Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
HVC KringloopEnergie
50% van de klanten raadt HVC KringloopEnergie aan.
50% zegt HVC KringloopEnergie misschien aan te raden.

HVC KringloopEnergie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van HVC KringloopEnergie geven. Twijfel je nog? Lees dan de HVC KringloopEnergie ervaringen en beoordelingen. Is HVC KringloopEnergie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over HVC KringloopEnergie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over HVC KringloopEnergie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van HVC KringloopEnergie
Het voordeligste actiepakket van HVC KringloopEnergie!
Windstroom en Gas 1 Jaar Vast
Jaarprijs
€ 1800,51
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
50%
van 4 klanten zou deze leverancier aanbevelen
50% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rbm Van der Wijngaart 5-4-2020 - 10:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geeft een goed gevoel, dat hvc zelf energie opwekt.

  • Klantenservice vriendelijk en geen lange wachttijd tot je iemand aan de lijn krijgt.
  • Duidelijke informatie
Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J Smilda van Veen 26-3-2020 - 10:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gewoon goed gelopen

  • Scherpe prijs
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 7
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J. Schavemaker 23-2-2020 - 13:25
Overgestapt via Energiewereld.nl

Na een actie van jullie, leverde het een aanzienlijke besparing op

  • Naast warm water nu ook ook stroom van 1 leverancier
  • Termijn van overgang had iets sneller gekund.
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 7
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 5
Online dienstverlening: 4
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
T.A.A.Bosch 20-2-2020 - 10:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik moest zelf naar HVC bellen om te vragen of de overstap gelukt was. Werd wel vriendelijk te woord gestaan daarna.

  • Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
  • Sneller contact met nieuwe klanten opnemen, teneinde onzekerheid weg te nemen.
Beoordeling
4
Klantenservice: 2
Klachtenafhandeling: 2
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Maaike 8-12-2019 - 10:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

De maandelijkse kosten konden lager.

  • De overstap kan veel soepeler. Na aanmelding bij gaslicht hebben wij niets meer vernomen. Een week voor ingang van het contract kregen we, na zelf contact te hebben gezocht, het contract binnen met twee weken bedenktijd. Verdere correspondentie zou via de post volgen. Nu 3 weken later ontbreekt dit nog altijd.
Opmerking van Energiewereld.nl 9-12-2019 - 10:10
Beste mevrouw Maaike,

Wat vervelend dat het zo lang duurt voordat u het contract ontvangt. Dit is niet de normale gang van zaken. Na het contract krijgt u alleen nog de vraag om de meterstanden door te geven. Als er een slimme meter is, wordt deze uitgelezen.

Heeft u twijfels of het wel goed gaan? Neem dan weer even contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gideon 12-1-2019 - 11:15

Ben bijna een jaar lid maar bevalt nog goed

  • goedkoper, groene energie
  • een termijnbedrag check is helaas niet mogelijk
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 2
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 2
Klantenservice: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
TR De Vries 8-1-2019 - 21:23

Nederland moet van het gas af dus denk je dat je met restwarmte goed zit.
Fout, volgens HVC worden de restwarmte prijzen gelijk verhoogd met de gas prijzen. Zijn ze gek geworden? Hvc klantenservice gemaild, antwoord is dat Hvc sterk heeft geïnvesteerd en dus nu meer kan verdienen! Dat het vastrecht honderden euro's duurder is vanwege die investering wordt niks van gezegd op de vraag of die dan ook gelijk wordt getrokken. Wat mij betreft zijn het gewoon ordinaire zakkenvullers!
Van het gas af maar net zoveel meer betalen is belachelijk!

  • Geen nog gevonden.
  • Loskoppeling van gas prijzen en restwarmte
  • Beantwoorden van alle vragen is veel netter dan ze verzwijgen
Beoordeling
5
Klachtenafhandeling: 2
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 2
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 4
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Tijmen 27-12-2018 - 23:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Door een foutieve handeling (onjuiste registratie/invoer einddatum energiecontract) van een medewerker van HVC Kringloop Energie ben ik financieel gedupeerd. HVC neemt haar verantwoordelijkheid niet en schuift het af op de klant. Ik had maar sneller actie moeten ondernemen. Korte toelichting hierop: na uitzoekwerk heb ik eerst contact opgenomen met de nieuwe energieleverancier en heb ik op een reactie moeten wachten. Het was vervolgens niet direct duidelijk waar het mis ging. De nieuwe leverancier had alles gecontroleerd en zij bevestigden dat zij correct hadden gehandeld. Daarna telefonisch contact opgenomen met HVC. Zij kwamen met de reactie dat de nieuwe partij toch een fout zou hebben gemaakt. Na opnieuw contact met en verder onderzoek door de nieuwe energieleverancier bleek de fout toch bij HVC te zijn gemaakt. Namelijk een foutieve registratie van de einddatum van mijn energiecontract. Uiteindelijk werd dit ook door hen erkend. De geboden oplossing: ik hoef geen overstapboete te betalen (een maand te vroeg overgestapt) maar ik loop wel € 200 welkomstpremie mis. En dan vertelde een medewerker van HVC aan de telefoon nog wel dat zij vond dat de nieuwe energieleverancier haar fout moest corrigeren door het voor mij op te lossen en dat het niet zo kan zijn dat ik door een fout van hen financieel benadeeld zou worden. Maar nu uiteindelijk blijkt dat de omissie door hen veroorzaakt is kan dit wel de uitkomst zijn. Tot op heden houd ik dan ook geen positief gevoel over aan mijn ervaring met deze energieleverancier. Ik weet dan ook niet of ik hen in doe toekomst bij anderen zal aanbevelen.

  • Vriendelijke medewerkers
  • Duurzame energie
  • Fouten direct erkennen
  • Verantwoordelijkheid nemen
  • Een passende oplossing bieden
Opmerking van Energiewereld.nl 28-12-2018 - 09:40
Wat een vervelende ervaring! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Brigitte 17-8-2018 - 14:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles is tot nu toe netjes verlopen...

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
K.J. 17-8-2018 - 10:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede prijs/kwaliteitverhouding, en was wat teleurgesteld met de grotere partijen i.v.m. klachtenprocedures, dus gekozen voor een nieuwe partij. Tot op heden geen commentaar.