Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
FENOR
62% van de klanten raadt FENOR aan.
29% zegt FENOR misschien aan te raden.

FENOR reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van FENOR geven. Twijfel je nog? Lees dan de FENOR ervaringen en beoordelingen. Is FENOR je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over FENOR plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over FENOR met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van FENOR
Het voordeligste actiepakket van FENOR!
Stroom en Gas Modelcontract
Jaarprijs
€ 2182,19
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
62%
van 21 klanten zou deze leverancier aanbevelen
29% misschien 10% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
T. Drok 16-4-2019 - 21:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

Fenor stuurt superduidelijke nota's

Reacties

Kennethviets 8-6-2019 - 23:41
Investieren Sie einmalig in den Abbau von Kryptowährung 5.000 USD und erzielen Sie ein passives Einkommen von 7.000 USD pro Monat: https://clck.ru/GQyet
Smart ways to invest $10,000 for Australians http://kaimilila.tk/dros 13-6-2019 - 00:44
5 Popular Investment Apps In Australia: http://viesucrese.tk/62oqz
EduardoCab 24-5-2019 - 04:30
Investieren Sie einmalig 5.000 USD in den Bitcoin-Abbau und erzielen Sie ein passives Einkommen von 7.000 USD pro Monat: http://radio-kanal.ru/index.php?name=plugins&p=out&url=bestprofits-for-you-21.com%2F%3Fu%3Du348mwe%26o%3D6h104vf%26t%3D4er3r3rf%26cid%3Drfr3rrf3
Davidgog 16-6-2019 - 14:08
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: http://cutt.us/5TSAEDRPO
Mauricepoody 8-6-2019 - 18:37
Bezahlte Umfragen: Verdienen Sie € 3.000 oder mehr pro Woche: https://clck.ru/GQrRT
Kennethviets 30-4-2019 - 13:17
iPhone X Giveaway 2019 - Participate to Win an iPhone X: http://corta.co/winiphone49290
Mauricepoody 10-6-2019 - 23:26
Adult Dating Sites in East London Ostkap: http://tinyurl.com/y5etz4dm
Mauricepoody 30-4-2019 - 12:04
iPhone X Giveaway 2019 - Participate to Win an iPhone X: http://www.abcagency.se/winiphone55432
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
saritha Gopie 2-4-2019 - 12:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duurzame energie.

  • Op zich kan je op de site diverse nodige informatie terugvinden.
  • In vergelijking met de andere grote leveranciers is er minimale informatie op de website. Op zich is het voldoende en kan ik ermee uit de voeten. Maar het kan de professionaliteit wel verbeteren als er meer informatieve informatie beschikbaar zou zijn. Tips etc.
Beoordeling
3
Klantenservice: 2
Online dienstverlening: 2
Overstapproces: 2
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Anoniem 1-4-2019 - 14:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Bij overstappen reageerde Fenor zo lat dat bleek dat deze leverancier de bedenktermijn van de andere had laten passeren. Zij wilde geen inspanningen verrichten met hen te contacten om het probleem op te lossen..,!

  • Geen
  • Zeer trage en via verl schakels lopende communicatie per mail. Trlefonisch contact welhaast onmogelijk.
Beoordeling
8
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
jan kuijpers 1-4-2019 - 12:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

ben zeer persoonlijk behandeld,dit was voor mij een verrassing

  • zo doorgaan
  • nvt
Beoordeling
5
Online dienstverlening: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Facturering: 9
Overstapproces: 5
Klachtenafhandeling: 3
Klantenservice: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J. Diederen 31-3-2019 - 10:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Bij de offerte was de aangeboden gasprijs aanmerkelijk lager dan de later in rekening gebracht. Bij navraag hoe dit kwam :GEEN ANTWOORD

Opmerking van Energiewereld.nl 1-4-2019 - 08:57
Houdt er rekening mee dat per 1 januari 2019 de overheidsheffingen op gas erg gestegen zijn. Dit is met ongeveer 7 cent per m3. Uiteraard mag u ook het contract sturen naar info@gaslicht.com. Dan kijken wij deze graag na.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Hans ten Berge 30-3-2019 - 15:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap ging goed. Kreeg alleen een mail met een verkeerde link naar http ipv https mijn fenor.

  • Mooie online omgeving.
  • Uitsturende mails links checken
Beoordeling
6
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 6
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
ton 30-3-2019 - 13:19
Overgestapt via Energiewereld.nl

Jammer dat ik de klantenservice van Gaslicht.com niet hiermede beoordeel.
Want dat was echt slecht.

Opmerking van Energiewereld.nl 1-4-2019 - 08:35
Jammer dat u onze service als slecht ervaren heeft. Wij zien dat u contact met ons gehad heeft. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 6
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 6
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jo 30-3-2019 - 10:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles snel en perfect geregeld

  • Snelheid
  • Telefonische bereikbaarheid
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: 7
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 7
Facturering: 9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Philip 30-3-2019 - 10:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

Good energy provider that even sends energy saving tips

Beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
S.I.Kerkhof 29-3-2019 - 18:44
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nog niet zo lang client,dus even afwachten maar ! De grote afrekening moet nog komen ,daarna kan ik pas echt beoordelen