Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nederlandse Energie Maatschappij geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen en beoordelingen. Is Nederlandse Energie Maatschappij je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nederlandse Energie Maatschappij
Het voordeligste actiepakket van Nederlandse Energie Maatschappij!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2176,34
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Nederlandse Energie Maatschappij zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ivo Thonon 29-12-2014 - 21:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Heel helder contract, gewoon in pdf per e-mail, geen gedoe met inloggen, persoonlijke webpagina's en dat soort dingen.

  • Helder contract, heldere manier om meterstanden door te geven, nette manier van salderen (we krijgen zonnepanelen).
  • konden nog niet zeggen wat het voorschotbedrag zou worden, maar ja, daar hebben ze natuurlijk ook de meterstanden voor nodig.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
7
Facturering: 7
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M.C. Scholten 28-12-2014 - 15:29

Makkelijke overstap , prijstechnisch gunstig

Beoordeling
8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.P.M. Lohuis 24-12-2014 - 23:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vorig jaar voor het eerst via gaslicht.com overgestapt want dat gaat mooi makkelijk en aantrekkelijk geprijst dus daarom dit jaar maar weer overgestapt via gaslicht.com omdat het goed is bevallen

  • Een makkelijke overstap
Beoordeling
7
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 7
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P.F. Zuurendonk 24-12-2014 - 17:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede prijsstelling, makkelijk overstapproces, eerlijk over hun groene energie. Geen gedoe over de meterstanden, zoals ik bij een eerdere overstap (niet naar NEM) heb ondervonden. Heb verder nog geen ervaring met NEM. Kennelijk zijn ze het niveau van hun schreeuwerige reclames van een aantal jaren geleden te boven gekomen.

  • Goede prijsstelling
  • Makkelijk overstapproces
  • Eerlijk over hun groene energie
  • Welkomstpremie afschaffen, gewoon lage prijs hanteren.
Beoordeling
7
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: 7
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.W.M. 23-12-2014 - 15:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overgang naar de Nederlandse Energie Maatschappij is vlot, zonder problemen verlopen.
Goed dat het opzegproces niet door de klant zelf hoeft plaats te vinden.

  • - Scherpe tarieven, ook bij relatief kleine gebruikers.
  • - Overstap zonder problemen cq. dubbele rekeningen.
  • -
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Online dienstverlening: 7
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Koos 23-12-2014 - 11:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap is vlekkeloos gegaan. Mede vanwege de prijsstelling zijn wij overgestapt, de kosten voor energie zijn voor ons met 10% gedaald, dat was de grootste motivatie om over te stappen.

  • Prijsstelling, resultaat is voor ons een daling in energiekosten met 10%
Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Fred Jalving 22-12-2014 - 11:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap van mijn vorige energie leverancier naar NEL is perfect verlopen, zowel de eindafrekening van mijn vorige leverancier als het ongestoord doorgaan van de gas en electra levering en bovenal de duidelijkheid in de communicatie.

  • Zie boven alsmede de prijstelling van NEL
  • Geen tot op heden
Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: 7
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Naaijkens 22-12-2014 - 10:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap was zeer gemakkelijk en eenvoudig uit te voeren, het aanbod was zeer transparant

Beoordeling
6
Duurzaamheid: 6
Overstapproces: 7
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Jaap 20-12-2014 - 11:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Volgens mij wel goed, maar pas kort ervaring met deze aanbieder.

  • Prijs was prima
  • Rot reclames
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 9
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Menno Bakker 20-12-2014 - 10:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nog weinig ervaring met deze leverancier, Eerst per 2-12-2014 overgestapt.

  • Eerste indruk is positief. Afgaande op de jongste scorelist van gaslicht.com (Dagblad v/h Noorden 20-12-2014) lijkt de overstap naar deze energieleverancier een goede keuze.