Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Innova Energie

Innova Energie ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Is Innova Energie je huidige leverancier?
Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Europese groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 135
Jaarprijs
€ 1969,90
61%
van 260 klanten zou deze leverancier aanbevelen
28% misschien 10% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
2
Klachtenafhandeling: 1,0
Duurzaamheid: 1,0
Prijsstelling: 3,0
Klantenservice: 1,0
Overstapproces: 8,0
Facturering: 1,0
Online dienstverlening: 1,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Cees 20-4-2021 - 16:47

Na overlijden van mijn zwager,en twee maanden daarna mijn zusje,zijn vrouw ,weet volgens deze firma iedereen wie de energieleverancier is ,na een overlijden denk je echt niet aan ,wie is de energieleverancier.Dus ik was te laat,een aanmaning met BOETE,verweer hielp niet,ook niet na uitleg situatie.Tweede BOETE kwam,omdat ik de E-mails van mijn zwager en zus had laten verwijderen,dus konden ze de rekening daar niet meer naar toe sturen,die kon ik niet lezen,dat ik dat gedaan had schande.




.

  • -geleerd ga nooit met deze firma in zee.
  • -geen,zij hebben gelijk.
  • -als je groene energie levert,dan zonder de certificaten wasmachine,dus wat ze leveren is gewoon NIET groen
  • -afrekening een rijstebrij van cijvers,dus onduidelijk
  • -geen juiste eindgebruik cijvers ,waren niet opgenomen maar uitgerekend.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid: 8,0
Overstapproces: 8,0
Prijsstelling: 7,0
Klantenservice: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Klachtenafhandeling: 8,0
Facturering: 7,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Willem van der Vlist 15-4-2021 - 20:14

Correcte afhandeling

Reacties

Innova Energie Webcare 16-4-2021 - 09:00
Beste Willem van der Vlist,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent en u de afhandeling correct vind gegaan. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Liza
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Klachtenafhandeling: 8,0
Facturering: 8,0
Prijsstelling: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Overstapproces: 9,0
Klantenservice: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
GERRIE DE WILDE 15-4-2021 - 10:39

Reacties

Innova Energie Webcare 16-4-2021 - 08:59
Beste Gerie de Wilde, Hartelijk dank voor het delen van uw mening. Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, Liza Team Innova Energie
Beoordeling
8
Overstapproces: 9,0
Klantenservice: 8,0
Klachtenafhandeling: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Prijsstelling: 8,0
Online dienstverlening: 8,0
Facturering: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tjally van Houten 13-4-2021 - 12:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstappen van energieleverancier is via Gaslicht.com een fluitje van een cent. Overzichtelijke site met uitgebreide informatie over de verschillende energiemaatschappijen en mogelijke opties voor een overstap

  • Zie bovenstaande.
  • Zou het niet weten.

Reacties

Innova Energie Webcare 14-4-2021 - 08:49
Beste Tjally van Houten,

Hartelijk dank voor het delen van uw mening.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om hier een review over te plaatsen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie
Beoordeling
8
Klantenservice: 8,0
Prijsstelling: 8,0
Duurzaamheid: 8,0
Online dienstverlening: 7,0
Klachtenafhandeling: 8,0
Facturering: 8,0
Overstapproces: 8,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dirkje 10-4-2021 - 01:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap ging erg makkelijk.

  • Klantenservice reageert erg snel.
  • Een goed werkende app waar je, je verbruik op kunt zien.

Reacties

Innova Energie Webcare 12-4-2021 - 08:43
Beste Dirkje,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlenging. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie
roswitha braase 9-4-2021 - 14:38

  • ik ben geen klant van U ,hoezo een eindafrekening? ik ben klant van ENECO en GREEN.NL

Reacties

Innova Energie Webcare 12-4-2021 - 08:41
Beste Roswitha Braase, Hartelijk dank voor uw review. Uit uw review halen wij onvoldoende gegevens. Zou u onze klantenservice willen bellen via 070-3016610. Met vriendelijke groet, Rick Team Innova Energie
Beoordeling
10
Facturering: 10,0
Duurzaamheid: 10,0
Klachtenafhandeling: 10,0
Prijsstelling: 10,0
Overstapproces: 10,0
Klantenservice: 10,0
Online dienstverlening: 10,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
R.P. Banen 8-4-2021 - 21:28
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles zeer makkelijk en snel geholpen bij vragen.

  • Prijs
  • Geen

Reacties

Innova Energie Webcare 9-4-2021 - 08:40
Beste R.P. Banen,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat u snel bent geholpen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Overstapproces: 9,0
Klantenservice: 9,0
Duurzaamheid: 9,0
Online dienstverlening: 9,0
Klachtenafhandeling: 9,0
Facturering: 9,0
Prijsstelling: 9,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peggy Martens 8-4-2021 - 20:08

Zeer behulpzaam na onze verhuizing.

  • Heel behulpzaam bij het geregel na onze verhuizing, was binnen een dag geregeld en nam mij heel wat stress uit handen!!

Reacties

Innova Energie Webcare 9-4-2021 - 08:39
Beste Peggy Martens,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat de verhuizing goed is geregeld.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Online dienstverlening: 1,0
Klantenservice: 1,0
Duurzaamheid: 1,0
Klachtenafhandeling: 1,0
Overstapproces: 1,0
Prijsstelling: 1,0
Facturering: 1,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Otto Walter 7-4-2021 - 15:55

Waardeloze klantenservice. Alleen per mail. Voorgespiegelde maandlast is geen 100, maar 117. Dat is 17%duurder.
Overstap vergoeding is ook veel minder dan beloofd.

  • Nog niet ontdekt
  • Alles

Reacties

Innova Energie Webcare 8-4-2021 - 10:26
Beste Otto Walter,

Hartelijk dank voor uw review.

We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat u geen fijne ervaring heeft. Helaas kan ik uit uw review onvoldoende gegevens halen om u te voorzien van een inhoudelijke reactie. Zou u met onze klantenservice contact willen opnemen zodat we uw review kunnen bespreken?

U kunt ons telefonisch bereiken via 070-3016610.

Met vriendelijke groet,

Rick
Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice: 10,0
Klachtenafhandeling: 10,0
Prijsstelling: 10,0
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.A.C. Fraterman 6-4-2021 - 13:56

Zoals u hebt vernomen van BudGet energie waren wij in het moeras geraakt omdat wij door bemiddelaars en door onhandigheid van mij zelf een contract hadden gekregen bij zowel InnovaEnergie als even later bij Budget! U begrijpt dat dat een onhoudbare situatie opleverde waaruit ook de nodige stress voortkwam! BudGet stopt de levering en u gaat deze weer hervatten! Ik vind dat buiten gewoon sportief en coulant en ook zeker heel professioneel gehandeld, zowel van hun kant als van uw kant en het sterk me in de opvatting dat bedrijven echt wel bereid zijn moeilijkheden op te lossen !! In tegestelling tot wat wel vaak hoort dat het helemaal uit de hand loopt! Heel erg bedankt dus voor inspanningen en de geboden oplossing! Een pluim dus!😍💓

  • Heel correcte behandeling. Heel vriedelijk! En heel prompt!
  • Ik heb geen verbeterpunten!!!!!!

Reacties

Innova Energie Webcare 7-4-2021 - 08:39
Beste P.A.C. Fraterman,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Wat fijn om te vernemen dat we het probleem hebben kunnen oplossen. Wij zijn blij dat we de levering weer over hebben genomen van Budget Energie.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen, vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

Amal
Team Innova Energie

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.