Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Pure Energie
82% van de klanten raadt Pure Energie aan.
18% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie je huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 3 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 210
Jaarprijs
€ 1914,34
82%
van 17 klanten zou deze leverancier aanbevelen
18% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Minne Fokkema 20-10-2020 - 18:29
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed terugleverings tarief op zonnestroom

  • Snel geen overbodige handelingen
  • App pure energie mag wel een update krijgen
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Hans van Rijsinge 16-10-2020 - 15:36
Overgestapt via Energiewereld.nl

Een goede eerlijke leverancier. Nu verlenging gekozen omdat ze een goede scherpe prijs blijven handhaven. Overstap zonder problemen, geen problemen met facturen, informatie, leveringen. Alles prima. Online is alles te lezen en in mijn verlichtings-app van huiscomputer gekoppeld aan de slimme meter, heb ik een goed overzicht. Ook maandelijks per mail een status. Top, geen dubbele apps op mijn mobiel.

  • Online is alles te lezen en in mijn verlichtings-app van huiscomputer gekoppeld aan de slimme meter, heb ik een goed overzicht. Ook maandelijks per mail een status. Top, geen dubbele apps op mijn mobiel.
  • ? nog goedkoper?
Beoordeling
8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J.W.Heuschen 15-10-2020 - 10:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

Jaren contract mogelijk met ieder jaar een kortings-bedrag
Lage prijs voor elektra en gas

  • Groene stroom
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
F. Kikkert 13-10-2020 - 10:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap is vlekkeloos verlopen. Pure energie geeft de hoogste vergoeding voor de teruglevering van het overschot aan opgewekte stroom met zonnepanelen!!!!

Beoordeling
8
Prijsstelling: 7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Ivonne 12-10-2020 - 16:14
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap proces verliep soepel. Nog geen ervaring (gelukkig) met klachten en facturering (voorschot) zoals afgesproken.

Beoordeling
9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Thomas Dijksman 27-9-2020 - 12:52
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen enkele problemen ondervonden met het overstappen. Wij raden iedereen aan : STAP OVER.

  • Lage prijs
  • Milieu-oogpunt
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Sanders 13-9-2020 - 12:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstappen kan niet gemakkelijker want alles wordt goed voor je geregeld.

Beoordeling
8
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A Saalmink 3-9-2020 - 17:46
Overgestapt via Energiewereld.nl

overstap is geruisloos verlopen, verder ook geen klachten.

Beoordeling
7
Duurzaamheid: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Online dienstverlening: 7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 7
Klantenservice: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Shafik 31-8-2020 - 16:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ging allemaal wel goed. Alleen bleef de vorige leverancier tot op het laatst zeuren of ik niet wilde blijven, hoewel dus Pure Energie blijkbaar op tijd had opgezegd voor me. Erg irritant van Greenchoice. Aangezien ik pas een maand geleden ben overgestapt kan ik nog niet veel zeggen over de service.

  • PE heeft een reëel voorschotbedrag in rekening gebracht.
  • Vorige leverancier duidelijk maken dat zij mij niet moeten mailen nadat ze opgezegd hebben.
Beoordeling
9
Facturering: 8
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 9
Duurzaamheid: 10
Klantenservice: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John Burger 24-8-2020 - 17:34
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima echt groene leverancier. Laagste prijs is niet altijd doorslaggevend. Geen schimmige buitenlandse certificaten. Gewoon groene stroom zoals het moet zijn.

  • Echt groene stroom