Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Innova Energie
100% van de klanten raadt Innova Energie aan.
0% zegt Innova Energie misschien aan te raden.

Innova Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Innova Energie
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 245
Jaarprijs
€ 1852,95
100%
van 1 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
6
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Facturering: 4
Overstapproces: 9
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ruitenberg 21-9-2019 - 12:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik vind het erg jammer dat voor de automatische incasso een formulier moet worden geprint, ondertekend en opgestuurd. Dat kan ondertussen toch ook gewoon digitaal?

  • Het maandelijkse energie overzicht in de mail is erg handig.
Beoordeling
1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Nathalie 18-9-2019 - 10:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Word telefonisch niet goed geholpen

  • Geen plus punt.
  • Ja 1 plus punt voor hun zelf,als je overstap doen ze meteem 400 euro afschrijven.
  • Bb 2 sep overgestapt 17 sep bedrag en eind van de maand nog eens
  • Alles,nu al spijt van het overstappen en dat in al die jaren dat we vaker overstappen.
Opmerking van Energiewereld.nl 18-9-2019 - 15:41
Geachte mevrouw,

Jammer dat u deze ervaring heeft met hen. Wilt u een mail sturen naar info@gaslicht.com met een toelichting over deze situatie? Dan nemen wij graag contact op met Innova Energie.

Met vriendelijke groet,
Marlies

Reacties

Innova Energie Webcare 18-9-2019 - 17:05
Beste Nathalie

Hartelijk dank voor uw review, graag komen wij met u in contact om uw review te bespreken.

Helaas zijn er onvoldoende gegevens om met u in contact te komen.

U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00 op het volgende telefoonnummer 070 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Douwe 17-9-2019 - 19:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Kan geen andere korting tegenop.

Reacties

Innova Energie Webcare 18-9-2019 - 17:05
Beste Douwe,

Wij zijn blij te vernemen dat u tevreden bent met de tarieven die Innova Energie aanbied.

Indien u nog vragen heeft dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Innova Energie Webcare 18-9-2019 - 17:05
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Judith 17-9-2019 - 12:44

Ik stond op het punt over te stappen naar een andere Energieleverancier. Mijn keuze viel aanvankelijk op Innova Energie. Voorzichtigheidshalve ben ik eerst de beoordelingen over deze club nagegaan door in Google in te toetsen: Innova Energie beoordelingen. Dan verschijnen legio websites met beoordelingen over Innova Energie. Ik ben er klaar mee. Alle alarmbellen gaan af bij het lezen van heel veel beoordelingen. Dood en doodeng om daarnaar over te stappen.

Reacties

Innova Energie Webcare 17-9-2019 - 15:54
Beste Mevrouw Judith,

Hartelijk dank voor uw review, graag komen wij met u in contact.

Helaas zijn er onvoldoende gegevens om met u in contact te komen.

U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00 op het volgende telefoonnummer 070 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Overstapproces: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Klantenservice: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
j. 6-9-2019 - 11:13

Afgesproken maandbedrag 160 euro. Vragen uiteindelijk 270 euro (2 personen, normale woning). Bedenktijd net verlopen. Innova wil nergens aan mee werken. Eigen schuld, u had zich aan de bedenktijd moeten houden.

  • Geen
  • Afspraken na komen. Normale prijzen hanteren.

Reacties

Innova Energie Webcare 6-9-2019 - 13:12
Beste Mevrouw J.,

Hartelijk dank voor uw review, graag komen wij met u in contact.

Helaas zijn er onvoldoende gegevens om met u in contact te komen.

U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00 op het volgende telefoonnummer 070 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling
5
Online dienstverlening: 4
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 4
Overstapproces: 4
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Piet Hemminga 5-9-2019 - 17:42
Overgestapt via Energiewereld.nl

Slechte communicatie. Nooit bevestiging overstap gehad. Van kastje naar muur comunicatie met verwijzing naar hoofdkantoor en suborganisatie. Eerste contact was het toezenden van een machtigingsformulier voor automatische incasse.

Reacties

Innova Energie Webcare 6-9-2019 - 13:32
Beste Piet Hemminga,

Hartelijk dank voor uw review, wij hebben getracht u telefonisch te bereiken zonder succes.
Graag zou ik met u in contact komen om uw review te bespreken.

Wellicht bent u in de gelegenheid om deze week contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070- 3016610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
mevr I 5-9-2019 - 15:13

Veel te hoge kosten. Geen service!

tgv van een faillissement van een ander energiebedrijf moest ik noodgewongen energie afnemen van INNOVA. Er ging van alles mis en ze rekende de hoofdprijs aan kosten over de ruggen van de ellende van burgers! Echt schandalig!

  • geen enkel

Reacties

Innova Energie Webcare 6-9-2019 - 08:58
Beste Mevrouw I,

Hartelijk dank voor uw review, graag komen wij met u in contact.

Helaas zijn er onvoldoende gegevens om met u in contact te komen.

U kunt ons bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9:00 -17:00 op het volgende telefoonnummer 070 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Overstapproces: 6
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Aranca 30-8-2019 - 12:47

Supersnelle en duidelijke reacties via de mail. Netjes afgehandeld en vriendelijk aangesproken

  • Duidelijk en snel reactie via de mail
  • Afspraken nakomen
  • Fijn en overzichtelijke papieren thuis gestuurd gekregen met de post
  • Telefonische bereikbaarheid (was toen ik wilde bellen een storing)

Reacties

Innova Energie Webcare 3-9-2019 - 08:49
Beste Aranca,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij doen onze uiterste best om u en onze andere klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook zullen wij uw verbeterpunten zeker meenemen om onze service nog verder te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Wesley

Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 6
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
M.van Hooff 16-8-2019 - 16:13

Duidelijkheid en goed overzichtige nota`s.

Reacties

Innova Energie Webcare 20-8-2019 - 08:43
Beste M. van Hooff,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

Wij zijn blij om te vernemen dat u de nota's als overzichtelijk ervaart.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
nella van der steen 13-8-2019 - 13:57

Dat is niet mijn taak.

  • bereikbaarheid per telefoon is erg goed, alsook het meedenken.
  • heb ik niet

Reacties

Innova Energie Webcare 13-8-2019 - 19:51
Beste Nella van der Steen, Hartelijk dank voor het mooie cijfer en feedback. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Esther Team Innova Energie