile 28-3-2020 - 20:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap naar Eneco is vlekkeloos verlopen. Door mijn slimme meter hoefde ik ook geen meterstanden door te geven en konden zij een actueel maandbedrag bepalen.

  • Eneco heeft een hele praktische app waar je je gebruik van dag tot dag kunt bijhouden.
  • Tot nu toe nog geen verbeterpunten gezien.
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Kon 28-3-2020 - 15:02
Overgestapt via Energiewereld.nl

Eenvoudig en snel geregeld.

  • Eenvoudig
  • Snel
  • Ideaal
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 5
Klachtenafhandeling: 5
Overstapproces: 3
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 5
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Rob van Lokven 28-3-2020 - 13:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap is helemaal mis gegaan.wel een contract, geen einde levering bericht aangemaakt. Nog een maandnota van de oude leverancier ontvangen. Vier keer met Eneco klantenservice moeten bellen om e.e.a. geregeld te krijgen.

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
T.B.M Schuit 28-3-2020 - 12:01
Overgestapt via Energiewereld.nl

Redenen om over te stappen vanaf Greenchoise waren lagere kWh tarieven, bonus en bijna gelijkwaardige terug lever vergoeding bij netto terug levering. Nu na 3 maanden tevreden klant te zijn geweest, meent Eneco de spelregels te moeten veranderen door deze terug lever vergoeding te minimaliseren tot het basis niveau. Als compensatie kan ik het contract opzeggen , maar dan kan ik ook fluiten naar mijn bonus ga ik van uit. Noodgedwongen dan maar het jaar uit dienen

Beoordeling
9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rob 28-3-2020 - 10:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nu voor de 3de keer overgestapt , zonder enig probleem en weer heel veel geld bespaard . Ik kan gaslicht.com van harte aanbevelen

  • Snel en goed geregeld
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
koenders 28-3-2020 - 10:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

goed geregeld

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H.R. van der Wal 27-3-2020 - 11:26
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap helemaal naar verwachting goed verlopen

  • Hoefde zelf niets te doen en nog eens 20euro toegift
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
a j limbeek 27-3-2020 - 10:12
Overgestapt via Energiewereld.nl

probleemloze overstap, alles helder en duidelijk

Beoordeling
2
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
W. Van Dijk 26-3-2020 - 13:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Al jaren was na overname dong de gasleveranciers. Nu zowel elektra als gas met als beloning een boete van 50 euro van het oude gascontracten. Wat een waardeloos bedrijf!! Dit jaar uit en weggewezen daar.

Opmerking van Energiewereld.nl 26-3-2020 - 15:21
Beste meneer/mevrouw Van Dijk,

Wat vervelend dat u een boete ontvangen heeft. Eneco houdt rekening met de einddatum als deze binnen 90 dagen valt op het moment van aanmelden. Als de einddatum over meer dan 90 dagen is, nemen zij u zo spoedig mogelijk over.

Graag zoek ik uit hoe dit heeft kunnen gebeuren. Wilt u mij een mailsturen met een toelichting, de einddatum van het vorig contract en de startdatum van Eneco? Dan ga ik het even voor u uitzoeken.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
r. van Gink 25-3-2020 - 23:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede en duidelijke informatie per mail wat er gaat gebeuren. Info wanneer verbruik wordt overgezet . Snelle toezending van contract en bijlages

  • Duidelijkheid
  • Helder
  • No nonsens
  • Tarieven in het middensegment
  • Betrouwbare leverancier
  • Vertrouwen dat nieuweJapanse eigenaar zich nog meer richt op duurzame en schone energie