Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
GreenNL
71% van de klanten raadt GreenNL aan.
29% zegt GreenNL misschien aan te raden.

GreenNL reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van GreenNL geven. Twijfel je nog? Lees dan de GreenNL ervaringen en beoordelingen. Is GreenNL je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over GreenNL plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over GreenNL met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van GreenNL
Het voordeligste actiepakket van GreenNL!
Groene stroom + CO2-gecompenseerd gas 3 jaar vast Actie
Jaarprijs
€ 1766,42
71%
van 14 klanten zou deze leverancier aanbevelen
29% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Montfrooij 20-5-2020 - 13:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Tot nu toe ging alles goed. Prijs is goed, overstap goed gegaan. Klantenservice was vriendelijk. Het factureren etc. ging ook prima.

  • Prijs, gemak, groen
Beoordeling
4
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 7
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 5
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Henk Hindriks 8-5-2020 - 13:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap op zich ging zeer snel. Maar toen ik nog wat weten over zonnepanelen project via Postcoderoos gaf men niet thuis. Diverse malen bellen totdat er na ruim 10 minuten een boodschap kwam: “probeer later nog eens”. Enkele keren gemaild, per omgaande een bevestigingsnummer, maar geen antwoord, ook niet na 10 dagen. Contract gauw weer opgezegd. Klantencommunicatie niet in orde.

Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 7
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerco Bosch 29-4-2020 - 16:56
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap is probleemloos verlopen. De online mogelijkheden om gebruik etc in te zien, zijn wel wat beperkter bij nieuwe leverancier, maar dat is zeker geen dealbreaker. Al met al zeer tevreden over de vlotten en soepele overstap, die ons ook nog eens een aanzienlijke besparing oplevert.

  • Simpel en snel overstappen
  • Niets zelf hoeven regelen
  • Forse kostenbesparing tov vorige leverancier
  • Iets meer informatie rondom overstap proces vanuit nieuwe leverancier zou welkom zijn geweest.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Gertijn Scholten 29-4-2020 - 11:13

Ben zomaar aangemeld, nooit iemand gesproken of iets toegezegd, vervolgens klantenservice onbereikbaar

  • Alles
Beoordeling
8
Klantenservice: 9
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.A. Kruijthoff 28-4-2020 - 14:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed overzicht van de afspraken. Klantenservice heeft de vraag die ik had correct en per omgaande afgehandeld.

  • Groene energie voor een eerlijke prijs.
  • Enkel tarief zou mogelijk moeten zijn.
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marleen c Tempelman 27-4-2020 - 21:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles snel geregeld, maandbedrag nog voordat het contract in ging aan kunnen passen. Telefonisch goed bereikbaar en er wordt meegedacht . Zaken tot overstappen goed op orde. Verder moeten we nog even afwachten want het moet nog starten

  • snelle overstap
  • nvt
Beoordeling
7
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 6
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 7
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
dekkers 16-4-2020 - 11:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

stappen eind april over van Budgetenergie die ons weigert de premie van het driejaarscontract te betalen.
Dus nu op aanraden naar GreenNL. Tot nu gaat alles goed.
DE feitelijke ervaringen moetn binnen het driejarige contract nog komen.

  • nog te kort
  • verzoek om contract voor ingang open te breken en nieuw te sluiten op bais van de lagere energieprijzen werd onduidelijk beantwoord en doet wat vrezen
Beoordeling
8
Facturering: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 6
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
AJM de Vilder 15-4-2020 - 20:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

De prijsstelling was erg concurrerend maar hoop niet dat er een truckje onder het gras zit aangezien ik kennelijk ineens veel meer verbruik. We zullen dit over een jaar zien.

  • Ik kreeg onlangs heet eerste maandoverzicht. Dat was goedbedoeld maar schoot haar doel volledig voorbij.
  • Ik kreeg een overzicht met een geweldige hoeveelheid informatie die bepaald niet relevant was voor een maandoverzicht. Voor een jaar overzicht is het wat anders.
  • Voordien kreeg ik een heel eenvoudig maar doeltreffend overzicht van twee histogrammen. Eentje van de vergeleken maand in het voorgaande jaar en eentje van de afgelopen maand. kleuren was je verbruik (rood-groen) aangeven met een enkel cijfer. Zo kon je direct in één oogopslag zien hoe je ervoor stond in een vergelijkbare periode. Ik schrok eigenlijk van het gemis aan kwaliteit in dit overzicht.
Beoordeling
9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.Veening 15-4-2020 - 18:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Voordelige tarieven

  • Moderne digitale inzage in verbruik etc.
Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Markwat 10-4-2020 - 10:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

Na gebeld te hebben over de nieuwe leverancier voor stroom goede uitleg gekregen.

  • Geen wachttijden aan de telefoon.