Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Pure Energie
100% van de klanten raadt Pure Energie aan.
0% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie je huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 3 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 270
Jaarprijs
€ 1996,10

Archief 2016

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 1
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
TM 27-12-2016 - 11:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Al vele jaren bij diverse partijen gezeten zonder enig probleem. Nu wens ik over te stappen naar een groene partij krijg ik een vaag kredietbeoordeling, onterechte, om de oren of ik even 600,- wil voorschieten.

Ik betaal amper €450,- per jaar aan energie totaal. Belachelijk.

Opmerking van Energiewereld.nl 28-12-2016 - 09:38
Dat is inderdaad vervelend zeg! Wij raden u aan om contact op te nemen met Pure Energie om na te vragen wie de kredietbeoordeling heeft gedaan. Zo kunt u contact met dat bedrijf opnemen om deze melding te kunnen laten corrigeren, zodat dit probleem zich niet weer bij uw volgende overstap voordoet. Mocht u vragen hebben aan ons, dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 0342-411350.
Beoordeling
8
Overstapproces: 7
Klachtenafhandeling: 8
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
AJR 24-12-2016 - 12:40
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overgang gelukkig net aan goed gegaan door snelle schakelen van Pure energie.

  • Goed te bereiken.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Facturering: 1
Prijsstelling: 1
Duurzaamheid: 1
Klachtenafhandeling: 1
Overstapproces: 1
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Bos 21-12-2016 - 19:07

Volgens deze leverancier heb ik een negatieve kredietswaardigheid. Nooit schulden gehad en ook geen betalingsachterstand.
Kennelijk willen ze mij niet als klant.

Bij het verwerken van een aanmelding voeren wij standaard een kredietwaardigheidstoetsing uit. Op basis van deze uitkomst besluiten wij eventueel een borg te vragen.

Het uitvoeren van de kredietwaardigheidstoetsing op uw gegevens heeft een negatieve uitkomst gegeven, waardoor wij u een borg vragen van € 600,00 euro, alvorens wij tot aanmelding overgaan.

U kunt de borg storten op IBAN NL05RABO0********* t.n.v. Raedthuys Energie onder vermelding van BORG****

Indien wij binnen 7 dagen niets van u vernomen hebben zullen wij de aanmelding voor Pure Energie annuleren

  • Geen
  • De bepaling van kredietwaardigheid ergens op baseren.
  • Die van mij was negatief terwijl ik keurig bij ben met al mijn betalingen.
Opmerking van Energiewereld.nl 22-12-2016 - 16:48
Bij een overstap toetst elke leverancier de kredietwaardigheid. In de meeste gevallen is er niets aan de hand. U geeft aan dat er geen reden toe is om een borg te moeten betalen. Wij raden u in dit geval aan om contact op te nemen met Pure Energie. U kunt dan navragen welke instantie de toetsing heeft gedaan, zodat u contact met dit bedrijf kan opnemen en deze melding kunt laten corrigeren om dit bij de volgende overstap te voorkomen. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0342-411350.
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 6
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
J. Kooistra-Zondervan 20-12-2016 - 09:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Afhankelijk van prijs/ product

  • Nu de meest gunstige.
  • ik krijg nog steeds een verlengingsaanbod van de oude leverancier, net alsof niet doorgegeven is dat ik per 2017 via Pure Energie mijn energie betrek. Is het wel goed doorgegeven?
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
H.R.v.d.Sluis 19-12-2016 - 20:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

De prijs is het bewijs

  • Ik kijk alleen maar wat het kost op jaarbasis en als het grijs ,groen ,geel ,of blauw is , is dat meegenoemen.
  • Nog geen ide ik heb nog geen ervaring met deze firma.
Beoordeling
8
Klantenservice: 7
Facturering: 6
Online dienstverlening: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Duurzaamheid: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Sanne 19-12-2016 - 18:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima leverancier, klantenservice snel bereikbaar, maar trof denk ik toevallig een medewerker die niet haar beste dag had. De communicatie is wel een beetje vaag. Soms per mail, contract dan alleen weer via de post, terwijl ik die juist digitaal hebben wil. Over facturering kan ik nog niet veel zeggen. Prijs is aardig, maar kookgas is 2,50 p.m. duurder dan bij Eneco, waar ik eerst zat.

  • Klantenservice snel bereikbaar
  • Geen moeilijkheden overstap
  • Communicatie: of alles per post, of alles per mail. Niet door elkaar.
Beoordeling
9
Facturering: 6
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wim Schermer 19-12-2016 - 17:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

100% groene energie.
Goed bereikbare en vlotte klantenservice.

  • Windenergie zonder gesjoemel.
  • Gaan soms te voortvarend te werk. Wij hebben bewust geen gas. Toch vraagt Pure Energie bij Liander ongevraagd opnieuw gaslevering aan. Wordt uiteraard snel ongedaan gemaakt.
  • Wel een schoonheidsfoutje dat ik voor de aansluiting nog een rekening krijg. Wordt ook weer snel gecorrigeerd, maar toch een klein smetje op de overstap.
Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: 7
Overstapproces: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Wilbers 19-12-2016 - 14:46
Overgestapt via Energiewereld.nl

In een wip gebeurd, en lekker goedkoop.

  • Alles meteen goed geregeld.
  • nog even afwachten, ben er te kort bij
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marco 13-12-2016 - 12:07

Werd uitstekend te woord gestaan door enthousiaste en deskundige medewerkster. Overstappen heel gladjes verlopen, geen enkel probleem. Heb inmiddels ook toegang tot het nieuwe klantportaal wat er gewoon super uitziet, heel praktisch. En dan ook nog gewoon echte groene stroom van een windmolen van mijn keuze!

  • Vriendelijke klantenservice
  • Echt groen product bij bedrijf dat echt werkt aan groen NL
  • Duidelijke website
  • Tof klantportaal
  • Wat mij betreft alle correspondentie digitaal via mail
Beoordeling
1
Overstapproces: 1
Klachtenafhandeling: 1
Online dienstverlening: 1
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: n.v.t.
Klantenservice: 1
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
R de Vries 9-12-2016 - 11:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Na aanmelding kreeg ik even een mailtje of ik 600 euro als borg over wilde maken.
Na navraag bleek Pure Energie een kredietwaardigheidskeuring uit te hebben gevoerd.
Hier is spraken van een misverstand,omdat ik nog nooit een schuld heb gehad.
Gemeld bij zowel Pure Energie als Gaslicht.com.
Pure Energie speelt de bal door naar helpdesk van EDR Creditservices via telefoonnummer 070 4525220.
alsof ik op mijn knieën moet gaan om alsjeblieft klant te worden bij Pure Energie!
Ik schrok toen ik de vraag over de borg kreeg en dacht dat er een of andere hacker actief was.
Ik zou Pure Energie absoluut afraden
Gelukkig hebben we hier in Nederland die een wet heeft dat je als consument gebruik kan maken van een bedenktijd.
Uiteraard hier gebruik van gemaakt

  • redelijk snelle reactie,al is er sprake van maar 1 keer contact
  • Huiswerk goed doen,en zeker als mogelijke nieuwe klant zelf een dubbel check doen.en zeker geen ballen terugspelen naar mogelijk nieuwe klant
Opmerking van Energiewereld.nl 9-12-2016 - 16:29
Wij raden u toch wel aan om contact op te nemen met de instantie die Pure Energie u heeft doorgegeven. U kunt dan bij hen navragen waardoor het komt dat er om een borg gevraagd wordt. U heeft dan de gelegenheid om het misverstand op te pakken zodat u bij aanmeldingen voor andere contracten hier niet opnieuw tegen aan loopt.

Reacties

Michiel de Haas 13-12-2016 - 13:45
Ook ik heb een mail gehad met de vraag of ik 600 euro over wil maken.
Gebeld en ik werd doorgestuurd naar het bedrijf dat deze keuring uitvoert. Het schijnt dat ik 14 punten had en of ik even mijn loonstrook op wilde sturen.
Ik heb alleen een hypotheek die ik als schuld kan oormerken dus waar dit bedrijf hun gegevens vandaag haalt is mij echt onbekend.

Ik ga wel naar een andere provider van groene stroom!