Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Greenchoice
66% van de klanten raadt Greenchoice aan.
23% zegt Greenchoice misschien aan te raden.

Greenchoice reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Greenchoice geven. Twijfel je nog? Lees dan de Greenchoice ervaringen en beoordelingen. Is Greenchoice je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Greenchoice plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Greenchoice met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Greenchoice
Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
Stroom en Gas Groenmix 1 jaar Vast
Jaarprijs
€ 1991,63
66%
van 145 klanten zou deze leverancier aanbevelen
23% misschien 11% niet

Klantervaringen

Beoordeling
4
Klantenservice: 5
Duurzaamheid: 5
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: 5
Overstapproces: 2
Prijsstelling: 2
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
E.H.A. Reitsma 20-4-2019 - 18:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik heb in januari afgesloten, overstappen duurde te lang, maandbedrag was 25% hoger als het getal wat er op uw site uitkwam. Moet nog uitzoeken waardoor dit zo is, volgens mij was de belastingverhoging per 1-1-2019 niet in uw rekenmodel opgenomen. Berekende hoeveelheden gas en E zijn gelijk aan mijn opgave.

  • Zie boven
  • Zie boven, ik had in december lager verlengingsvoorstel van de vorige leverancier, vraag me af of dit toen ook zonder belastingverhoging is geweest.
Beoordeling
9
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Miep Pelzer 16-4-2019 - 12:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Omdat ze niet moeilijk doen met overstappen, ik ben uiteindelijk niet overgestapt omdat Essent moeilijk deed en de offerte die ik (86 jaar) had gevraagd om aan mijn kinderen te laten lezen telde als contract/bindend was. Niet echt een goede zaak dat Essent dit zo doet, maar gezien de kosten ben ik maar bij Essent gebleven.

  • Green Choice was heel vriendelijk en heeft me goed geholpen om het contract bij hun, zonder kosten, stop te zetten.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Hoogma 16-4-2019 - 10:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

De huidige leverancier kwam met een weinig aantrekkelijk voorstel voor verlenging contract. Toen Gaslicht bezocht voor een beter voorstel en dat scheelde daadwerkelijk meer dan € 600 per jaar!!!!!
Volgende verlenging weer via Gaslicht.

  • Snelle en duidelijke informatie, ook bij vervolgvragen (in mij geval telefonisch). Soepele overgang.
  • Iets meer duidelijkheid over het aantal weken benodigd voor de overgang. Hierdoor een betere afstemming tussen huidig en toekomstig contract. Indien het "gat" meerdere weken beslaat is dit veelal duurdere energiekosten, die dan m.i. voorkomen kunnen worden. Naadloos aansluiten is nog mooier...
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rowan 15-4-2019 - 20:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap ging goed. Blij dat ik nu de stap heb gezet om een overstap te maken met een lager tarief voor gas en vaste leveringskosten.

  • Goede uitleg gekregen nadat de meterstanden opnieuw waren gecontroleerd en doorgevoerd.
  • Meterstanden telefonisch doorgegeven. Bleek dat het systeem de elektra standen niet goed opnam, alleen was dit niet gecommuniceerd. We kwamen er achter omdat we meerdere berichtgevingen ontvingen voor het doorgeven van meterstanden.
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bas van Wijk 15-4-2019 - 16:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Al meerdere malen overgestapt van leverancier en altijd prima verlopen!
Als iets niet goed was gegaan werd dit ook direct opgepakt en er is een prima communicatie.

  • Op mijn vragen altijd goed en duidelijk antwoord ontvangen.
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Overstapproces: 7
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Klaasse 13-4-2019 - 22:46
Overgestapt via Energiewereld.nl

goed

  • lage prijs
  • vaste klanten ook een voordelig contract aanbieden.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
2
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J Harmsen 13-4-2019 - 18:29

Ik betaal mijn rekeningen. Op tijd. Al 15 keer op rij sinds het begin dat ik klant ben bij greenchoice. Ik houd zelfs mijn verbruik bij zodat mijn maandbedrag klopt. Groot was mijn verbazing dat er toch nog een rekening voor 400 euro kwam waar maandbedragen bijgeteld werden die net 1 dag na de bijgewerkte dag waren afgeschreven. En dus weiger ik de incasso. Ik hoef greenchoice geen 200 euro voor te schieten lijkt me. En wat doen ze? Bellen om te vragen hoe en waarom? Nee. Misschien een vriendelijke herinnering? Nee ook niet. Er wordt direct in gebrekestelling gemeld en gedreigd met afsluiting. Binnen 10 dagen. Daar zit je op te wachten als alleenstaande hardwerkende moeder. Dus heb ik alsnog betaald, zonder dat ik het ermee eens ben. Leuk hoor, zon zaadje om klant te worden. Maar hun ware gezicht toont het moment dat er echt even iets is. Ik stap over zodra ik kan. T zaadje houd ik als je t niet erg vindt.

Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 3
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Alex 13-4-2019 - 16:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap datum door Green Choice een maand te vroeg gedaan, daardoor €100 boete !!!!

  • Overstap datum door Green Choice een maand te vroeg gedaan, daardoor €100 boete !!!!
Opmerking van Energiewereld.nl 15-4-2019 - 09:16
Dat is erg vervelend! Stuur gerust even een mail naar info@gaslicht.com met een toelichting. Dan zoeken wij graag uit waar het verkeerd is gegaan.
Beoordeling
7
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
L 12-4-2019 - 06:31
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het is makkelijk om over te stappen naar een andere energie leverancier.

  • de makkelijkheid om over te stappen
  • de prijs die je eerst ziet tijdens het overstap proces komt niet overeen met de kosten die berekend worden door de energie leverancier.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Mooi 11-4-2019 - 22:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

tekort voor een beoordeling