Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Energie VanOns

Energie VanOns reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Energie VanOns geven. Twijfel je nog? Lees dan de Energie VanOns ervaringen en beoordelingen. Is Energie VanOns je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Energie VanOns plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Energie VanOns met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Energie VanOns
Het voordeligste actiepakket van Energie VanOns!
Stroom Groen en Gas Groen Vast 1 jaar
Jaarprijs
€ 2170,57
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bauke Schat 12-12-2018 - 10:35

Een zeer betrouwbare coöperatieve energieleverancier van lokaal opgewekte duurzame energie, waarbij de klanten voorop staan. Winsten vloeien terug naar de lokale coöperatie die aangesloten zijn bij Energie VanOns.
Energie VanOns geeft geen cadeau zoals de grote jongens wel doen ( betaal je uiteindelijk toch zelf ). Staan dit jaar in de top 5 van 100% groene energieleveranciers van Nederland.
Energie VanOns is een leverancier waar we trots op mogen zijn.

  • - 100% Duurzaam
  • - Goede klantenservice
  • - Winst vloeit terug in de regio
  • - Transparant
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K. Hup 15-6-2017 - 16:25

Super dat de winst van deze maatschappij in lokale duurzame energieprojecten wordt geïnvesteerd

  • - 100% Duurzaam
  • - Goede klantenservice
  • - Winst vloeit terug in de regio
  • - Transparant
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
aj kruiter 7-6-2017 - 17:39

Erg tevreden over dit bedrijf. Strak, persoonlijk, milieubewust, maatschappelijk verantwoord, vlot en scherp geprijsd.

  • Uniek is de winstverdeling voor en door de klant en regie over eigen zelfvoorzienende regio!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Vos 16-5-2017 - 23:54

Wij zijn fan van NLD! Betalen graag iets meer met het oog op een betere toekomst voor iedereen!
De winsten worden gwrherinfesteerd in groene doelen en in de coöperatie.

  • Helder verhaal, duidelijke maandelijkse afrekening
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 9
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Petra Smit 15-5-2017 - 20:57

De NLD is niet de goedkoopste aanbieder van groene energie, maar het grote pluspunt is dat de winst ten goede komt aan de lokale coöperatie en in ons eigen dorp besteed kan worden aan duurzame initiatieven. Ook gaat er geen geld naar dure reclamecampagnes.

  • Duidelijk en no nonsens!
  • Beter uitdragen waar NLD voor staat!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wiekema 12-5-2017 - 21:36

Probleemloze levering van ECHTE lokaal opgewekte GROENE energie

  • Bij vragen zeer hulpvaardig en kundig
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 5
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J Venekamp 12-5-2017 - 16:19

Overgestapt in 2014. Geen moment spijt gehad als individuele klant. Jaarlijks overstappen is niet meer nodig. De tarieven zijn niet de allerlaagste maar wel stabiel en concurrerend (geen trucs met stuntaanbiedingen)
Via Noordelijk Lokaal Duurzaam generen we bovendien inkomsten voor ons dorp. Inmiddels is 25% van de inwoners klant. Daarmee zijn we in staat onze eigen energieprojecten op te starten.
Noordelijk Lokaal Duurzaam ondersteunt actief onze lokale energiecoöperatie bij het collectief opwekken van zonne-energie De opgewekte zonne-energie leveren we aan Noordelijk Lokaal Duurzaam. Inwoners profiteren door een lagere energierekening.

  • Investeren in de toekomst van eigen regio. Noordelijk Lokaal Duurzaam is er voor de noordelijke regio. Het grootste deel van de omzet in energie vloeit nu onze regio uit .Via Noordelijk Lokaal Duurzaam behouden we een deel van de omzet voor onze regio. Dat komt onze regio ten goede. Hoe groter het succes hoe groter het effect.
  • Rendementen vloeien terug naar het dorp. Daarmee ontstaat er rechtstreekse zeggenschap over besteding van de vrijkomende middelen (rendement).
  • Noordelijk Lokaal Duurzaam versnelt de energietransitie in noord-Nederland.
  • Eenvoudige contracten en transparant.Geen prijsvechter met stuntaanbiedingen en bijbehorende trucs.
  • - Digitaal inzage in energierekening/historie via bijvoorbeeld "mijn nld".
  • .
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jan Koster 11-5-2017 - 13:38

Noordelijk Lokaal Duurzaam is een energieleverancier die samen met lokale initiatieven bijdraagt aan een duurzame omgeving en aan de werkgelegenheid in uw buurt. Fantastisch toch!?

  • Maatschappelijke betrokkenheid
  • Ideologisch
  • Non profit
  • Lokale wergelegenheid
  • Naamsbekendheid
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Klantenservice: 7
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M Bruggenweerth-Kolker 11-5-2017 - 13:37

Ontzettend goed om via plaatselijke initiatief aan te sluiten. Plaatselijk initiatief ontvangt jaarlijks een bedrag per lid en de ontvangen bedragen mag het initiatief benutten om te investeren in duurzame ontwikkelingen. Zo investeer je in de eigen leefomgeving en maakt het wonen nog aantrekkelijker omdat je er voor wordt beloond!

  • gelden vloeien weg naar de maatschappij om te investeren in eigen woon/leefomgeving en gaan niet naar de portemonnee van de directie
  • je draagt bij aan een schonere toekomst zonder hoge energiekosten
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Facturering: 8
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R. Lagerwaard 11-5-2017 - 11:06

Zo snel wij konden zijn wij overgestapt naar Noordelijk Lokaal Duurzaam. Een initiatief gebaseerd op een denkpatroon van morgen. Niet voor de winst maar voor een betere wereld. Als wij met z'n allen een dergelijk mooi en ambitieus initiatief groot kunnen maken, zegt dat iets over ons aller instelling. Noordelijk Lokaal Duurzaam is dus meer dan een gewone energiemaatschappij. En dat doen ze ook goed.

  • Duidelijke facturering
  • Persoonlijke benadering bij vragen
  • Wat overblijft gaat naar duurzame doelen daarom:
  • Eenvoudige organisatie waardoor weinig overhead
  • Geen dure irritante reclame
  • Bewonderenswaardige ideële doelstelling
  • Niet de goedkoopste (maar dat moet je ook maar willen)