Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nederlandse Energie Maatschappij geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen en beoordelingen. Is Nederlandse Energie Maatschappij je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nederlandse Energie Maatschappij
Het voordeligste actiepakket van Nederlandse Energie Maatschappij!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2176,34
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Nederlandse Energie Maatschappij zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
3
Prijsstelling: 3
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: 2
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 2
Overstapproces: 7
Klantenservice: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
F van Oostrum 29-12-2015 - 21:57

Ik voel me opgelicht en bestolen door de NLE, contracten worden eenzijdig verandert, de contract verlengingsaanbieding beginnen hoog en worden lager als je niet toe hapt. Leveringskosten gaan zonder motivatie meer dan 100% om hoog.

  • Wijzigen tussentijds de voorwaarden terwijl ik dit niet mag
  • Bieden een veel duurder contract verlenging aan die na verloop van tijd lager wordt dit lijkt op oplichting.
  • Incasseren ook na beëindigen van het contract en beëindiging van de incasso machtiging, dit is mi diefstal.
  • Vragen om meter standen door te geven wat dan weer een foutje is.
  • Meterstanden die in gevoerd worden op de site verdwijnen waardoor gebruik online niet te volgen is.
Beoordeling
4
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 3
Duurzaamheid: 4
Overstapproces: 6
Facturering: 3
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Marijke Boer 23-12-2015 - 08:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zeer slecht bereikbaar zowel telefonisch als on line. Sturen tot tweemaal toe verkeerde eindnota's. Slechte interne communicatie.

  • De energieprijs is redelijk. Verder valt NLE tegen.
  • Telefonische bereikbaarheid, klantgerichtheid, Facturatie niet secuur, interne communicatie moet beter
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
4
Facturering: 7
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 2
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 3
Klachtenafhandeling: 3
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
peter koopmans 21-12-2015 - 21:00

slecht te bereiken met mail en telefonisch slecht te bereiken, bellen niet terug, geen mail terug, wanneer ik ze eindelijk aan de lijn had werd ik diverse keren doorverbonden, heb er weinig vertrouwen in dat het goed gaat op lange termijn, we zullen het zien...

  • alleen de prijs is ietsje beter dan de rest
  • telefonische bereikbaarheid verbeteren
  • ik kan de opwekking niet bijhouden online
  • mijn nle is zwaar verouderd tov concurrentie
  • er wordt bijna niet gereageerd op mail
  • kennis van medewerkers wanneer je ze eindelijk te pakken krijgt is beneden de maat
  • de medewerkster wilde mij niet terugbellen, ik moest zelf nle maar weer bellen....
  • opwekking werd eerst niet vermeld
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G.W.Rietkerk-Niewenhuis 21-12-2015 - 18:02
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben voor het eerst klant van een energiemaatschappij. De prijs per maand viel mij mee. Mijn inschrijving ging heel vlot, ze regelden verder alles. Perfect. Een nette nota ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Beoordeling
9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 10
Duurzaamheid: 8
Facturering: 7
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
van den broek 21-12-2015 - 16:56
Overgestapt via Energiewereld.nl

goede service, klantvriendelijk

  • klantvriendelijk
  • goede service
  • snelle afhandeling
Beoordeling
6
Klantenservice: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Overstapproces: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 1
Online dienstverlening: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Overstapper 21-12-2015 - 13:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima prijs

  • prijs
  • helaas werd vooraf het bedrag geind terwijl we nog levering hadden betaald bij de vorige leverancier, dubbele lasten dus. dat is niet prettig.
Beoordeling
7
Duurzaamheid: 5
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 7
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: 7
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
peter verest 21-12-2015 - 13:39
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles is tot nu toe snel en goed verlopen

Beoordeling
3
Overstapproces: 6
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: 6
Facturering: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jan Leijten 16-12-2015 - 21:54
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben per 26 december overgestapt naar nle op basis van een jaarcontract. Via gaslicht.com stap ik op 27 december a.s. over naar NUON. Ik heb steeds keurig mijn termijnbedragen voldaan. Tot mijn stomme verbazing ontving ik begin deze maand een jaarnota over de periode van 26 december 2014 tot 1 november 2015. Na de nodige vragen per mail waarom dit zo is meldt men dat dit moet omdat er 12 termijnbedragen in rekening zijn gebracht. Als ik vervolgens meld dat de jaarnota moet samenvallen met de eindnota omdat ik een jaarcontract heb dan krijg je geen antwoord meer. Mijn probleem is dat door deze wijze van afrekening ik voor de door de zonnepanelen teruggeleverde elektriciteit van 1000 kwh alleen de kale prijs terug krijg en voor het gebruik in de laatste twee maanden wel energiebelasting moet betalen, want dan neem ik meer af dan ik gebruik. Bij correcte afrekening heb ik op jaarbasis meer terug geleverd dan afgenomen, dus ben ik geen energiebelasting verschuldigd. Vervolgens krijg ik ook nog een debat omdat men op 25 december nog het termijnbedrag voor januari wil afschrijven onfanks dat mijn contract voor januari is geëindigd.

  • Is er niet. Een volstrekt belachelijke wijze van handelen.
  • Dat blijkt wel uit mijn verhaal. De wijzs van factureren deugt niet en men is niet in staat om te motiveren wat men gedaan heeft.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
3
Klachtenafhandeling: 1
Klantenservice: 2
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 3
Prijsstelling: 3
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M van Wagensveld 1-12-2015 - 14:54

Ik stap al 5 jaar lang ieder jaar over van energieleverancier vanwege de welkomstpremie en elk jaar met volle tevredenheid echter dit jaar niet. NLE heeft namelijk hele kleine onplezierige letters is het contract waardoor ik dus mijn bonus niet ontvang. Kan NLE 1 keer niet op de 25e van de maand incasseren dan ontvangt u de bonus NIET! U kan de betaaldatum niet wijzigen en u betaald elke maand 2,42 euro extra voor een Ideal betaling! Bij alle vorige partijen zoals Energiedirect, Eon, Noun etc heb ik dit nooit gehad. Dus mensen laat u niet in de maling nemen door de kleine letters in de contracten bij NLE! Boeven zijn het en ik ben hierdoor ipv 103 bonus te krijgen alleen al aan kosten 22,42 euro meer kwijt en die bonus kan ik ook wel vergeten.

  • Geen positieve punten.
  • Niet flexibel
  • Onbeschofte klantenservice
  • Kleine letters waardoor ook u uw bonus niet ontvangt.
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ton walschot 29-11-2015 - 20:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

Supergemakkelijke site om het nieuwe maandbedrag uit te rekenen, contract zeer snel in de mail.

  • Zeer scherpe tarieven, mogelijkheid om voor 5 jaren vast te zetten. Overstappen heel netjes verzorgd.
  • Geen, overstappen verliep probleemloos.