Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
GreenNL
69% van de klanten raadt GreenNL aan.
16% zegt GreenNL misschien aan te raden.

GreenNL reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van GreenNL geven. Twijfel je nog? Lees dan de GreenNL ervaringen en beoordelingen. Is GreenNL je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over GreenNL plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over GreenNL met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van GreenNL
Het voordeligste actiepakket van GreenNL!
Groene stroom + CO2-gecompenseerd gas 3 jaar vast Actietarief
Jaarprijs
€ 1799,41
69%
van 45 klanten zou deze leverancier aanbevelen
16% misschien 16% niet

Klantervaringen

frits g.g.j .van.Enckevort 8-8-2020 - 14:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Als de jaarrekening wordt opgemaakt ,ook de twaalfde betaling erbij rekenen ,en niet zoals de vorige leverancier deed ,voor de laatste afrekening de standen opvragen , en dan vlug het maandbedrag verhogen ,ik hoop voor deze leverancier dat zij dat niet doen ,anders de volgende.

  • Om een goed gefundeerde mening te kunnen geven , zijn wij wel wat kort klant van u. En hopelijk zijn de regels bij u wat eerlijker ,dan bij de vorige .
  • Als bovenstaande niet gebeurd bij deze leverancier , heb ik geen klachten .
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Eddie van Horck 7-8-2020 - 07:47
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duidelijkheid

  • Duidelijk
  • Geen
Beoordeling
10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
K.J. van der Veen 6-8-2020 - 11:16
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het woud van energieleveranciers die allemaal, vaak telefonisch, de beste aanbieding hebben... Het is het fijn dat ik via gaslicht.com bij greennl ben uitgekomen. Goed advies, eenvoudige overstap.

  • Goed advies van gaslicht, ook telefonisch.
  • Laagste prijs bij greennl, ook dankzij de gaslichtkorting.
  • Op dit moment geen verbeterpunten.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Koot 5-8-2020 - 08:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het is erg belangrijk dat we met elkaar werken aan duurzaamheid en milieu.

  • De online service is top.
  • Goede rustige uitleg.
  • Duidelijkheid staat voorop.
  • Heb niet zoveel ervaring hierin dus die weet ik niet.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 5
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ton 4-8-2020 - 12:56

Alleen het feit dat de levering pas na 6 weken begint is een minpuntje; verder alleen maar positieve punten.

  • Duurzaamheid; GreenNL zorgt voor vergroening.
  • Heldere communicatie.
  • Start contract binnen 2 weken, zoals door Gaslicht.com wordt gesuggereerd.
Beoordeling
8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Baar 4-8-2020 - 10:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap van Eneco naar greennl is probleemloos verlopen. Het aangeboden contact voor energielevering lag 40 % onder de prijs van Eneco.

  • Scherpe tarieven voor langere periode vast gezet. Betaal nu 30,00 euro per maand 🥳
  • Toesturen van de inloggegevens mag sneller. Energie app.
Beoordeling
8
Facturering: 8
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Baar 4-8-2020 - 10:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap van Eneco naar greennl is probleemloos verlopen. Het aangeboden contact voor energielevering lag 40 % onder de prijs van Eneco.

  • Scherpe tarieven voor langere periode van gezet. Betaal nu 30,00 euro per maand 🥳
  • Toesturen van de inloggegevens mag sneller. Energie app.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Facturering: 9
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. M.E. van der Vegt 3-8-2020 - 10:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede service, geen gedoe met overstappen, duidelijk en eerlijke informatie. Een bedrijf om trots op te zijn.

  • Zie hieboven
  • N.v.t.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Martin 1-8-2020 - 11:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Super simpel en hoop dat de rest net zo soepel gaat als het overstappen

  • Alles wordt uit handen genomen
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wiecher Jan van der Werf 31-7-2020 - 13:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede prijs en geen eenmalige aanbieding van korting.