Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Nuon
60% van de klanten raadt Nuon aan.
30% zegt Nuon misschien aan te raden.

Nuon reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nuon geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nuon ervaringen en beoordelingen. Is Nuon je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nuon plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nuon met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nuon
Het voordeligste actiepakket van Nuon!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 150
Jaarprijs
€ 1939,06
60%
van 197 klanten zou deze leverancier aanbevelen
30% misschien 10% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F de Vries 20-4-2019 - 21:53
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap naar Nuon ging zeer snel. Nuon reageerde ook snel nadat ik was overgestapt. Online communicatie wanneer het contract inging ging heel vlot Contract ging voor mij niet per de eerste van de maand in. Telefonisch contact krijgen ging ook vlot.

  • Was al eerder bij Nuon geweest,en dus bekend met de leverancier.
  • Op dit moment zou ik geen punt weten.
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J v goor 19-4-2019 - 10:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ga alleen voor prijs

  • Prijs
Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
B.J. Sijmons - van Royen 18-4-2019 - 12:47
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nuon (ofwel Vattenfall zoals het nu officieel heet) heeft een prima prijsstelling. De onderneming is sterk gericht op het vergroenen van de energieproductie. Dat was voor mij een belangrijke reden om over te stappen naar Vattenfall. Ze nemen bijvoorbeeld deel in grote windparken op zee en vanuit Zweden wordt veel energie geproduceerd met behulp van waterkracht.

  • - een zeer groene energieleverancier
  • - voordelige prijsstelling
  • - goede website en online informatie
  • - een innovatief bedrijf dat haar klanten ook met raad en daad helpt om energie te besparen
  • - totaal geen problemen gehad met overstappen
  • Geen
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Eddy Anneveldt 17-4-2019 - 10:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstapproces was een makkie.

  • werd na de eerste overstap nogmaals gebeld met een nog beter voorstel
  • geen idee
Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 8
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dick 10-4-2019 - 18:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duurzaamheid ("groene" energie) is voor mij geen reden om een energiemaatschappij te kiezen, integendeel. Ik hoop nog heel lang van schoon aardgas te kunnen genieten.

Beoordeling
7
Prijsstelling: 6
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: 6
Duurzaamheid: 6
Facturering: 7
Klantenservice: 6
Overstapproces: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
jan 9-4-2019 - 16:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Uit het gebruik van een slimme meter word geen voordeel behaald , veel belooft , maar helaas , je gebruik cijfers , komen alleen per week en ruim achteraf , dat helpt niet , andere leveranciers geven je gebruik cijfers per uur ,daar word je wijzer van ,

  • ?
  • gebruik cijfers , doorgeven , per kwartier , en kort na gebruik .
Beoordeling
5
Duurzaamheid: 7
Klachtenafhandeling: 2
Prijsstelling: 7
Facturering: 7
Klantenservice: 2
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 2
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Ron Frank 8-4-2019 - 16:13
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik had een contract bij mijn vorige energie leverancier die per dag opgezegd kon worden. Nuon echter neemt meer dan een maand om mijn contract bij mijn vorige energieleverancier op te zeggen. Dit heeft als gevolfg dat ik in de periode dat ik de meeste energie gebruik ( winter) nog aan mijn oude leverancier vast zit. Dus dan betaal ik daar met variabele energie prijzen de hoofdprijs. Dag voordeel dat ik bij NUON opbouw. Dus nooit meer maar NUON. Beloven van alles maar handelen anders. Dus NOOIT meer NUON NUON NUON Deze beoordeling wel plaatsen hè




  • Zie boven
Opmerking van Energiewereld.nl 9-4-2019 - 09:06
Energieleveranciers hanteren vaak een opzegtermijn van 30 dagen ondanks dat het vrij opzegbaar is en u heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Daarom neemt een overstap gemiddeld 6 weken in beslag. Dit zal dan ook de reden zijn dat Nuon u een maand later heeft overgenomen.

Uiteraard mag u ook een bericht sturen naar info@gaslicht.com. Wij zoeken dan graag voor u uit wat de specifieke reden is.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Dick 8-4-2019 - 05:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap verliep vlot en zonder problemen.

Beoordeling
3
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 5
Facturering: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Tan van der poel 6-4-2019 - 16:13
Overgestapt via Energiewereld.nl

Niks gehoord van NUON. Boete gekregen van oude leverancier die niet door NUON is overgenomen. En maandbedrag blijkt duurder als oude leverancier terwijl dit niet was aangegeven. Ben gelijk weet overgestapt naar andere die de NUON boette wel betaald.

  • Contact opnemen met klanten is wel fijn.
Opmerking van Energiewereld.nl 8-4-2019 - 10:03
Wat een vervelende ervaring. Nuon berekent het termijnbedrag op basis van het ingevulde verbruik op onze website. Wellicht rekende uw oude energieleverancier met andere verbruiken.

Als er vragen of onduidelijkheden zijn, mag u altijd contact met ons opnemen. Dan kijken wij graag met u mee.
Beoordeling
8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 7
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Vincent 5-4-2019 - 16:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima bedrijf; altijd al klant geweest, normale prijzen; komt gepaard met maandelijkse progressie en tips voor besparing.

  • Prima prijzen
  • Goeie service
  • Naadloze overstap
  • Geen