Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Innova Energie

Innova Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Innova Energie? Lees hier de Innova Energie ervaringen en reviews. Is Innova Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Innova Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Is Innova Energie je huidige leverancier?
Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom
56% van 171 klanten beveelt aan.
31% misschien 13% niet

Klantervaringen over Innova Energie

8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Roel 19-9-2021 - 12:56
Overgestapt via Energiewereld.nl

Reacties

Innova Energie Webcare 20-9-2021 - 08:40
Beste Roel, Hartelijk dank voor uw review. Uit uw review maak ik op dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hier zijn wij erg blij mee. Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, Amal Team Innova Energie
6
Overstapproces
5,0
Prijsstelling
6,0
Duurzaamheid
6,0
Klantenservice
6,0
Online dienstverlening
6,0
Facturering
7,0
Klachtenafhandeling
5,0
A.W.Schmitz-den Hartogh 18-9-2021 - 17:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Voor het eerst komt mijn maandbedrag niet overeen met het vooraf beloofde tarief! Het is bijna €30,- hoger?!
De bemiddeling en het advies van GasLicht.com beviel mij heel goed bij mijn jaarlijkse overstap. Maar dit keer dus niet.
Ik kreeg er ook geen bevredigend antwoord op van Innova.

  • Nog niet kunnen ontdekken na 1 maand.
  • Eerlijkheid, ook over die bonus achteraf!!

Reacties

Innova Energie Webcare 20-9-2021 - 08:38
Beste A.W.Schmitz-den Hartogh,

Hartelijk dank voor uw review.

U geeft aan dat het termijnbedrag niet overeenkomt met hetgeen dat u is beloofd. Wij leggen u graag uit hoe dit komt. Bij de aanmelding geeft u zelf verbruik op. Wij houden echter bij het verwerken van uw aanmelding het standaard jaarverbruik aan wat wij ontvangen van uw netbeheerder. Het standaard jaarverbruik, ook wel stamdata genoemd, betreft het gemiddelde verbruik van de afgelopen drie jaar van uw adres. Dit geldt dus ook als u korter op het adres woont. In de stamdata wordt geen rekening gehouden met eventuele zonnepanelen want deze informatie heeft de netbeheerder niet voor ons.

Indien u het termijnbedrag aangepast wilt hebben, vernemen wij graag van u wat uw jaarverbruik is zodat wij het termijnbedrag op basis van uw jaarverbruik aan kunnen passen. U kunt hierover contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur op het telefoonnummer 070-3016610.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
8
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Innova Energie aan
Dick Klapwijk 18-9-2021 - 17:34
Overgestapt via Energiewereld.nl

Jaarlijkse overstap van energieleverancier. Makkelijk als altijd via gaslicht.com.

  • Concurrerende prijs uiteraard. Digitale communicatie is netjes en duidelijk. Prima dus.

Reacties

Innova Energie Webcare 20-9-2021 - 08:34
Beste Dick Klapwijk,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat de overstap via gaslicht.com makkelijk is verlopen. Hier zijn wij erg blij mee.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
10
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Innova Energie aan
Lucy 17-9-2021 - 10:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik was al eerder klant bij Innova en dat is heel goed bevallen dus ben nu weer terug bij hun.

  • Wordt allemaal goed geregeld, geen gedoe en soepel overgestapt via gaslicht.com. Leuke aanmeld premie extra.
  • Geen

Reacties

Innova Energie Webcare 20-9-2021 - 08:33
Beste Lucy,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat de overstap soepel is verlopen. Hier zijn wij erg blij mee.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid
7,0
Prijsstelling
7,0
Klachtenafhandeling
8,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Innova Energie aan
Bart Simons 16-9-2021 - 21:02

fatsoenlijk en betrouwbaar

  • zie hierboven

Reacties

Innova Energie Webcare 17-9-2021 - 08:37
Beste Bart Simons,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij dat u uw mening met ons deelt en dat u een positieve ervaring heeft.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rowanne
Team Innova Energie
8
Overstapproces
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Innova Energie aan
Jos 16-9-2021 - 10:39
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap verliep vlekkeloos.

  • Heldere communicatie

Reacties

Innova Energie Webcare 17-9-2021 - 08:35
Beste Jos,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rowanne
Team Innova Energie
8
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Ik raad Innova Energie aan
Astrid 15-9-2021 - 11:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gemakkelijk, overzichtelijk, betrouwbaar

Reacties

Innova Energie Webcare 16-9-2021 - 09:31
Beste Astrid,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Hier zijn wij erg blij mee.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Online dienstverlening
4,0
Klantenservice
9,0
M.Borjans 14-9-2021 - 14:52

  • Wijziging van het notabedrag is online niet mogelijk!

Reacties

Innova Energie Webcare 15-9-2021 - 08:56
Beste M Borjans, Hartelijk dank voor uw review. U geeft aan dat u het termijnbedrag niet online kunt aanpassen. U kunt termijnbedrag online 15% verhogen of verlagen. Indien dit meer of minder wenst verzoeken wij u een mail te sturen naar onze klantenservice en zullen wij dit voor u in orde maken. Het e-mailadres van onze klantenservice is: klantenservice@innovaenergie.nl. Wij zien graag uw e-mail tegemoet. Met vriendelijke groet, Rowanne Team Innova Energie
6
Online dienstverlening
5,0
Klachtenafhandeling
4,0
Duurzaamheid
6,0
Facturering
4,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
6,0
Mw y van Kerkwijk 14-9-2021 - 10:16
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik had me 3 maanden van te voren aangemeld bij inova maar pas op de laatste dag hebben ze me contract opgezegd bij mn oude leverancier waardoor ik zowel bij mn oude leverancier als mn nieuwe leverancier het termijnbedrag moest betalen en na telefonisch contact met inova werd me verteld dat dat hun standaard procedure is,terwijl ze al 3 maanden op de hoogte waren dus nee ik zal nooit inova aanbevelen!

Reacties

Innova Energie Webcare 15-9-2021 - 08:51
Beste Y van Kerkwijk,

Hartelijk dank voor uw review.

U geeft aan dat u u bent overgestapt naar een andere leverancier en dit 3 maanden van te voren al aan ons heeft doorgegeven. Wij hebben toch de laatste maand gefactureerd.

Wij krijgen pas 1 dag voor de startdatum door van uw nieuwe leverancier dat zij de levering gaan overnemen. Wij zullen tot de laatste dag bij u leveren, dus ook in rekening brengen. Omdat wij uw verbruik verrekenen door middel van uw eindmeterstanden moeten wij de laatste maand in rekening brengen en weten wij precies wat u verbruikt heeft. Indien er een teveel betaald is wordt deze in mindering gebracht op de eindnota. Deze procedure hanteert elke leverancier dus dit vind u niet alleen bij ons. Jammer dat u daardoor Innova Energie niet zult aanbevelen. Indien er nog onduidelijkheden zijn kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Rowanne
Team Innova Energie
10
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Klachtenafhandeling
10,0
Online dienstverlening
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Innova Energie aan
k.serne 11-9-2021 - 13:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

ieder jaar krijg ik een waarschuwing van gaslicht.com wanneer ik kan overstappen, deze overstap gaat erg makkelijk en is overzichtelijk.

  • makkelijke site, zeer overzichtelijk, bij vragen wordt er direct gereageerd.
  • geen
Opmerking van Energiewereld.nl 13-9-2021 - 15:03
Gefeliciteerd! Door uw ervaring te delen, heeft u de Bloomsbox gewonnen. Deze komt zo spoedig mogelijk uw kant op.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Innova Energie Webcare 13-9-2021 - 08:28
Beste K. Serne,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het fijn om te vernemen dat u de overstap via Gaslicht.com naar Innova Energie als positief heeft ervaren. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.
Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rowanne
Team Innova Energie

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.