Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nederlandse Energie Maatschappij geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nederlandse Energie Maatschappij ervaringen en beoordelingen. Is Nederlandse Energie Maatschappij je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nederlandse Energie Maatschappij met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nederlandse Energie Maatschappij
Het voordeligste actiepakket van Nederlandse Energie Maatschappij!
Modelcontract Groene Stroom en Gas
Jaarprijs
€ 2176,34
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen

Archief 2019

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Nederlandse Energie Maatschappij zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
5
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: 2
Duurzaamheid: 4
Facturering: 8
Klantenservice: 2
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Roy Croque 31-3-2019 - 23:01

Op 04/02/2019 gevraagd om extra tv kastje. Het is nu bijna april en nog steeds niets ontvangen, terwijl dit wel is toegezegd!!! Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, vragen moet via Facebook of Twitter, maar ook dit heeft dus niet geholpen.

  • Velp
  • Velp

Reacties

JoshuaNoive 23-4-2019 - 15:27
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: http://eclado.ru/bitrix/rk.php?goto=https://vk.cc/9iSaPJ
Williammer 23-4-2019 - 13:34
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: http://www.snowbd.ru/redir.php?url=https://vk.cc/9iSaPJ
JoshuaJusia 13-4-2019 - 07:26
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: https://aaa.moda/71904
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Prijsstelling: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
F. Berk 22-3-2019 - 11:31

Hopeloze club. Geen klantvriendelijkheid. Doet dingen waar je niet om hebt gevraagd. Geen zaken mee doen. U bent gewaarschuwd.

  • Geen
  • Alkes
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Pronk 20-3-2019 - 13:30

pure oplichting en mafia praktijken, belde dat mn overname contract klaar lag, maar heb nooit met hun gesproken en wil zeker niet overstappen naar hun...

  • kan er geen 1 vinden wel 100 opnoemen om daar nooit heen te gaan
  • bedrijf verbieden
Opmerking van Energiewereld.nl 20-3-2019 - 15:45
Wat een vervelende ervaring! Wij hebben NLE op de hoogte gebracht van uw beoordeling. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan horen wij het graag.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
1
Klachtenafhandeling: 1
Prijsstelling: n.v.t.
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: n.v.t.
Duurzaamheid: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Geurts 19-3-2019 - 12:39

Betreft een all in een contract (Internet, TV en Bellen) bij NLE via Internet op 2019-02-06. Bevestigd door NLE met e-mail op 2019-02-06 om 14:00 uur. Door mij op 2019-02-06 om 19:27 uur opgezegd door het opsturen van het ingevulde Modelformulier voor annulering (verstrekt door NLE) via e-mail. Geen enkele reactie op de canceling van het contract, wat binnen de door hen gestelde termijn heeft plaatsgevonden. Niettemin zijn ze doorgegaan met het uitvoeren van het contract. Op elke actie heb ik gereageerd: alle e-mails met toevoeging van de opzegging mail en het ingevulde Modelformulier voor annulering. De afschrijving weer laten terugboeken en de pakket geweigerd. Op 2019-03-14 hebben ze de telefoonlijn overgenomen en sindsdien zitten we zonder telefoon, tv en internet.

  • geen
  • Alles
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
3
Prijsstelling: 5
Facturering: 3
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 9
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Gerrit 25-1-2019 - 12:01

Het is voor mij ondoenlijk om hier de negatieve dingen op te noemen die ik mee hebt gemaakt met NLE.
Ik heb dan ook maar 1 ding als positief ervaren en dat was de langverwachte overstap. Die ging gelukkig bij mij wel goed. Na 2 maanden had ik al spijt van mijn besluit om energie via NLE te laten leveren. Niets kan, niets mag en niets is mogelijk, totaal geen inlevingsvermogen in de klant, telefonisch slecht bereikbaar, via Messenger duurt ook geen 24 uur maar zeker 72 uur voordat een reactie komt, altijd maar blijven excuseren voor het ongemak en het late reageren want het is erg druk! Ja zeker druk met alle klachten te verwerken. Ik kan dan ook niemand aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Een gewaarschuwd mens....

  • Mijn langverwachte overstap naar een ander energiebedrijf