Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Innova Energie
43% van de klanten raadt Innova Energie aan.
38% zegt Innova Energie misschien aan te raden.

Innova Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Innova Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Innova Energie ervaringen en beoordelingen. Is Innova Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Innova Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Innova Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Innova Energie
Het voordeligste actiepakket van Innova Energie!
Groene stroom en gas vast 1 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 298
Jaarprijs
€ 1744,16
43%
van 100 klanten zou deze leverancier aanbevelen
38% misschien 19% niet

Klantervaringen

Beoordeling
4
Prijsstelling: 3
Overstapproces: 3
Klantenservice: 6
Duurzaamheid: 3
Klachtenafhandeling: 5
Facturering: 5
Online dienstverlening: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
F.KRUIZINGA 17-1-2020 - 13:31
Overgestapt via Energiewereld.nl

Teruglevering kWh per maand zonnepanelen zijn vermeld?

  • Teruglevering kWh per maand zonnepanelen niet zijn vermeld in maandfactuur?
Beoordeling
7
Klantenservice: 6
Facturering: 7
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Hellema 16-1-2020 - 21:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik stap elk jaar over m.b.v. Gaslicht.com en tot nu toe zonder problemen. De levering door Innova is deze maand gestart dus ik kan er nog niet veel over zeggen.

  • Tot nu toe geruisloze overstap van de oude leverancier naar Innova
  • Helaas heeft de klantenservice nog steeds niet gereageerd op een vraag die ik per email had ingediend. Slechte zaak.

Reacties

Innova Energie Webcare 17-1-2020 - 10:29
Beste Hellema,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat fijn om te horen dat de overstap goed is verlopen. U geeft aan dat u een e-mail heeft gestuurd naar onze klantenservice maar nog geen reactie heeft mogen ontvangen. Graag verzoek ik u om telefonisch contact met onze klantenservice op te nemen zodat zij met u kunnen kijken wat daar wellicht is misgegaan. Ook kunnen zij al uw vragen meteen voor u beantwoorden.

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op het volgende telefoonnummer: 070 - 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J.G.KROPS 16-1-2020 - 16:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

IK STAP IEDER JAAR OVER VIA GASLICHT.COM.ALTIJD PROBLEEMLOOS

  • HET BESPAART ME GELD

Reacties

Innova Energie Webcare 17-1-2020 - 10:04
Beste J.G.KROPS,

Hartelijk dank voor uw mooie cijfer!

Fijn om te horen dat u geld bespaart door via gaslicht.com over te stappen naar Innova Energie. Mocht u vragen hebben staat onze klantenservice voor u klaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Zij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 070 - 30 16 610.

Met vriendelijke groet,

Wesley
Team Innova Energie
Beoordeling
9
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Haikie Kwak 16-1-2020 - 14:29
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed geholpen door telefonist, die verstand van zaken heeft

Reacties

Innova Energie Webcare 17-1-2020 - 10:00
Beste Haikie Kwak, Hartelijk dank voor uw uw mooie cijfer! Fijn om te horen dat u telefonisch goed bent geholpen door een van onze medewerkers. Mocht u nog andere vragen hebben kunt u onze klantenservice bereiken op het volgende telefoonnummer: 070 - 30 16 610. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Met vriendelijke groet, Wesley Team Innova Energie
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Schreuder 16-1-2020 - 11:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Is reeds gedaan er zijn minstens 3 mensen in mijn omgeving overstapt naar INNOVA vanwege de gunstige kosten.

Reacties

Innova Energie Webcare 17-1-2020 - 09:57
Beste Schreuder, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze prijsstelling en dat er meer mensen in uw omgeving om deze reden zijn overgestapt naar Innova Energie. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 070 - 30 16 610. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Met vriendelijke groet, Wesley Team Innova Energie
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B. Yapar 15-1-2020 - 21:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Innova heeft mij altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Contact met de klantenservice was ook helemaal prima!

Reacties

Innova Energie Webcare 17-1-2020 - 09:54
Beste B. Yapar, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en updates. Ook bedanken wij u voor het mooie cijfer. Mocht u op enig moment nog vragen hebben kunt u ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op telefoonnummer: 070 - 30 16 610. Met vriendelijke groet, Wesley Team Innova Energie
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.P Leeuw 15-1-2020 - 11:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Is goed.

  • Zeer duidelijk.

Reacties

Innova Energie Webcare 15-1-2020 - 13:19
Beste A.P Leeuw,

Hartelijk dank voor het mooie cijfer!

Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Eef 14-1-2020 - 12:34
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik had maar 1 doel: overstap met hoogste welkompremie na 12 maanden. Dat doe ik elk jaar.
Ik heb 16 zonnepanelen (3200kw) met een overschot aan stroom en relatief weinig gasverbruik. Kortom tarieven vind ik niet interessant omdat ik geen stroomverbruik heb (salderingsregeling). Een centje meer of minder per m3 gas weegt niet op tegen de welkomspremie.

  • Hoogste welkomspremie op moment van overstap.
  • Maandbedrag beperkt naar beneden aan te passen

Reacties

Innova Energie Webcare 14-1-2020 - 12:41
Beste Eef,

Hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie cijfer!

Wij nemen uw verbeterpunt met betrekking tot het aanpassen van het termijnbedrag via het Innova account mee en geven dit door aan de betreffende afdeling.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Y. eshkol 14-1-2020 - 11:33

Tot zo ver goede snel service ook via telephone ☎️ dat is beter voor de klant .

  • Snel afhandelen

Reacties

Innova Energie Webcare 14-1-2020 - 12:39
Beste Y. Eshkol,

Wat fijn om te vernemen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen.

Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie
Beoordeling
9
Klantenservice: 8
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Stefan 13-1-2020 - 10:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Innova is voor mij een betrouwbare en betaalbare energieleverancier. Ben nu een aantal maanden klant en alles verloopt goed.

  • Internet: gemakkelijk aanpassen eigen verbruik

Reacties

Innova Energie Webcare 13-1-2020 - 13:54
Beste Stefan,

Hartelijk dank voor het positieve bericht en het mooie cijfer!

Wij zijn blij te vernemen dat alles goed is verlopen. Indien wij nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Esther

Team Innova Energie