Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Innova Energie
52% van de klanten raadt Innova Energie aan.
30% zegt Innova Energie misschien aan te raden.

Innova Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Innova Energie
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Europese groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 233
Jaarprijs
€ 1638,80
52%
van 368 klanten zou deze leverancier aanbevelen
30% misschien 18% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Overstapproces: 1
Prijsstelling: 5
Online dienstverlening: 5
Facturering: 1
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
hans benschop 25-5-2020 - 20:28

word gebeld kan goedkoper

overstap komt met verkeerde bedragen betaalde 162 per maand en kreeg bij afrekening nog geld terug

betaal nu 149 euro per maand na maanden van ellende en heb intussen ook zonnepanelen

waazin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mag voor de ellende ook nog 4 euro betalen

  • klantenservice heeft erg zijn best gedaan
Beoordeling
2
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Kevin 25-5-2020 - 16:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zomaar een nieuw contract voor 2jaar vast toesturen zonder dat ik iets heb aangevraagd. Direct achteraan gebeld en zou in orde worden gemaakt. Dag later word ik weer gebeld en zeggen ze dat zij een fout hebben gemaakt en gaan herstellen. Nu krijg ik alleen maar nieuwe contracten toegestuurd ondanks dat ik heb aangegeven geen nieuw contract te willen en al helemaal niet voor 2 jaar vast.

Geen reactie meer en ik moet het zelf maar oplossen.

  • GEEN
  • Communicatie
Beoordeling
9
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Simone de Geus 25-5-2020 - 12:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben pas sinds mei klant dus kan er nog weinig over kwijt.
Overstap via GasLicht.com gaat perfect, gebruik deze jaarlijks voor mijn overstap.

Beoordeling
9
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
DB de vries 25-5-2020 - 10:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede overstap

Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Simone 23-5-2020 - 12:26
Overgestapt via Energiewereld.nl

Via internet overgestapt. Ging erg makkelijk. Zijn veel goedkoper dan onze vorige leverancier

Reacties

Innova Energie Webcare 25-5-2020 - 08:16
Beste Simone,

Hartelijk dank voor uw review en mooie cijfer.

Wat fijn om te vernemen dat u de overstap als makkelijk heeft ondervonden.
Wij zijn blij te vernemen dat u een mooie aanbieding heeft gekregen welke goedkoper is dan uw voorgaande leverancier.
Indien u vragen heeft vernemen wij dit uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dam 23-5-2020 - 11:13
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen probleem nog bekend bij het overstappen .
Wel de bonus van gaslicht.com niet kunnen verzilveren ivm corona.

Reacties

Innova Energie Webcare 25-5-2020 - 08:13
Beste Dam,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u bij de overstap geen moeilijkheden heeft ervaren.
U geeft aan uw bonus van gaslicht niet te kunnen verzilveren vanwege corona. Wij hopen dat het goed met u gaat en niet bent getroffen door dit aangrijpende virus. Indien wij iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Kevin 23-5-2020 - 10:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snelle overstap, moeiteloos geregeld in een paar “klikken”.

  • Wordt moeiteloos overgesloten

Reacties

Innova Energie Webcare 25-5-2020 - 08:10
Beste Kevin,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u de overstap snel en moeiteloos heeft ervaren.
Indien u vragen heeft staan onze klantenservice medewerkers graag voor u klaar.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
B. KANT 20-5-2020 - 14:28

OP BASIS VAN KLANTERVARINGEN OVERWEEG IK ABSOLUUT NIET OM NAAR INNOVA ENERGY OVER TE STAPPEN.

Reacties

Innova Energie Webcare 22-5-2020 - 08:44
Beste B. Klant,

Hartelijk dank voor uw geplaatste bericht.

Helaas is er over elk bedrijf makkelijker negatief te spreken dan positief.
Wij staan elke werkdag voor onze klanten klaar en ook voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
R SCHOTANUS 20-5-2020 - 10:27

IK BEN ER ACHTERGEKOMEN DAT DE ADMINISTRATIEVE AFDELING VAN INNOVA HEEL SLECHT IS .
ZE STUREN FACTUREN DIE NIET KLOPPEN, MET ONDUIDELIJKE BEDRAGEN.
TELEFONISCHE ZIJN ZE HEEL SLECHT TE VERSTAAN, DAT KOMT, ZEGGEN ZE OMDAT ZE THUISWERKEN!
MAILS ANTWOORDEN ZE TE LAAT EN LEZEN NIET WAT DE KLANT GRAAG WIL,
DE DEBITEUREN AFDELING STUURT ALLEMAAL FACTUREN MET VERSCHILLENDE NUMMERS, WAAR NIETS VAN KLOPT!
EEN GROOT DRAMA!! INNOVA!

  • GEEN ÉÉN
  • ADMINISTRATIE GOED BIJHOUDEN.!
  • VRIENDELIJKE MEDEWERKERS ACHTER DE TELEFOON ZETTEN.
  • MENSEN DIE KENNIS VAN ZAKEN HEBBEN

Reacties

Innova Energie Webcare 22-5-2020 - 08:12
Beste R. Schotanus,

Hartelijk dank voor uw review.

Het is mogelijk dat de verbinding met onze klantenservice op dit moment wat minder is. Dit naar aanleiding dat wij vanuit huiswerken op de server. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vervelend is echter op kort termijn niet op te lossen.

U geeft aan dat er van de ontvangen facturen niks klopt, zowel door onze klantenservice medewerkers als onze debiteuren afdeling hebben u een openstaande posten lijst toegezonden en een toelichting van de verrekening.

Indien u hiervan iets niet begrijpt staan wij voor u klaar dit nader toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 7
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Klantenservice: 8
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Martin Vries de 19-5-2020 - 13:14

Ik ben net overgestapt en dit moet in juni gaan plaatsvinden dus kan nog niet alles goed beoordelen. Eerste contacten zijn prima!👍🏼

Reacties

Innova Energie Webcare 20-5-2020 - 08:50
Beste Martin de Vries,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u eerste contacten als prettig heeft ervaren.
Indien u vragen heeft vernemen wij dit uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,

Michelle
Team Innova Energie.