Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Pure Energie
100% van de klanten raadt Pure Energie aan.
0% zegt Pure Energie misschien aan te raden.

Pure Energie reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Pure Energie geven. Twijfel je nog? Lees dan de Pure Energie ervaringen en beoordelingen. Is Pure Energie je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Pure Energie plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Pure Energie met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Pure Energie
Is Pure Energie je huidige leverancier? Bekijk het verlengaanbod
Het voordeligste actiepakket van Pure Energie!
100% Nederlandse Windstroom en CO2-Neutraal Gas vast 3 jaar Actie
Welkomstpremie
€ 270
Jaarprijs
€ 1996,10
100%
van 3 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
9
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Duurzaamheid: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bogers 21-7-2019 - 17:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

groene energie; mogelijkheid om langjarig contract af te sluiten, goede service bij de overstap: top!

Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: 8
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
John Reker 28-5-2019 - 10:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vlot en accuraat gegaan.

Beoordeling
10
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
A. Sloot 12-3-2019 - 20:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

snelle overstap zonder veel poespas. Pure Energie regelde de opzegging bij oude leverancier. Maandelijks in de mail een overzicht met meterstanden en bedrag verbruik.

Beoordeling
7
Facturering: 7
Online dienstverlening: 7
Prijsstelling: 7
Klantenservice: 7
Duurzaamheid: 7
Overstapproces: 6
Klachtenafhandeling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
P van Beek 6-3-2019 - 11:35
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben inmiddels drie of meer keren overgestapt via voorstellen van Gaslicht.com. Telkens was er wel wat te verbeteren. Ook ditmaal:
Bij aanvang met huidige leverancier had ik gemeld dat ik zonnepanelen heb, maar kreeg toch een voorstel voor maandbedrag dat € 100 hoger lag dan bij vorige leverancier. Een telefoontje was gelukkig voldoende om het allemaal recht te zetten.
Heb hier al 5 jaar een warmtepomp en 40 zonnepanelen en loop daarmee mogelijk beetje voor de muziek uit, maar inmiddels moeten leveranciers toch nog steeds even bijschakelen vwb terugleveringen. Ook was dit het geval bij mijn vorige leveranciers. Informatie over geldende de tarieven blijft ook altijd een ingewikkeld gegeven ivm de vele heffingen en belastingen die van toepassing zijn.

  • prijsstelling en goede communicatie
  • overstapproces en duidelijke tarieven levering en teruglevering
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 10
Klantenservice: 9
Online dienstverlening: 8
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter Vandewalle 31-10-2018 - 14:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

prima groene energieleverancier

  • goede site
  • prijs teruglevering stroom mag wel iets hoger zijn
Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Theo willemse 23-9-2018 - 14:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap via gas-licht naar Pure energie is vlekkeloos verlopen.

Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Smit 22-9-2018 - 19:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Echte groene leverancier met gunstig teruglevertarief

Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Duurzaamheid: 10
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Chris N. 17-9-2018 - 12:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goed alternatief nu Qurrent en Greenchoice samengaan

  • Teruggeleverde energie wordt PER TELWERK verrekend. Dit kan zeer positief uitvallen bij grote PV installatie bezitters.
  • Er zit wel een maximum aan het aantal kWh wat tegen hoge terugleververgoeding wordt afgerekend
Beoordeling
1
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 1
Overstapproces: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
B.vink 31-8-2018 - 16:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prijs van de gaslicht offerte werd ruim overschreden in de uiteindelijke offerte zodat overstappen geen zin had..

Opmerking van Energiewereld.nl 3-9-2018 - 09:55
Bedankt voor uw bericht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De tarieven en voorwaarden die u via onze website afspreekt, horen gewoon toegepast te worden.
U mag dit evenwel nog naar ons doorsturen zodat wij actie kunnen ondernemen.
Beoordeling
10
Klantenservice: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Prijsstelling: 10
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
J. 23-8-2018 - 10:59
Overgestapt via Energiewereld.nl

Waarom ik deze leverancier niet aanraad? Omdat iedereen zelf instaat is om een keuze te maken.

  • + eenvoudige
  • + overzichtelijk
  • + duidelijk
  • ben geen verbeterpunten tegen gekomen in het overstap proces