Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Powerpeers

Powerpeers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Powerpeers? Lees hier de Powerpeers ervaringen en reviews. Is Powerpeers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Powerpeers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Powerpeers!
Welkomstpremie € 240
€ 2448,10
Totaal per jaar
Tarief en looptijd
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom NL & CO2-gecompenseerd gas
86% van 152 klanten beveelt aan.
12% misschien 2% niet

Klantervaringen over Powerpeers

9
Online dienstverlening
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Anoniem 18-9-2021 - 15:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

Bij Powerpeers zit ik goed voor groene energie van dichtbij. Dat geeft een goed gevoel.

  • Duurzaam
8
Prijsstelling
7,0
Duurzaamheid
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
7,0
Roy 18-9-2021 - 10:04
Overgestapt via Energiewereld.nl

Deze leverancier kwam voor ons als voordeligste uit de vergelijking. Wel mooi dat het het idee is van een ‘community’.

  • ‘Community’-idee
9
Online dienstverlening
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Duurzaamheid
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Monique Sylla 16-9-2021 - 22:35
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles is goed gegaan.

9
Online dienstverlening
10,0
Klantenservice
10,0
Prijsstelling
9,0
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Ben de Rooy 15-9-2021 - 10:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed snel digitaal geregeld

  • Sint Philipsland
  • Sint Philipsland
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
8
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Powerpeers aan
Rosa kamphuis 14-9-2021 - 17:10

Elke jaar kijk ik soms is powerpeers voordelig , en soms greenchoice allebei goed

  • Duidelijk overzicht
  • Nvt
8
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Powerpeers aan
Rosa Kamphuis 14-9-2021 - 17:05
Overgestapt via Energiewereld.nl

Elke jaar kijk ik wat voordelig is, soms powerpeers en anders Greenchoice. Alle bij goed

  • Duidelijk overzicht
  • Nvt
8
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
7,0
Ik raad Powerpeers aan
Roel Nijsten 13-9-2021 - 18:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

9
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
7,0
Facturering
9,0
Ik raad Powerpeers aan
Cocky Van Keulen 8-9-2021 - 15:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

8
Duurzaamheid
7,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad Powerpeers aan
Jan Willem Lijnes 7-9-2021 - 20:04
Overgestapt via Energiewereld.nl

10
Prijsstelling
10,0
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
10,0
Facturering
10,0
Ik raad Powerpeers aan
Janneke Topasan 7-9-2021 - 16:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.