Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Nuon
60% van de klanten raadt Nuon aan.
29% zegt Nuon misschien aan te raden.

Nuon reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Nuon geven. Twijfel je nog? Lees dan de Nuon ervaringen en beoordelingen. Is Nuon je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Nuon plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Nuon met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Nuon
Het voordeligste actiepakket van Nuon!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 170
Jaarprijs
€ 1919,24
60%
van 210 klanten zou deze leverancier aanbevelen
29% misschien 11% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ger van Doorn 15-6-2019 - 10:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

De hele overgang soepel en volgens de afspraken geregeld.

Beoordeling
2
Online dienstverlening: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 6
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
SB 13-6-2019 - 17:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

Sturen brieven naar nieuwe woonadres voordat verhuizing heeft plaatsgevonden.

  • Vragen waarborgsom voor cliënten onder bewind.
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
HL Mulder 12-6-2019 - 21:11
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima prijs/kwaliteitsvertoning met duidelijke informatie maakt overstappen eenvoudig :-)

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Martijn 8-6-2019 - 13:05
Overgestapt via Energiewereld.nl

Keuze gemaakt op basis van de beste aanbieding op mijn lokatie.

  • Gemakkelijke overstap
  • Geen
Beoordeling
7
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 4
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
W de jong 8-6-2019 - 02:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

We krijgen een rekening hoger als de vorige energie maatschappij.

  • Moet nog blijken
  • Weet niet
Opmerking van Energiewereld.nl 11-6-2019 - 13:28
Beste meneer De Jong,

De energierekening is helaas omhoog gegaan. Dit heeft vooral te maken met de stijging van overheidsheffingen.

Uiteraard mag u altijd het contract naar ons doorsturen zodat wij deze voor u nakijken of dit ook het voordeligst voor u is. U kunt dit sturen naar info@gaslicht.com.

Met vriendelijke groet,
Marlies
Beoordeling
7
Facturering: 7
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 3
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Robert den Hertog 7-6-2019 - 10:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Op dit moment gewoon de goedkoopste

  • Scherpe overall-prijs
  • Betere communicatie over wijze totstandkoming maandtarief
Beoordeling
2
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
M. 4-6-2019 - 20:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Drama, overstap naar NUON, wat een puinhoop dat bedrijf, heb spijt!!!

  • GEEN
  • Beter organiseren en afspraken nakomen
Opmerking van Energiewereld.nl 5-6-2019 - 16:54
Beste meneer/mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat de overstap niet vlekkeloos verloopt. U mag altijd even contract met ons opnemen, zodat wij wellicht kunnen helpen de probleem op te lossen. Graag zou ik u dan willen vragen of u een mail wilt sturen naar info@gaslicht.com. Uiteraard mag u ook altijd even bellen naar ons op het nummer: 0342 411350.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
Beoordeling
7
Facturering: 8
Prijsstelling: 7
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
H.H. Pietersen 4-6-2019 - 11:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

voor mij een vreemd geval, er wordt 100,00 euro in rekening gebracht voor overgaan naar een andere leverancier, slechte zaak

Opmerking van Energiewereld.nl 5-6-2019 - 12:12
Beste meneer/mevrouw Pietersen,

Wat vervelend dat er kosten voor de overstap in rekening gebracht zijn. Het lijkt erop dat er wellicht een boete in rekening is gebracht. Graag zou ik u willen helpen om erachter te komen waar deze kosten precies voor zijn. Zou u een mail willen sturen naar info@gaslicht.com eventueel samen met de afrekening, dan kijk ik even met u mee.

Met vriendelijke groet,

Rosanneke
J J Schoneveld -Altena 3-6-2019 - 10:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben bij Nuon gebleven. Verder geen op of aanmerkingen

  • Geen
  • Geen
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Overstapproces:8
Facturering: 7
Klachtenafhandeling: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 7
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
K.Ploeg 30-5-2019 - 19:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nvtl

  • Lage energie rekening
  • Volgens ons niet.