Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nederlandse Energie Maatschappij geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen en beoordelingen. Is Nederlandse Energie Maatschappij je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nederlandse Energie Maatschappij
Het voordeligste actiepakket van Nederlandse Energie Maatschappij!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2176,34
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Archief 2008

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Nederlandse Energie Maatschappij zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Eric 30-11-2008 - 13:46

  • Slecht, slechter, slechtst, NEM!!!
  • Hoe slecht komt een bedrijf zijn belofte na?? Nou bij NEM ben je echt aan het verkeerde adres. Niet alleen zijn de vastrechttarieven extreem hoog, maar ook de uitbetaling van de aanbrengpremie gebeurt gewoon niet correct. Na vele telefoontjes wacht ik al 4 maanden op de beloofde premie: nog steeds niet ontvangen.
  • Waar ze bij de NEM wel goed in zijn is de afschrijvingen !!!
  • Mijn advies: ga niet met de NEM in zee, je krijgt er veel spijt van.
Koos 24-11-2008 - 21:48

  • We zijn erg ontevreden over de NEM. Hebben veel spijt dat we van Caplare zijn overgestapt.
  • De afsluitbonus van €253,00 is na 5 maanden door de NEM nog steeds niet uitbetaald. Het telefonisch servicenummer is overbelast. Medewerkers willen alleen maar een terugbelafspraak maken. Na 6 keer(!) werden we inderdaad teruggebeld. Op 1 oktober de toezegging gekregen dat het bedrag binnen 1 maand overgamaakt zou worden. Je raadt het al. Nog steeds niets! Tot mijn grote verbazing vanavond spontaan door de NEM gebeld. Of we klant wilden worden! Meteen mijn klacht bij de aanwezige manager onder de aandacht gebracht. De eerste reactie was: "hoezo zouden we u een actiekorting uitbetalen?". De tweede reactie: "u kunt beter de klantenservice bellen". Dus al met al terug bij af.
  • BEN is het niet de hoogste tijd om je af te vragen of je met deze vorm van "dienstverlening" van de NEM (om het netjes uit te drukken) zaken wilt blijven doen. Ik begrijp je commercieel belang maar je goede naam is er toch aanverbonden. De actievoorwaarden van de NEM, die ze dus op geen enkele manier nakomen, staan op jouw site.
  • MIJN ADVIES DOE GEEN ZAKEN MET DE NEM.
Karel 22-11-2008 - 10:19

  • Ik had mij ook telefonisch aangemeld, maar ik vond de prijs naderhand veel te hoog. Opzeggen was toen geen probleem.
gvalkenburg 21-11-2008 - 16:26

  • geen probleem om te annulereren.
  • antwoordnummer 5114
  • 3000 vb rotterdam,
  • scheelt een postzegel.
Henry 17-11-2008 - 15:16

  • Net een telefoontje gehad van de NEM, en ingestemd met een informatie/welkom pakket. Toch maar even het internet op gegaan voor meer informatie. Zo ook info hier gevonden en geschrokken van de bevindingen. Heeft iemand ervaring met het annuleren binnen die 9 dagen ?? Geeft dit nog problemen of is dit nog een goede laatste kans om ervan af te komen ?? Bedankt voor reacties !!
Vic Bakker 26-9-2008 - 17:56

  • Mijn ervaringen met de NEM zijn zeer negatief. Ben erin gestonken zeggen ze wel eens maar dit klopt. De verkoopster kwam er niet uit en werd doorverbonden naar een verkoper. Deze garandeerde mij 25% minder energiekosten. Besloot toen om dit te doen. Kreeg een brief van de NEM waarin werd verteld dat ik me had aangemeld en als ik het er niet mee eens was kon ik deze brief binnen 9 dagen terugsturen.Wat schetst mijn verbazing. Ik was 10% per maand duurder uit. Na telefonisch kontakt werd mij mede gedeeld dat dit verkooptechnieken zijn!!! Hoop wel dat de NEM het verschil dubbel uitbetaald indie ik kan achterhalen wanneer ik bij een andere leverancier goedkoper was uitgeweest. Het is bijna een jaar geleden en heb goede hoop dat mij dit lukt.
  • Vic
Blend 22-9-2008 - 21:27

  • @Manon.
  • Het vasrecht bij NEM is 6,99 per maand! Ik ben al meerdere aanbiedingen tegen gekomen van andere leveranciers waarbij goedkopere tarieven worden aangeboden en zeeeeer veel minder vastrecht. Een tarief van 1.99 incl BTW is gangbaar.
  • Daarbij geven ze de garantie als je bij een andere levernacier voordeliger uit zou zijn, je het verschil zou terug krijgen.
  • Ehhh tja.... garantie alleen op de standaard tarieven van de leverancier die normaal gesproken levert in jouw regio (denk aan Essent, Eneco e.d.)
  • Dus op het moment dat je telefonisch word benaderd door b.v Eneco met een ACTIETARIEF, gaan ze daar echt niet onder zitten! Aangezien de normale standaard tarieven bij elke leverancier de duurste tarieven zijn.
  • Ik werk voor een energieleverancier en bij elke leverancier zie je bij de ervaringen er vooral slechte bij staan, maar de agresieve verkoop van NEm slaat alles!
  • Mijn schoonvader werd gister nog gebeld NAMENS Eneco, maar toen de voicelog(bandopname) werd gestart werd er pas gezegt dat het om de NEM ging!
henk 14-9-2008 - 03:18

  • Ben telefonisch benadert door NEM. Ik zou per maand ongeveer € 15,00 minder betalen voor gas en licht. De eerste nota die ik kreeg was niet € 15,00 goedkoper....nee € 25,00 duurder.Vastrecht is voor gas en licht al € 120,00 per jaar duurder t.o.v. andere aanbieders. Voor elektra betaal ik € 10,00 per maand meer dan bij EON. Waar blijft die laag/prijs garantie? Niets werd verteld over de hoge vastrecht-kosten van € 6,99 per maand per produkt (2 x € 6,99).Valse voorlichting!! Bij EON betaal je € 1,99 per maand per produkt.
  • Ik had een 3-jarig contract bij NEM afgesloten en nog geen week klant geweest. Tip: Als je overstapt naar EON krijg je € 150,00 kado als welkomstgeschenk + zij betalen een gedeelte (€100,00) van de boete van € 250,00 die ik moet betalen aan NEM. Dus "gratis" overstappen.
frederika 25-8-2008 - 11:57

  • afrekening over 2008: gasprijs € 0,32070 per m3, el. prijs € 0,06683 per kwh.
  • 2 x zo duur als de gemiddelde leverancier, tel uit je winst!
ErRo 8-8-2008 - 02:07

  • Lees goed de kleine letterjes op de achterkant van het contract: je gaat een contract aan voor 3 jaar !!! (dit is bindend, de info op de website dat je een 1-jarig contract aangaat is niet juist).
  • Het eerste jaar is voordelig, maar daarna ga je voor gas vastrecht levering veel meer betalen dan bij de concurrent (in mijn geval 84 euro ipv 25 euro/jaar). Daarmee verdampt het voordeeltje wat je krijgt bij aanmelding, bovendien hangt je een forse boete boven het hoofd bij contractbreuk!!!
Opmerking van Energiewereld.nl 8-8-2008 - 11:04
De Nederlandse Energiemaatschappij biedt naast haar normale 3 jarig pakket ook via onze website een 1 jarig actiepakket aan. Het actiepakket is dus voor 12 maanden en daarbij staat het stroomtarief voor 1 jaar vast.