Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
NLE

NLE reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfel je nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 120
Jaarprijs
€ 1897,25

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van NLE zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F. Lakerveld 22-12-2016 - 11:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snelle en makkelijke overstap. Duidelijke informatie

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G. Dijk 22-12-2016 - 08:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede service, vlekkeloze overstap.
Mooie aanbieding en gunstige tarieven.

  • Goede service,
  • Vlekkeloze overstap.
  • Mooie aanbieding en gunstige tarieven.
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: 6
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 6
Facturering: 6
Overstapproces: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Van doorn 19-12-2016 - 18:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Contract gaat in op 1/1/2017

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 20-12-2016 - 12:13
Beste van Doorn,

Bedankt voor de review en welkom bij NLE. Plaatst u na 1 januari 2017 een nieuwe review? We horen graag hoe u onze dienstverlening ervaart.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
fam. bolderman 22-11-2016 - 10:09
Overgestapt via Energiewereld.nl

overstap verliep soepel tussen engie en nle

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 15-12-2016 - 13:47
Hi Familie Bolderman,

Bedankt voor de enorm positieve review. Erg leuk om te lezen. Welkom bij NLE!

Groet,
Wilco van NLE
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Online dienstverlening: 3
Duurzaamheid: 5
Overstapproces: 8
Klantenservice: 1
Prijsstelling: 5
Facturering: 5
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Korver 4-11-2016 - 18:10

Klantenservice is waardeloos! Geen ander woord voor. Wanneer je ook belt, altijd zijn er "3 wachtenden"maar na 1 uur ben je nog steeds niet geholpen en sta je nog in de wacht. En ja, dat echt meerdere malen. Niet alles is online te regelen of via mail of social media, dus je hebt de klantenservice soms echt nodig en dat is dus blijkbaar onmogelijk. Facturering gebeurt raar, op willekeurige momenten. In je persoonlijke omgeving krijg je suggesties voor maandbedragen die bizar zijn (in mijn geval veel te laag) maar aanpassen kan maar met zoveel procent. Onoverzichtelijke en onduidelijke facturen. Kan heel veel beter dan bij deze maatschappij. Duurder dan andere aanbieders dus mijn advies is....niet doen!

  • geen
  • zie hierboven, in elk geval meer medewerkers want na 3 wachtenden voor je sta je na een uur nog in de wacht dus er werkt maar 1 medewerker die blijkbaar ook nog eens meer dan 20 minuten bezig is met andere klanten...
Opmerking van Energiewereld.nl 7-11-2016 - 17:03
Wij vinden het vervelend om te lezen dat u geen goede ervaring heeft met de Nederlandse Energie Maatschappij. Een volgende keer kunt u ook altijd bij onze servicedesk terecht, dan zoeken wij rechtstreeks contact met de leverancier. Indien u dit wenst kunnen wij uw jaarafrekening voor u nakijken. Deze kunt u, met toelichting, sturen naar info@gaslicht.com. Wij helpen u graag.

Reacties

Webcare 8-11-2016 - 15:02
Hi Korver,

Zojuist heb ik ook op uw review op energieleveranciers.nl geantwoord. Hieronder nogmaals mijn antwoord. We horen graag van u.

"Wat jammer dat u zo ontevreden bent. Helaas is het telefonisch inderdaad erg druk. Via social media, WhatsApp of ons forum kunnen u ook net zo goed helpen, als telefonisch. Neem alstublieft via een van die kanalen contact met ons op. Dan gaan we alles nakijken en u hopelijk weer tevreden maken. Op www.nle.nl/contactgegevens vindt u een overzicht terug"

Met vriendelijke groet,

Wilco van NLE
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
St. BiljartCentrum Lelystad 26-10-2016 - 16:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

De online aanmelding bij GasLicht.com verliep goed. Na de doorzettilg naar NLE ging het mis: er zat een fout in hun
adressering van het leveringsadres, de aanmelding viel stil en NLE werd niet wakker/actief. Pas nadat ik zelf had gebeld kwam er een correctie en lukte de overstap wel. NLE heeft blijkbaar geen bewaking op de voortgang van nieuwe aanmeldingen.

  • Goed ingerichte website; aanmelding verliep moeiteloos
  • Energietarieven zijn helder; overstap is goed onderbouwd
  • (bij NLE) Bewaking nodig op de intake van aanmeldingen. Aangezien dit van invloed is op de hele kwaliteitsbeleving en dus afstraalt op GasLicht.com zou GasLicht.com kunnen overwegen om die voortgangscontrole zelf ook uit te voeren (o.b.v. feedback van NLE e.a. leveranciers)
Opmerking van Energiewereld.nl 28-10-2016 - 11:21
Wat vervelend om te vernemen dat u hier uiteindelijk zelf actie op heeft moeten ondernemen maar gelukkig is de overstap uiteindelijk gelukt. Normaal gesproken krijgen wij bericht zodra een aanmelding niet goed is doorgekomen bij de leverancier. Goed om te weten dat dit dus niet altijd de juiste informatie is. Wij zullen uw feedback zeker meenemen als verbeterpunt.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 27-10-2016 - 14:15
Hi,

Bedankt voor de positieve review en feedback. Dat waarderen we enorm. Welkom bij NLE.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 6
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.J. Uijlenhoet 24-10-2016 - 12:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

De ervaring is gebaseerd op een abonnement, dat pas een maand geleden is ingegaan. Aan de cijfers moet dus niet teveel waarde worden gehecht

  • Prijs aantrekkelijk
  • Overstapprocedure gemakkelijk
  • Begeleiding m.b.t. de inlogprocedure voor Mijn NLE

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 27-10-2016 - 13:57
Beste A.J. Uijlenhoet,

Erg bedankt voor de positieve beoordeling. Welke begeleiding zou u zelf toevoegen, voor de inlogprocedure? We horen het graag.

Groet,
Wilco van NLE
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 5
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sophia 24-10-2016 - 12:22

Kwam voor ons goed uit de vergelijkingssite

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 24-10-2016 - 12:55
Hi Sophia,

Wat leuk om te lezen. Bedankt voor de positieve review. Welkom bij NLE!

Groet,
Wilco van NLE
john wijker 24-10-2016 - 12:12
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben niet overgestapt naar deze leverancier

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 24-10-2016 - 12:52
Beste John,

Wat jammer om te lezen. Heeft u nooit gekeken naar onze aanbiedingen? Of heeft u na het bekijken hiervan besloten om niet over te stappen?

Groet,

Wilco van NLE
Franklin 29-11-2016 - 22:46
Wilco wat ben jij een konte kruiper ....je weet verdomd goed , dat NLE je verneukt als ze de kans krijgen.
Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 15-12-2016 - 13:58
Hi Franklin,

Dat is nog eens duidelijk. Bedankt voor het compliment en jouw feedback. We zullen dit meenemen.

Groet,
Wilco van NLE
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Duurzaamheid: 6
Overstapproces: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erwin 21-9-2016 - 14:29
Overgestapt via Energiewereld.nl

Wederom overgestapt. Terug naar NEM. Totaal geen probleem.

Heerlijk dat alles vrijwel meteen binnenkomt en je door de electronische portal heel snel inzicht hebt in alles.

  • Overzichtelijke portal
  • Prijs
  • Duidelijkheid
  • Geen poespas

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 21-9-2016 - 15:56
Beste Erwin,

Wat leuk om je er weer bij te hebben. Welkom terug en bedankt voor je positieve review.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE