Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
energiedirect.nl
83% van de klanten raadt energiedirect.nl aan.
9% zegt energiedirect.nl misschien aan te raden.

energiedirect.nl reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van energiedirect.nl geven. Twijfel je nog? Lees dan de energiedirect.nl ervaringen en beoordelingen. Is energiedirect.nl je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over energiedirect.nl plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over energiedirect.nl met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van energiedirect.nl
Het voordeligste actiepakket van energiedirect.nl!
Groene Stroom en Gas Vast 2 jaar
Jaarprijs
€ 2101,69
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
83%
van 47 klanten zou deze leverancier aanbevelen
9% misschien 9% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hans 20-7-2019 - 16:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vlekkeloze geruisloze overstap

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 22-7-2019 - 14:30
Bedankt voor je review! 😉
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Geert Klei 18-7-2019 - 16:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima verlopen

  • Goed
  • Geen

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 19-7-2019 - 13:55
Bedankt voor deze mooie review !
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.C. van der Harst 16-7-2019 - 12:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstappen is zonder problemen geregeld en het is goed de prijs is goed.

  • Dit was voor ons de beste keus wat betreft de prijs stelling.
  • geen.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 16-7-2019 - 15:03
Wat een prachtige review! Ontzettend bedankt en welkom bij energiedirect.nl 🙂
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Mannikko 15-7-2019 - 11:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben pas weer terug in NL en nog niet veel bekend met andere providers. Maar zoals het nu is, vind ik het nog prijzig, maar vergeleken met andere providers de beste keus.

  • Het aan vraag proces ging erg vlot

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:26
Geweldig om te lezen 🙂
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven.

Als je in de toekomst ergens hulp bij nodig hebt, dan hoor ik dat natuurlijk graag!
Je kunt me bereiken via Facebook, Twitter of webcare@energiedirect.nl

Groetjes en een fijne dag gewenst,
Joyce, Team Webcare
Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mieke 15-7-2019 - 08:16
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gewoon altijd doen, overstappen

  • Weet ik niet
  • Lijkt me niet

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:25
Super bedankt voor de fantastische cijfers, Mieke 🙂
Van harte welkom!

Als ik je in de toekomst ergens mee van dienst kan zijn, laat je het me dan weten?
Ik help je meer dan graag!

Groetjes en een fijne dag vandaag,
Joyce, Team Webcare
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marloes 14-7-2019 - 21:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles werkt en per maand overzicht via slimme meter!

  • Makkelijk mee te chatten met vragen!

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:24
Wauw, bedankt voor de 10-en!
Van harte welkom 🙂

Als je in de toekomst vragen hebt, je weet me te vinden.
Je mag dan altijd via Facebook, mail of telefonisch contact opnemen.

Per mail zijn we te bereiken via: webcare@energiedirect.nl

Groetjes en een hele fijne dag vandaag,
Joyce, Team Webcare
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
hilvert kruize 14-7-2019 - 15:06
Overgestapt via Energiewereld.nl

gemak dient de mens

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:23
Bedankt voor de mooie review.

Welkom 🙂
Mocht ik in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, laat het me weten.

Groetjes en een mooie dag vandaag,
Joyce, Team Webcare
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B. van Hooij 13-7-2019 - 14:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben overgestapt omdat energiedirect een van de aanbieders was die 2 maanden geleden als een van de goedkoopste uit de vergelijkende test kwam.

  • 1.De overgang is probleemloos verlopen.
  • 2.Het mailcontact is vriendelijk.

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:22
Top, en zo hoort het ook te zijn 🙂
Bedankt voor deze geweldige cijfers en de aanbeveling.

Weet dat we altijd tot je dienst staan!

Groetjes,
Joyce, Team Webcare
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Klaver 13-7-2019 - 10:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Naar Energiedirect overgestapt vanwege een financieel zéér aantrekkelijk aanbod. Dit aanbod lag qua prijs stukken lager dan de aanbiedingen die ik tegelijkertijd via collectieven binnen kreeg. Collectieven zeggen dus niet alles. Dit aantrekkelijke aanbod heb ik via Gaslicht.com gevonden.

  • Ik heb naar de helpdesk een mail gestuurd dat ik graag naar enkeltarief wilde. Al gauw kreeg ik een duidelijk antwoord dat dat zou gaan gebeuren. Intussen zit ik ook inderdaad op enkeltarief. Dus qua reageren en uitvoeren een pluspunt van mij.
  • Geen
Opmerking van Energiewereld.nl 16-7-2019 - 15:35
Beste meneer Klaver,

Gefeliciteerd! U bent de prijswinnaar van de slimme stekker met energie monitoring! Deze komt zo snel mogelijk naar u toe.

Met vriendelijke groet,
Team Gaslicht.com

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:20
Goedemiddag,

Wauw, dank je wel voor deze leuke review met prachtige cijfers.
Mag ik je van harte welkom heten?! Bij deze!

Fijn dat alles goed is verlopen en dat je inmiddels enkeltarief hebt. Mocht ik in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, laat het me weten. Mijn collega's en ik helpen je met liefde en plezier.

Groetjes en een fijne dag vandaag,
Joyce, Team Webcare
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. G. Rosseboom 13-7-2019 - 10:25
Overgestapt via Energiewereld.nl

Mooie premie en goede service

Reacties

Energiedirect.nl Webcare 15-7-2019 - 14:21
Super bedankt voor de aanbeveling en bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven 🙂

Mocht ik ooit iets voor je kunnen betekenen, ik hoor het graag!
Groetjes en een hele fijne dag vandaag,
Joyce, Team Webcare