Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
NLE

NLE reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfel je nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 120
Jaarprijs
€ 1897,25

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
6
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: 5
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 7
Overstapproces: 9
Facturering: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
e v d velde 19-12-2013 - 13:28
Overgestapt via Energiewereld.nl

op basis van het geschatte verbruik is het voorschotbedrag te hoog.
op deze wijze probeert men een stukje korting terug te verdienen.
vind ik niet correct

  • snelle reactive op vraag
  • Als je korting aanbied laat dat dan ook duidelijk zien
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 6
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 6
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Robbert Klein Obbink 18-12-2013 - 17:05
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben van Greenchoice naar NLE overgestapt. Omdat je helaas nog niet kunt verlengen tegen hetzelfde tarief. De overstap is nog steeds niet administratief naar mijn tevredenheid afgehandeld. Per mail een vraag daarover stellen wordt beantwoord met ' we konden u niet bereiken, daarom deze reactie per mail', terwijl ik helemaal niet ben gebeld. Gedoe gehad met de hoogte van de maandelijkse voorschot. Nu is 'gas' bevestigd, elektriciteit nog niet. Terwijl de opzegging gelijktijdig was. Bovendien heb ik een overgangsdatum opgegeven en die is niet als uitgangspunt genomen. En dat is toch wel heel raar, wat heeft het voor zin om die datum te vragen als die toch terzijde wordt gelegd.

  • Gaslicht.com was transparant genoeg, alhoewel ik toch moest bellen om het aanbod transparanter te krijgen. Later zag ik dat de onduidelijkheid door Gaslicht.com wel snel was verbeterd.
  • Overstappen was niet op de door mij aangegeven datum, maar een maand eerder. Gelukkig geen opzegboete bij Greenchoice. Ik kon mijn aangegeven datum ook nergens meer terugvinden, niet in de bevestiging, niet in de websites van Greenchoice en NLE. Daar zou je als Gaslicht.com wel iets mee kunnen doen.

Reacties

NLE Klantenservice 19-12-2013 - 14:47
Beste Robbert,

Wij kijken de overstap graag voor u na. Zou u uw klantgegevens willen sturen naar: onlineklantenservice@nle.nl?

Met vriendelijke groet,
NLE Klantenservice
Beoordeling
7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M. Crutzen 17-11-2013 - 15:47
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik heb voor de NEM gekozen vanwege de hoge korting en de snelle afhandeling en levering van energie.

Gerard Cappers 14-11-2013 - 15:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap is uiteindelijk niet geeffectueerd.. De speciale aanbieding en het welkomstvoordeel die aanvankelijk werden beloofd bleken in de toegezonden contracten niet aanwezig. Op basis daarvan heb ik de oude leverancier gevraagd om een nieuwe aanbieding en deze bleek qua basisprijzen zelfs voordeliger.....

  • De annulering werd vlot verwerkt - voor zover ik tenminste kan nagaan want ik heb nog geen maandafschrijvingen gehad.....
  • Schermt met lage prijzen en welkomstvoordeel maar dat blijkt bij afsluiten niet of nauwelijks te vinden in de kleine lettertjes. Mocht je hiermee in zee willen gaan: lees alles echt heel goed door.
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 8
Overstapproces: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
henk Korlaar 26-10-2013 - 14:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

alles zeer overzichtelijk en wat van te voren gezegd wordt gebeurt ook daadwerkelijk rond die tijd.

  • Overzichtelijk.
  • Goede korting/prijs.
Beoordeling
7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
R. van den Akker 25-10-2013 - 17:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap is prima verlopen, snelle en correcte reactie op vragen.

  • Eenvoudige overstapprocedure
  • Redelijke prijs/kwaliteit verhouding
  • De meterstanden zijn 2 keer opgevraagd; had ook 1 keer gekund.
Beoordeling
6
Facturering: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 5
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J.G. Potasse 25-10-2013 - 13:44
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ze lijken per maand geodkoop? Maar weklompremies worden aan het eind van het contract verrekend.

  • Ze zijn goedkoop
  • Eerlijk zijn met alle voorwaarden.
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 6
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: 4
Klachtenafhandeling: 6
Klantenservice: 8
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.Driever 25-10-2013 - 12:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goedkoopste bij gaslicht.com voor mijn verbruik

  • Goedkoopste
  • Eerste maandbedrag te hoog
Beoordeling
6
Klachtenafhandeling: 6
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: 7
Klantenservice: 7
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J. Braun 30-9-2013 - 09:29
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap ging geruisloos.

  • Alles was direct duidelijk
  • Pas bij een eerste termijn kreeg ik door wat mijn door RWE vastgesteld maandbedrag (voorschot) zou zijn.
  • Een complete verrassing.!!!!!!!!!!!!!
  • Had eerder aangegeven dienen te worden.
Beoordeling
7
Facturering: 7
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.A.Wiersma 29-9-2013 - 07:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik heb nog geen ervaring opgebouwd,omdat mijn overstap nog maar van korte duur is(21-9-2013)