Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
energiedirect.nl
95% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
5% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 2 jaar
Jaarprijs
€ 2127,70
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
95%
van 20 klanten zou deze leverancier aanbevelen
5% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 6
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Visser 23-4-2019 - 16:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nu ik weet dat overstappen zo makkelijk is en de verschillen voor een groot deel in de zogenaamde welkomstpremies zitten ga ik elk jaar overstappen van leverancier

  • Lage vaste tarieven en iets hogere flexibele, hierdoor wordt zuinig omgaan met energie extra beloond.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rob van Wageningen 23-4-2019 - 12:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gaslicht zorgt weer voor een soepele en financieel aantrekkelijke overgang naar een nieuwe energieleverancier.👏🏼👏🏼

  • Soepele overgang.
  • Geef ruim van tevoren aan onder welke voorwaarden het jaarcontract kan worden verlengd. De meeste leveranciers komen te laat met een nieuw aanbod, dan heb ik al weer een nieuwe energieleverancier.
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Michael 20-4-2019 - 10:29
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gewoon top!!!

  • Prijs top!!!
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martin Goossens 16-4-2019 - 16:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

Energiedirect heeft een zeer lage prijs. Website is zeer gebruikers vriendelijk en hun klantenservice is kundig.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 16-4-2019 - 17:23
Welkom bij Energiedirect.nl, Martin!

Hartelijk dank voor deze mooie review, dat waarderen wij heel erg.
We doen ons best om de website zo vriendelijk mogelijk te houden 😉

Als er iets wat we in de toekomst voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

Groetjes,

Laura
Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martijn 10-4-2019 - 11:35
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prijs van de levering

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 11-4-2019 - 16:05
Bedankt voor de aanbeveling, Martijn!

Welkom bij Energiedirect.nl. Als we nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

Groeten,

Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
9
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frits Smit 9-4-2019 - 15:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap verliep vlekkeloos. De contract overname verliep vlekkeloos. De levering verloopt vlekkeloos.

  • De tarieven zijn duidelijk.
  • Op de applicatie regel je alles wat van belang is.
  • Een maandelijks verbruik overzicht geeft helder inzicht.
  • Geen handige relatie manager of gladde verkoper aan de lijn.
  • Stop met onnodige koppel verkoop van brandstoffen.
  • Stop met dure sponsorschappen van voetbalclub o.i.d. Geef mij maar goedkopere energie.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 11-4-2019 - 16:04
Beste Frits,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring, welkom bij Energiedirect.nl!

Fijn om te lezen dat de overstap goed is verlopen, dat horen wij graag. Ook bedankt voor de verbeterpunten, deze gaan wij zeker meenemen!

Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Groeten,

Webcare Energiedirect.nl
Beoordeling
9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: 9
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
MA v Hensbergen 8-4-2019 - 11:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

lekker makkelijk en altijd de goedkoopste

  • idem
  • Geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 8-4-2019 - 14:44
Bedankt voor het aangeven! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Groet,

Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
hoefnagels 6-4-2019 - 17:26
Overgestapt via Energiewereld.nl

is gewoon okee

  • ?
  • ?

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 8-4-2019 - 14:44
Daar is ook niets mis mee! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Groet,

Webcare energiedirect.nl
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
6
Prijsstelling: 3
Klachtenafhandeling: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 3
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
bert jansen 21-3-2019 - 18:26

ik ben de overstap aangegaan en ging ervan uit dat gaslicht.com alles zou regelen.
dat was dus niet het geval. mijn overstap kon nog lang niet, pas over 3 maand.
als ik mail van jullie krijg dat ik kan overstappen, dan denk ik ook dat het kan.
echter de nieuwe provider accepteerde gelijk de overstap en was daardoor 3 maand te vroeg
wanneer ik van jullie iets later het bericht om over te stappen had gekregen, dan had mijn provider 2 maand opzegtermijn in acht genomen. door deze actie loop ik 250 euro welkomst premie mis en moet ook nog eens 100 euro boete betalen ivm contractbreuk.

nee ik was hier niet blij mee

  • op zich best een goed bedrijf met goede bedoelingen, maar geen mail versturen als het nog niet kan.
  • heb contact gehad met jullie en er werd me verteld dat er iets aan gedaan zou worden
Opmerking van Energiewereld.nl 22-3-2019 - 09:00
Wat vervelend dat u te vroeg bent overgenomen. Helaas hebben wij geen inzicht in de einddata van contracten vanwege de privacy. Daarom sturen wij 10 maanden na de aanmelding een herinneringsmail. Hierin vermelden wij uiteraard ook om even de einddatum na te kijken zodat u niet te vroeg overstapt.

Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com? Dan kijken wij graag na hoe dit precies heeft kunnen gebeuren.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 22-3-2019 - 13:01
Bedankt voor het aangeven. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

Groet,

Webcare energiedirect.nl
Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 7
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marcel 20-3-2019 - 11:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap is netjes geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Maandbedrag en facturatiemoment laten aanpassen, was geen enkel probleem. Kortom, prima!

  • Goede communicatie
  • Snelle afhandeling van vragen
  • Overstap netjes geregeld, zonder gedoe.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 20-3-2019 - 13:17
Wow, bedankt voor deze mooie review Marcel! Mochten we je ooit (weer) met iets van dienst kunnen zijn, dan weet je ons te vinden ;-)

Groetjes, Tessa
Webcare energiedirect.nl