Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Greenchoice

Greenchoice reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Greenchoice? Lees hier de Greenchoice ervaringen en reviews. Is Greenchoice uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Greenchoice achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Greenchoice!
Tarief en looptijd
Variabel (½ jaar), Onbepaalde tijd
Duurzaamheid
Groene stroom NL & CO2-gecompenseerd gas
86% van 511 klanten beveelt aan.
12% misschien 3% niet

Klantervaringen over Greenchoice

7
Prijsstelling
7,0
Klachtenafhandeling
7,0
Overstapproces
7,0
Online dienstverlening
7,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Ik raad Greenchoice aan
Ibrahim 21-9-2021 - 11:01
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zeer goedkoop

  • Duurzame energie
  • Optimaliseren van de app
9
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Edo Dijkstra 20-9-2021 - 19:19
Overgestapt via Energiewereld.nl

xx

  • xx
  • xx
10
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Greenchoice aan
Martin van Langen 20-9-2021 - 12:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snel en zorgeloos overgestapt.

9
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Greenchoice aan
Rick 20-9-2021 - 10:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

Energie leverancier anno 2021

  • Vlotte overstap met weinig rompslomp
  • De app is gedateerd
10
Overstapproces
10,0
Ik raad Greenchoice aan
VM 20-9-2021 - 09:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

8
Overstapproces
10,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Marlies Meilof 18-9-2021 - 13:25
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap naar Greenchoice is zonder problemen verlopen. Tot nu toe geen problemen. Enige verbeterpunt vind ik de zichtbaarheid van het gas/stroom verbruik. Bij mijn vorige leverancier had ik een veel concreter overzicht en dat mis ik nu wel.

8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
T. Van Rhijn 17-9-2021 - 12:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Energieprijzen

  • Snelle omschakeling van leverancier
  • Goede prijzen.
9
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad Greenchoice aan
Mary van Norden 16-9-2021 - 15:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

ik stap ieder jaar over als mijn vaste energieleverancier geen goede aanbieding heeft en ik ben al eerder klant geweest bij Green Choice dus de keus was snel gemaakt

  • ze hebben een leuk aanbod voor 1 jaar met een beloning aan het eind van het jaar en dat is altijd leuk en verleidelijk
  • ik zou het niet weten, dus geen klachten
8
Overstapproces
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Greenchoice aan
Dennis 15-9-2021 - 19:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snel geregeld. Alles online. Geen gedoe. Gebruikt voor bouw van nieuwbouwhuis.

9
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Marie-Jose Cobben 15-9-2021 - 10:09
Overgestapt via Energiewereld.nl

Mijn ervaring met Green choise is te kort om hierover een goede bevinding uit te spreken

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.