Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nederlandse Energie Maatschappij geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen en beoordelingen. Is Nederlandse Energie Maatschappij je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nederlandse Energie Maatschappij
Het voordeligste actiepakket van Nederlandse Energie Maatschappij!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2176,34
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Archief 2010

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Nederlandse Energie Maatschappij zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
henk 20-12-2010 - 20:42

  • laag maandtarief, maar geent op 11 maanden
  • ondanks heraanvraag via gaslichtcom via een jaar toch gewoon stilzwijgende verlenging
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
kuiper 28-10-2010 - 15:17

  • slechte afhandeling van eindafrekening.
  • Ik heb twee keer moeten dreigen met en incasso buro en ik wil de bijhorende rente hebben.
  • Zij kunnen dreigen met incasso en deurwaarders nou dat kunnen wij ook en de kosten declarenen bij die schit bedrijf
Chris Ockeloen 7-9-2010 - 23:10

  • NEM hanteert verschillende tarieven voor aanmeldingen via internet of telefonisch. Ik heb mij via gaslicht.com aangemeld, maar toch werden de telefonische tarieven toegepast. Let op de Eindafrekening,
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
3
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 2
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 8
Facturering: 1
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Chris Ockeloen 7-9-2010 - 23:06

  • Vlotte overstap
  • Lage tarieven.
  • Verkeerde tarief berekening
  • Late reactie op klacht
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Online dienstverlening: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Martin 2-9-2010 - 12:15

  • In oktober 2009 ben ik ook gezwicht voor de aanbieding van NEM. Naan aanleiding van mijn verzoek om het voorschotbedrag te verhogen ben ik als eerste uitgeschreven naar NUON. Via een omslachtige procedure is dit weer teruggedraaid maar is het voorschotbedrag te laag gezet. Inmiddels heb ik twee bevestigingsbrieven in huis waarin staat dat het voorschot niet verlaagd kan worden (vreemd, ik vroeg juist om een verhoging?) twee brieven dat de verhoging de volgende maand doorgevoerd wordt (maar het bedrag werd toch niet aangepast). diverse keren gebeld, excuses gekregen, toezeggingen, maar geen oplossing!! Afdeling klantenservice (Hr Teeuwen) belooft persoonlijk eea in goede banen te leiden, maar zonder resultaat :-(
  • Als je belt, moet je de tijd nemen, de wachttijd is minstens 10 minuten, op klachten via de website wordt niet gereageerd.
  • Kortom: na 11 maanden ga ik maar alvast sparen om de eindafrekening straks te kunnen betalen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 2
Klachtenafhandeling: 1
Facturering: 2
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 1
Overstapproces: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jos 10-8-2010 - 23:52

  • NEM zou zogenaamd de volledige overstap regelen. Dit hebben zij dus te laat gedaan waardoor er een opzegvergoeding van Euro 50,-- door oude leverancier is berekend. Na lang aandringen werd ik teruggebeld op 7 mei door de NEM dat zij de opzegvergoeding zouden betalen. Ondank diverse brieven, telefoontjes is het bedrag nog niet overgemaakt. Advies: ga niet in zee met de firma die alles belooft maar niets doet.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
4
Overstapproces: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 7
Facturering: 3
Prijsstelling: 2
Online dienstverlening: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Maarten Klaucke 22-6-2010 - 13:22

  • Klantenservice is snel
  • Gespreide betaling mogelijk
  • Overstappen geen probleem
  • Ze zijn te duur, het lijkt allemaal heel goedkoop, maar onderaan de factuur staat een veel hoger bedrag dan beloofd.
  • Facuur is zeer onoverzichtelijk. Er is geen touw aan vast te knopen.
jeel 21-6-2010 - 15:36

  • Overgestapt en zou actiekorting ontvangen na een jaar. Krijg wel keurig op tijd de jaarnota maar die 360 euro, die is 'vertraagd' en hoe lang weet niemand. Ik moet nu dus betalen ipv dat ik terugkrijg. Heel vreemd.
  • Ze zullen moeten uitbetalen, anders ga ik gewoon naar de geschillencommissie het staat nl zwart op wit
John 3-6-2010 - 12:49

  • Waarschuwing!!
  • Never te nimmer overstappen naar deze oplichtersbende.
  • Ik ben nu al 2 maanden bezig (!) de combinatiekorting van 276 euro gestort te krijgen (Mijn jaarcontract afgesloten via gaslicht.com is per 2 april
  • al beeindigd). Talloze telefoontjes (lange wachttijden)met leugens en niet nagekomen beloftes ten spijt. Op mails wordt gewoonweg niet gereageerd. Ik denk dat de jurische weg bij dit roversgilde alleen maar werkt.
  • Wees gewaarschuvd!
  • Overigens begrijp ik niet dat een site als gaslicht.com nog samenwerkt met een dergelijke firma. De voorgerekende energiekosten kloppen toch niet als je de kortingen niet krijgt betaalt
Rob 26-5-2010 - 15:59

  • De NEM heeft telefonisch aangegeven dat de boete zal worden gestorneerd en dit zou ook gelden voor de combikorting,
  • ik ben benieuwd: eerst zien, dan geloven