Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
energiedirect.nl
86% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
13% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1876,27
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
86%
van 363 klanten zou deze leverancier aanbevelen
13% misschien 1% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K stiekema 11-8-2020 - 18:26
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gemakkelijk overgestapt met behulp van gas licht.com

  • Je hoeft zelf niks te doen. Overstap wordt geregeld
  • Nvt
Beoordeling
10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
D. A. LEISTRA 11-8-2020 - 14:14
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede prijs. Geen hoge vergoeding die je later in de prijs terug betaald.

  • Zie vorige
  • In de app. elke week meterstanden doorgeven. Nu alleen per maand.
Beoordeling
8
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 6
Online dienstverlening: 5
Klachtenafhandeling: 6
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B. Bosboom 11-8-2020 - 10:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ze hadden me moeten zeggen dat is geld terug kon krijgen bij het overstappen, nu was ik een paar dagen te laat, gewoon omdat ik dit niet wist/nergens zag staan

  • verder uitstekend tevreden
  • aangeven dat er een vergoeding kan zijn bij overstappen van een andere leverancier naar Energie direct
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Keulen 10-8-2020 - 17:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prijsverschil

  • Nog niet daarvoor is het nog te vroeg
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Lis 10-8-2020 - 11:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Fijne overstap erg duidelijk

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erik van Osenbruggen 10-8-2020 - 08:12
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snelle overstapservice, duidelijke communicatie.

  • Duidelijke communicatie van het hele overstaproces.
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bram Bakker 10-8-2020 - 07:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben heel erg tevreden over de overstapprocedure!

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bram Bakker 10-8-2020 - 07:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben heel erg tevreden over de overstapprocedure!

Beoordeling
5
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M. Bus 9-8-2020 - 10:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben binnen gehaald met een niet realistisch maandtermijn. De helft van het maandtermijn van de M.vorige leverancier. Wat niet kan. Na 2 maanden kwam een hoger maand termijn. Terwijl ik vorig jaar 245 Kw terug kreeg. In het nieuwe maandtermijn ging Energiedirect uit van een gebruik van 3300 Kw. Ondanks de slimme meter. De manier van een klant binnen halen valt volgens mijn onder “kwalijke handelspraktijken”. Denk nog na over het inschakelen van media en de overheid. Ook de app werkt slecht.

Beoordeling
5
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 7
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M. Bus 9-8-2020 - 10:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben binnen gehaald met een niet realistisch maandtermijn. De helft van het maandtermijn van de M.vorige leverancier. Wat niet kan. Na 2 maanden kwam een hoger maand termijn. Terwijl ik vorig jaar 245 Kw terug kreeg. In het nieuwe maandtermijn ging Energiedirect uit van een gebruik van 3300 Kw. Ondanks de slimme meter. De manier van een klant binnen halen valt volgens mijn onder “kwalijke handelspraktijken”. Denk nog na over het inschakelen van media en de overheid. Ook de app werkt slecht.