Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Oxxio

Oxxio reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Oxxio? Lees hier de Oxxio ervaringen en reviews. Is Oxxio uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Oxxio achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Oxxio!
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom
81% van 308 klanten beveelt aan.
13% misschien 6% niet

Klantervaringen over Oxxio

9
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Willem van Veen 21-9-2021 - 12:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

nog te weinig informatie hierover.

  • Voor zover ik dat kan "overzien"zit dat we snor met OXXIO.
  • Probeer niet te ver door te schieten in het digitale gebeuren zeker niet voor de oudere mensch/klant.
10
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
10,0
Ik raad Oxxio aan
Rafael van Beek 17-9-2021 - 21:31
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap ging heel snel en makkelijk. Ik wist waar ik aan toe was en alles werd goed geregeld.

  • Duidelijkheid
9
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Oxxio aan
Zwier Rouwenhorst 16-9-2021 - 15:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Helder en duidelijk. Geen verrassingen achteraf

  • Overgang ging soepel.
  • Geen
3
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
7,0
Duurzaamheid
3,0
Online dienstverlening
1,0
Klantenservice
1,0
Overstapproces
1,0
Prijsstelling
7,0
Margreet 15-9-2021 - 17:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

Oxxio weet schijnbaar niet dat wij een slimme meter hebben daarom kan ik meterstanden al 3 maanden niet zien. Volgens klantenservice moet ik zelf naar Liander bellen. Bij mijn vorige leveranciers ging allemaal vanzelf goed. De app loopt vaak vast. Nu heeft de app al 2 weken!! storing volgens de klantenservice. Als je een vraag hebt wordt je constant afgeserveerd door een chatbot. Die chatbot geeft geen 1 nuttig antwoord.

  • Geen pluspunten
  • App vloeiend maken en klanten met problemen fatsoenlijk helpen
9
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Overstapproces
10,0
Facturering
9,0
Ik raad Oxxio aan
R.J. Werba 15-9-2021 - 15:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prettige ervaring met Oxxio

  • Overstappen ging probleemloos!!
  • Geen
4
Facturering
7,0
Prijsstelling
5,0
Duurzaamheid
5,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
1,0
Online dienstverlening
1,0
Klachtenafhandeling
1,0
GJ Volgers 14-9-2021 - 11:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

Wat een slecht bedrijf. Van af 12 aug geprobeerd een nieuw contract te krijgen. Via chat 2 maal belooft dat zij contact binnen 2 dagen contact met mij zouden opnemen . Na 10 dagen tevergeefs wachten kreeg ik het nummer van de service desk. Meerdere dagen lang in de wacht en werd aangeraden een andere keer te bellen. Nu 4 weken later eindelijk contact en krijg ik te horen dat tarieven niet meer gelden……. Blijkbaar willen ze je niet als klant houden. Dus meteen maar overgestapt Foei Oxxio!!!!

8
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
7,0
Klachtenafhandeling
6,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Theo Slotboom 13-9-2021 - 12:06
Overgestapt via Energiewereld.nl

Bij klanservice een paar moeten belle voordat de app werkte.

  • Weet ik nog niet
  • Snelere en accuratere klantenservice moest een paar keer bellen.
9
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
9,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Oxxio aan
John v Dooren 12-9-2021 - 16:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

snelle service goede afwikkeling prima prijs kwaliteit

  • vriendelijk
  • deskundig
  • makkelijk en duidelijk
  • prijma prijs
  • geen
6
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
1,0
Klachtenafhandeling
6,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Overstapproces
2,0
H 9-9-2021 - 16:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

Klantenservice is zeer slecht bereikbaar en lost vragen of problemen niet accuraat op.

  • Prijspeil
  • Bereikbaarheid klantenservice, daadkracht klantenservice en informatie verschaffing
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Prijsstelling
7,0
Klachtenafhandeling
1,0
Facturering
7,0
Online dienstverlening
3,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
1,0
Sander 8-9-2021 - 16:15

Contact gehad met Oxxio, als je een vraag stelt krijg je het antwoord kunnen we niks aan doen en word de chat gewoon afgebroken en kan niet meer opnieuw contact leggen met ze dan word je blijkbaar geblokkeerd. Vind de service niet goed en ga ook niet meer terug naar Oxxio.

  • Klantenservice

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.