Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
NLE

NLE reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van NLE geven. Twijfel je nog? Lees dan de NLE ervaringen en beoordelingen. Is NLE je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over NLE plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over NLE met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van NLE
Het voordeligste actiepakket van NLE!
Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 120
Jaarprijs
€ 1897,25

Klantervaringen

Frouke van der Ploeg 10-3-2017 - 16:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Heb vandaag gebeld met nle,blijkt dat de fout bij mijzelf lag wat betreft het termijnbedrag incaseren nadat het jaarcontract al afgelopen was.De in rekening gebrachte kosten op de jaarafrekening waren van 13 maanden in plaats van 12 maanden.
De volgende keer de afrekening even wat beter lezen.

Opmerking van Energiewereld.nl 13-3-2017 - 14:23
Wat fijn om te lezen dat het inmiddels is opgehelderd en dat u dat nog heeft laten weten.
Beoordeling
2
Prijsstelling: 5
Duurzaamheid: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: 1
Overstapproces: 5
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Frouke van der Ploeg 9-3-2017 - 18:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik had een contract voor 1 jaar afgesloten.Toen het jaar bijna voorbij was werd ik bestookt met e-mails en werd ik een paar keer per dag opgebeld.Het contract is inmiddels opgezegd door mijn nieuwe leverancier maat de incasso"s van nle gaan gewoon door.Gelukkig had ik de incasso na de laatste geblokkeerd maar nu hebben ze het toch van de eindafrekening afgetrokken.Op e-mails word niet gereageerd.Dit allemaal bedoeld om mensen te ontmoedigen om elk jaar over te stappen natuurlijk.Mij persoonlijk ontmoedigt het niet,integendeel.

Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 10
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erik elting 23-2-2017 - 08:06
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed geregeld en goede persoonlijke service

  • Geen wachttijd aan de telefoon
Beoordeling
4
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: 5
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 2
Klantenservice: 3
Facturering: 6
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Erik 22-2-2017 - 15:04
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zou binnen een uur bericht krijgen, uiteindelijk na 1 week pas

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F. Lakerveld 22-12-2016 - 11:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snelle en makkelijke overstap. Duidelijke informatie

Beoordeling
8
Klantenservice: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
G. Dijk 22-12-2016 - 08:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede service, vlekkeloze overstap.
Mooie aanbieding en gunstige tarieven.

  • Goede service,
  • Vlekkeloze overstap.
  • Mooie aanbieding en gunstige tarieven.
Beoordeling
6
Online dienstverlening: 6
Duurzaamheid: 6
Klachtenafhandeling: 6
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 6
Facturering: 6
Overstapproces: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Van doorn 19-12-2016 - 18:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Contract gaat in op 1/1/2017

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 20-12-2016 - 12:13
Beste van Doorn,

Bedankt voor de review en welkom bij NLE. Plaatst u na 1 januari 2017 een nieuwe review? We horen graag hoe u onze dienstverlening ervaart.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
fam. bolderman 22-11-2016 - 10:09
Overgestapt via Energiewereld.nl

overstap verliep soepel tussen engie en nle

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 15-12-2016 - 13:47
Hi Familie Bolderman,

Bedankt voor de enorm positieve review. Erg leuk om te lezen. Welkom bij NLE!

Groet,
Wilco van NLE
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 4
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
St. BiljartCentrum Lelystad 26-10-2016 - 16:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

De online aanmelding bij GasLicht.com verliep goed. Na de doorzettilg naar NLE ging het mis: er zat een fout in hun
adressering van het leveringsadres, de aanmelding viel stil en NLE werd niet wakker/actief. Pas nadat ik zelf had gebeld kwam er een correctie en lukte de overstap wel. NLE heeft blijkbaar geen bewaking op de voortgang van nieuwe aanmeldingen.

  • Goed ingerichte website; aanmelding verliep moeiteloos
  • Energietarieven zijn helder; overstap is goed onderbouwd
  • (bij NLE) Bewaking nodig op de intake van aanmeldingen. Aangezien dit van invloed is op de hele kwaliteitsbeleving en dus afstraalt op GasLicht.com zou GasLicht.com kunnen overwegen om die voortgangscontrole zelf ook uit te voeren (o.b.v. feedback van NLE e.a. leveranciers)
Opmerking van Energiewereld.nl 28-10-2016 - 11:21
Wat vervelend om te vernemen dat u hier uiteindelijk zelf actie op heeft moeten ondernemen maar gelukkig is de overstap uiteindelijk gelukt. Normaal gesproken krijgen wij bericht zodra een aanmelding niet goed is doorgekomen bij de leverancier. Goed om te weten dat dit dus niet altijd de juiste informatie is. Wij zullen uw feedback zeker meenemen als verbeterpunt.

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 27-10-2016 - 14:15
Hi,

Bedankt voor de positieve review en feedback. Dat waarderen we enorm. Welkom bij NLE.

Met vriendelijke groet,
Wilco van NLE
Beoordeling
7
Klantenservice: 7
Online dienstverlening: 6
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
A.J. Uijlenhoet 24-10-2016 - 12:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

De ervaring is gebaseerd op een abonnement, dat pas een maand geleden is ingegaan. Aan de cijfers moet dus niet teveel waarde worden gehecht

  • Prijs aantrekkelijk
  • Overstapprocedure gemakkelijk
  • Begeleiding m.b.t. de inlogprocedure voor Mijn NLE

Reacties

Nederlandse Energie Maatschappij Webcare 27-10-2016 - 13:57
Beste A.J. Uijlenhoet,

Erg bedankt voor de positieve beoordeling. Welke begeleiding zou u zelf toevoegen, voor de inlogprocedure? We horen het graag.

Groet,
Wilco van NLE