Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Pure Energie
100% van de klanten raadt Pure Energie aan.
0% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie je huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 3 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 270
Jaarprijs
€ 1996,10

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Pure Energie zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Beoordeling
10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Dekker 23-10-2017 - 21:18
Overgestapt via Energiewereld.nl

De groenste energiemaatschappij op rij.Eigenlijk moet je toch geen andere energie meer willen kiezen. Overstappen ging bijna vanzelf. Al 3 jaar op rij overgestapt naar een andere energiemaatschappij met Gaslicht.com zonder problemen,. Energienota wordt tot nu toe ieder jaar weer goedkoper. TOP!

  • Alles groen!
  • Nvt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
4
Duurzaamheid: 6
Prijsstelling: 6
Klantenservice: 1
Online dienstverlening: 3
Overstapproces: 3
Facturering: 6
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Jose 22-10-2017 - 17:28

Ik had een contract bij Pure Energie, maar dit contract moest ik voortijdig beeindigen omdat ik mijn huis verkocht. En geen nieuw eigen huis weer kreeg, dus ook niet de mogelijkheid om contract naar nieuwe adres mee te nemen. In dit geval houden ze zich aan de letter van het contract en delen ze voor zowel electra als gas een opzegboete uit van 50 euro. Dat ik de bonus niet kreeg is terecht, maar dit voelt echt zeer onterecht. Echte *** voor eigen gewin.
Het trieste is, dat ik in de 9 maanden dat het contract al liep nog geen 1 m3 gas had gebruikt. Dus de eindafrekening na een jaar zou alleen de netwerkkosten zijn. Nu moet ik ook daarover dus 50 euro opzegkosten betalen.
Er viel niet met ze te praten. Ze sturen alleen maar mails dat zij zich aan de regels houden. Helaas hadden ze niet de moeite genomen, toen ik belde om op te zeggen, de regel nog even onder de aandacht te brengen. Dus de eindafrekening was een erg onaangename verrassing.
Er zijn gelukkig ook andere groene energie maatschappijen, waar ik dit niet van ken.

  • Niets extra's ten opzichte van andere groene energiemaatschappijen
  • Minder de regels stikt aanhouden. Zeker als je na bestudering van de eindafrekening dat je de persoon dubbel/3dubbel pakt. Geen bonus, zou heel weinig kosten hebben als het jaar vol gemaakt werd. De klant kon ook niet anders dan opzeggen, want kreeg geen nieuw adres. Die klant laat je dan wel 100 euro opzegboete betalen.
Opmerking van Energiewereld.nl 23-10-2017 - 11:50
Vervelend dat u een boete moet betalen. Helaas voor u mag deze in uw situatie inderdaad in rekening gebracht worden. Alleen overlijden is een reden om het contract tussentijds kosteloos op te zeggen. Er zijn inderdaad energieleveranciers en contracten waarbij geen boete in rekening worden gebracht. Wanneer u, bij een overstap, in het komende jaar een verhuizing verwacht kan het daarom verstandig zijn om hier rekening mee te houden.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Klantenservice: 9
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 9
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Joop Litz 19-10-2017 - 16:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

De opstelling naar de klant toe is in elk geval positief. Een voorbeeld daarvan is de naam van de door mij geraadpleegde afdeling, deze heet 'Team klantgeluk'!

  • Afrekening vindt plaats na 1 vol jaar energielevering en niet per kalenderjaar.
  • nvt
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A.C.B. Willekes 22-8-2017 - 22:51

Zowel stroom als gas zijn groen tegen een lage prijs. Nononse!

  • Zowel stroom als gas zijn groen tegen een lage prijs. Nononse!
  • -
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 9
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
chris 30-7-2017 - 23:08

de lampen zijn blijven branden. oude leverancier opgezegd en nieuwe ingeschakeld.

  • Doet wat het moet doen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
V. Koeman 24-7-2017 - 12:08

Weer een superaanbieding via Gaslicht.com!
En alles probleemloos geregeld!
Fijn ook dat je zelf niet het wiel hoeft uit te vinden maar dat Gaslicht.com binnen een paar klikken weer de voordeligste en beste keuze voor jouw kan maken!!

  • Snelle en perfecte overstap zonder gedoe!
  • Geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
marco van erp 18-7-2017 - 21:45

vlekkeloos verlopen

  • zonder er achter aan te hoeven gaan alles over gegaan.
  • geen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Overstapproces: 10
Facturering: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 6
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Harry Wieldraaijer 18-7-2017 - 15:37

De website is nog wat simpel.

  • Geen enkele issue met het overstappen.
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Klantenservice: 10
Online dienstverlening: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Udo de Haas 18-7-2017 - 13:06

Perfecte overstap door gaslicht.com. Een kleine wijziging van dubbel naar enkel tarief was met een kort telefoontje in no-time geregeld.
Perfect! De mijn-pure-energie is zeer duidelijk en overzichtelijk. Met een paar klikken het voorschot aangepast.

  • Vriendelijk & kundig persoon bij telefonisch contact.
  • Duidelijk & makkelijk overzicht op internet.
  • Makkelijk aan te passen van diverse zaken door een paar clicks.
Beoordeling
9
Online dienstverlening: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
RonaldH 18-7-2017 - 11:44
Overgestapt via Energiewereld.nl

Pas overgestapt dus nog weinig ervaring

  • Prima website met goede informatie over contract, financien, verbruik e.d.