Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Pure Energie
100% van de klanten raadt Pure Energie aan.
0% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie je huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 5 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 250
Jaarprijs
€ 2096,08
100%
van 3 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
6
Prijsstelling: 6
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
spekking 2-4-2019 - 16:22

Ik was klant, nooit problemen gehad. Prima bedrijf.
Verlengingsaanbod gehad dat was dezelfde prijs als voor overstappers, oke.
Het tweede verlengingsaanbod was beter, er stond een lagere maandprijs, maar gelukkig had ik het door. Er werd nu berekend met een lager verbruik, ja zo kan ik ook een lagere maandprijs op het scherm toveren.
Nu overgestapt naar een andere aanbieder die wel een echte lagere prijs bied.

  • prima site, duidelijke communicatie, prima afrekening, alles duidelijk
  • Als consument blijven opletten of het spel wel eerlijk gespeeld wordt.
Beoordeling
10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Sloot 12-3-2019 - 20:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

snelle overstap zonder veel poespas. Pure Energie regelde de opzegging bij oude leverancier. Maandelijks in de mail een overzicht met meterstanden en bedrag verbruik.

Beoordeling
7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P van Beek 6-3-2019 - 11:35
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben inmiddels drie of meer keren overgestapt via voorstellen van Gaslicht.com. Telkens was er wel wat te verbeteren. Ook ditmaal:
Bij aanvang met huidige leverancier had ik gemeld dat ik zonnepanelen heb, maar kreeg toch een voorstel voor maandbedrag dat € 100 hoger lag dan bij vorige leverancier. Een telefoontje was gelukkig voldoende om het allemaal recht te zetten.
Heb hier al 5 jaar een warmtepomp en 40 zonnepanelen en loop daarmee mogelijk beetje voor de muziek uit, maar inmiddels moeten leveranciers toch nog steeds even bijschakelen vwb terugleveringen. Ook was dit het geval bij mijn vorige leveranciers. Informatie over geldende de tarieven blijft ook altijd een ingewikkeld gegeven ivm de vele heffingen en belastingen die van toepassing zijn.

  • prijsstelling en goede communicatie
  • overstapproces en duidelijke tarieven levering en teruglevering
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
5
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 5
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
G Joosten 2-1-2019 - 11:47

Let op de hoge teruglever vergoeding alleen tot max 1500kwh!
Voor grote opwekkers klopt dus ook de berekening op de website niet.
In mijn geval 3400kwh berekend met de hoogste teruglever vergoeding, maar dat zal dus in de praktijk veel duurder uit pakken dan de berekening (max 1500kwh tegen de 14cent).

  • Prijs berekening voor terugleveren misleidend.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: 9
Facturering: 9
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tonny 1-1-2019 - 09:56

Goede betrouwbare leverancier

Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Vandewalle 31-10-2018 - 14:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

prima groene energieleverancier

  • goede site
  • prijs teruglevering stroom mag wel iets hoger zijn
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wim Meijrink 3-10-2018 - 13:13

Ontvang al 2 jaar naar volle tevredenheid energie (gas&electra)van Pure Energie .
Duidelijke afrekening nooit ergens zorgen over hoeven te maken,alles goed geregeld.

  • Groene energie van eigen bodem.
  • Doet soms ook nog iets voor zijn klanten.
  • Geen
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Theo willemse 23-9-2018 - 14:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap via gas-licht naar Pure energie is vlekkeloos verlopen.

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Smit 22-9-2018 - 19:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Echte groene leverancier met gunstig teruglevertarief

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 10
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chris N. 17-9-2018 - 12:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed alternatief nu Qurrent en Greenchoice samengaan

  • Teruggeleverde energie wordt PER TELWERK verrekend. Dit kan zeer positief uitvallen bij grote PV installatie bezitters.
  • Er zit wel een maximum aan het aantal kWh wat tegen hoge terugleververgoeding wordt afgerekend