Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Pure Energie

Pure Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Pure Energie? Lees hier de Pure Energie ervaringen en reviews. Is Pure Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Pure Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

93% van 15 klanten beveelt aan.
7% misschien 0% niet

Klantervaringen over Pure Energie

9
Klantenservice
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Steven 20-9-2021 - 07:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Niet (alleen) tussenleverancier maar ook producent van zonne- en windenergie. Dat vond ik een belangrijk punt

  • Ik zag dat hun aanbod voor overstap ook voor bestaande klanten beschikbaar was. Dat leek me betere klantenbinding dan alleen gunstige aanboden voor overstappers
10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
10,0
Duurzaamheid
10,0
Ik raad Pure Energie aan
Penning 4-9-2021 - 16:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Echt groene energie!

  • Makkelijke overstap, duidelijk
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
7,0
Klantenservice
7,0
Online dienstverlening
7,0
Klachtenafhandeling
3,0
Duurzaamheid
3,0
Facturering
7,0
Steef 3-9-2021 - 04:59

Ik ben een jaar geleden juist klant geworden omdat pure energie zich inzet voor zo schoon mogelijke energie en "als schoonste uit de bus" komt. Totdat je je gaat verdiepen in de materie en er achter komt wat voor verschrikkelijke op geld beluste wereld er achter die "schone schijn" zit en maatschappelijke betrokkenheid ver te zoeken is.

Het is net alsof je kleding koopt bij een bedrijf dat zich voordoet als braafste jongetje van de klas en op hun website schermt met MVO certificaten, en er achter komt dat ze de kleding moedwillig zo goedkoop mogelijk inkopen van Aziatische boevenfirma's dit de kleding mbv kinderen en dwangarbeid heeft vervaardigd.

Met een vergelijkbaar contrast kijk ik de manier waarop juist dit soort zwaar over-gesubsidieerde bedrijven, zo veel mogelijk windmolens, zeer dicht bij woonwijken plaatst en op geen enkele manier bereid is water bij de wijn te doen of het gesprek aan te gaan. Ja... wel op papier, maar niet op het moment dat ik als klant het gesprek aan wilt gaan en mijn stem wil laten horen. De projecten waar pure in investeert, behoort tot de meest dominante en meest omstreden projecten die je tegen kunt komen.

Ik wil nog steeds graag een energie leverancier die zich echt inzet voor een beter milieu, zichtbaar en merkbaar investeert in duurzame projecten, maar zich bovenal inspant om dit op een manier te doen die echt maatschappelijk verantwoord is.

  • De prijs, maar die komt met name door subsidie tot stand, dus dat betalen we met zn allen uiteindelijk zelf.
  • Echte groene stroom leveren zonder wind op land vlak bij woonwijken. Pas dan ben je maatschappelijk verantwoord bezig. Meedelen in de winst terwijl je daar slapeloze nachten voor terug krijgt is onder de streep een groot verlies.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Klantenservice
10,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
10,0
Duurzaamheid
10,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Pure Energie aan
Remi Buijvoets 2-9-2021 - 10:15

Ik ben nu meer dan 2 jaar klant bij Pure Energie, en dat bevalt erg goed! Ze zijn goed bereikbaar, ook telefonisch. De reden dat ik voor Pure Energie heb gekozen is omdat ze écht groen en duurzaam zijn. Ze werken niet via groencertifaten of andere methoden om stroom 'groen te wassen'. Stroom van Pure Energie is echt groen, uitsluitend opgewerkt met eigen windmolens en zonnepanelen.

  • (Eén van de ) meest groene energieleverancier van Nederland
  • Goede klantenservice
8
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Henk 28-7-2021 - 10:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nvt

  • Oosterhout
  • Oosterhout
9
Prijsstelling
8,0
Duurzaamheid
8,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Klantenservice
10,0
Ik raad Pure Energie aan
N Fekete 2-6-2021 - 16:37
Overgestapt via Energiewereld.nl

Snel, overzichtelijk, super klantenservice!

  • Snel, overzichtelijk, super klantenservice!
bulter 17-5-2021 - 14:39
Overgestapt via Energiewereld.nl

ben nog te kort verbonden aan pure energie, kan daarover nog niet oordelen.

9
Online dienstverlening
10,0
Facturering
9,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Pure Energie aan
FB 8-5-2021 - 15:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Waar begin je met je vergelijk als je alle leveranciers zelf tegen het licht moet houden? Nergens en dus niet.. Via Gaslicht kun je gemakkelijk je wensen ingeven en komen de geschikte leveranciers automatisch naar boven. Het is opvallend dat jaarkortingen via Gaslicht soms wel worden aangeboden en niet via de leverancier zelf!

  • Overzichtelijke en uitgebreide vergelijkingsinfo
  • Wellicht nog wat duidelijkere info op het gebied van de groenheid van de leveranciers. Want als je onafhankelijke milieu-sites bekijkt, zijn die vaak minder lovend over hoe groen een leverancier ECHT is.. Ik denk ook dat jullie hiermee de leveranciers die echte groene actie ondernemen een steuntje in de rug geven en de andere leveranciers stimuleren daadwerkelijk groener te worden!
Opmerking van Energiewereld.nl 9-5-2021 - 17:20
Beste overstapper,

Bedankt voor uw fijne reactie. Goed dat het voor u zo eenvoudig gaat. Weet dat u altijd een beroep op ons kunt doen als er iets niet helemaal duidelijk is. We nemen uw tip zeker mee ter verbetering van onze service.

Met vriendelijke groet,
Rita namens Gaslicht.com
10
Facturering
10,0
Prijsstelling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Klantenservice
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Pure Energie aan
F.J.Haasjes 12-4-2021 - 12:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duidelijke site. Helder overzicht aanbieders. Ook van groene energie.
Al vaker gebruikt. Gaat altijd probleemloos.

  • +Duidelijk
  • +Snel
  • +Probleemloos
  • Niets
9
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Pure Energie aan
Tom Loman 10-4-2021 - 10:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Pure Energie is een gezond en duurzaam alternatief voor een ieder die over wil stappen naar een groene energieleverancier. Groene energie is het antwoord, groen moet. Pure Energie doet dat erg goed/

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.