Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
energiedirect.nl
78% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
18% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar PSV
Jaarprijs
€ 1908,25
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
78%
van 314 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 4% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Leandra Lassing 31-3-2020 - 16:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap is perfect verlopen. Duidelijke emails.

  • - Duidelijke emails
  • - Erg tevreden tot nu toe

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:59
Welkom bij energiedirect.nl 😉
Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Floor 31-3-2020 - 15:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede voorwaarden, er bestaat een duidelijke app die handig is in gebruik.

  • De app

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:58
Fijn om te horen!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 2
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M. Alsaadi 31-3-2020 - 14:06

Ze zijn een groep dieven, laat je niet voor de gek houden, ze hebben de slechtste klantenservice ooit, de medewerker van klantenservice schreeuwde letterlijk tegen me aan de telefoon, omdat ik probeerde ruzie met haar te maken, en als je probeert te stoppen met hun contract zullen ze hun wraak nemen en ze zullen je veel facturen blijven sturen die nergens op slaan, ik wil deze ervaring nooit meer met ze doornemen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:58
Dat lijkt me een raar verhaal. Ik durf uiteraard niet te zeggen wat er gaande is. Neem gerust contact met ons op. Dat kan via de chatfunctie van onze app of social media. Ik hoor graag wat er gaande is.
Energiedirect.nl Webcare 7-4-2020 - 14:13
🌹
ejw 2-4-2020 - 16:36
dit ligt hoogstwaarschijnlijk aan je zelf.De 30-40 beoordelingen voor je zijn allemaal positief met waarderingen tussen de 6 en 10
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L.W.H. Sanders 30-3-2020 - 10:44
Overgestapt via Energiewereld.nl

Na jaren Essent klant geweest te zijn liep ons contract af, daarom maar eens gaan vergelijken.
We kwamen uit bij Energie-direct en waren positief verrast door prijs en gemak van overstappen.
Ik zou iedereen aanraden om 1) te gaan vergelijken en 2) Energie-direct zeker in hun overweging meenemen.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:46
Bedankt voor deze aardige woorden!
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 10
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Edm 29-3-2020 - 16:31
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik maak het Niet mooier dan het is, gewoon vergelijken en naar je jaarlijkse kosten kijken, die het best scoort die heb ik gekozen, al het andere is onzin.
Gewoon ieder jaar vergelijken loont

  • Makkelijk in te vullen gegevens en meerdere keren vergelijken ( wat als ik minder de houtkachel gebruik en dus meer gas?) , opnieuw invullen en als voordelige aanbieder nog steeds voldoet dan deze kiezen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:45
Welkom bij energiedirect 😉
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
w.ganzeman 29-3-2020 - 10:35
Overgestapt via Energiewereld.nl

Een geruisloze overstap zonder haperingen.
Aan het eind van dit jaar zien we of het financieel prettig is geweest.
Heb er vertrouwen in!

  • Digitale behandeling; prettig.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:42
Laten we afwachten 😉
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 9
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H Jonker 29-3-2020 - 10:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

Heb niets gemerkt van de overstap

  • Prima geregeld
  • Ben tevreden
  • Goedkopere energie

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:45
Altijd een goed teken 😉
Beoordeling
10
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
ellen 29-3-2020 - 10:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zaken zijn snel afgehandeld en informatie die verstrekt wordt is helder. Alles is op internet op te zoeken. Daarnaast scherpe energietarieven met een aantrekkelijke welkomstbonus.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:43
Zo kan het inderdaad! Welkom bij energiedirect.nl 😉
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
S.K. Gandasuria 28-3-2020 - 12:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik heb nog niet zo veel ervaring hiermee.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:43
Nou welkom bij energiedirect.nl in ieder geval 😉
Beoordeling
8
Klantenservice: 7
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 7
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
S.K. Gandasuria 28-3-2020 - 12:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Tot nu toe heb ik niet veel problemen. Ik ben pas sinds januari jl. bij deze energieleverancier. Gaslicht.com is wel een goed middel om als leek en als consument een idee en overzicht te krijgen.

  • Is ok.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 31-3-2020 - 16:41
Welkom bij energiedirect!