Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
HVC

HVC reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over HVC? Lees hier de HVC ervaringen en reviews. Is HVC uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over HVC achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van HVC!
Welkomstpremie € 75
€ 2600,10
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, 12 maanden
Duurzaamheid
Groene stroom NL & CO2-gecompenseerd gas
87% van 87 klanten beveelt aan.
10% misschien 2% niet

Klantervaringen over HVC

8
Overstapproces
9,0
Klantenservice
7,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad HVC aan
Bianca 2-9-2021 - 17:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

geen enkel probleem met overstappen. Omzetten van dubbeltarief naar enkel tarief ging ook prima.

  • Goede prijs
  • Als ik ingelogd een vraag stel toch weer al mijn gegevens doorgeven in een vervolgmail: beetje onzin.
8
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
de Laat 6-8-2021 - 10:05
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap ging prima.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Prijsstelling
1,0
Ron Vos 26-7-2021 - 17:48

Maandag 25 juli zijn mijn groene containers en die van de overburen niet geleegd. Meerdere telefoontjes waren onbeschoft en leverden geen oplossing. Een smoes was onder andere dat de containers niet om 8:00 uur aan de weg stonden, terwijl deze afgelopen zondag aan de weg stonden. Verzoek om alsnog de containers te legen werd afgewezen. Mijn buurvrouw en ik zijn helemaal klaar met HVC, klacht volgt bij de gemeente Hoorn!

9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
10,0
Overstapproces
10,0
Ik raad HVC aan
H. Varenbrink 29-6-2021 - 13:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Groene energie uit Nederland, en voor concurrerende prijzen

  • Groene energie.
  • Heldere klantenpagina
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klachtenafhandeling
1,0
Klantenservice
1,0
Cheyenne 14-6-2021 - 09:09

Walgelijke klantenservice!

  • Niet
  • Begrip tonen

Reacties

Guido 26-7-2021 - 09:43
Wat was er dan? Dit is nogal een vage reactie....
10
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad HVC aan
Lisanne 24-5-2021 - 13:56
Overgestapt via Energiewereld.nl

Makkelijke overstap, met slimme meters geen meterstanden door hoeven geven. Had een vraag per mail aan HVC gesteld en werd de volgende dag teruggebeld door een vriendelijke jonge man.

  • Snel contact
10
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Ik raad HVC aan
Els Meijer 24-5-2021 - 11:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Super gemakkelijk overgestapt. Maandelijks overzicht van het verbruik, inclusief de kosten hiervan.
Goede cijfers qua duurzaamheid, ik raad het iedereen aan!

  • Makkelijk
  • Duidelijk
  • Duurzaam
  • Nog geen gevonden!
9
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
N. Rengers 24-5-2021 - 10:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

De app staat nog in de kinderschoenen en kan dan ook beter.
Hoop dat in de loop van het jaar verbeterd.
Vooralsnog is de prijs voor energie goed in vergelijk met andere aanbieders.

  • Energie prijs
  • App verbeteren en uitbreiden.
10
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad HVC aan
Robert Van ijzendoorn 16-5-2021 - 16:54
Overgestapt via Energiewereld.nl

Al meerdere jaarcontracten via Gaslicht afgesloten. Informatie is duidelijk en tijdig. De overstappen zijn iedere keer goed verlopen.

  • Overzichtelijke lijst aanbieders en aanbiedingen.
  • Ik kan geen verbeterpunten momenteel opnoemen. Het is elke keer soepel verlopen.
8
Online dienstverlening
7,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad HVC aan
JV 15-5-2021 - 10:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

Deze aanbieding kon toch niet want wij hebben in deze buurt al stadsverwarming (verplicht HVC). HVC heeft ons gebeld, de oude aanbieding nog iets mooier gemaakt en de producten onder 1 klantnummer ingevoerd.

  • Een nog mooier aanbod gekregen van HVC.
  • Het kan natuurlijk wat moderner qua inzage stroomverbruik, 3d grafieken en luxe apps.
  • Maar ik vind simpel en overzichtelijk ook prettig 😉
Opmerking van Energiewereld.nl 17-5-2021 - 09:20
Beste familie Van Asperen,

Bedankt voor uw bericht. Wat fijn dat het zo netjes is opgelost en dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.