Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
UnitedConsumers

UnitedConsumers reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over UnitedConsumers? Lees hier de UnitedConsumers ervaringen en reviews. Is UnitedConsumers uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over UnitedConsumers achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Welkomstpremie € 120
€ 2457,69
Totaal per jaar
Actietarief
Vast, 36 maanden Dit pakket heeft een looptijd van meer dan een jaar. Wij adviseren om te kiezen voor een looptijd van (ongeveer) één jaar zodat u elk jaar kunt profiteren van nieuwe actietarieven en/of een welkomstpremie.
Duurzaamheid
Groene stroom
82% van 144 klanten beveelt aan.
15% misschien 3% niet

Klantervaringen over UnitedConsumers

10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Facturering
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Henk Pool 14-9-2021 - 11:44
Overgestapt via Energiewereld.nl

De overstap ging “geruisloos”. Het enige dat mij opvalt is het feit dat: het gas en stroom “gescheiden” wordt afgerekend.

9
Online dienstverlening
9,0
Facturering
9,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Klantenservice
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Jaivy Wijnen 1-9-2021 - 10:23
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zonder iets te merken de overstap geregeld!

  • Fijn en overzichtelijk vergelijkingsprogramma en de overstap is geruisloos.
  • Misschien een statusupdate tussentijds geven.
8
Facturering
7,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
W van Zanten 30-8-2021 - 10:05
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het is een mij vertrouwde instelling die een redelijke prijs hanteert.

  • Zie mijn motivatie.
  • Het voorschotbedrag lijkt mij wat te voorzichtig bepaald, wellicht pas ik dat nog aan.
8
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Sytze 27-8-2021 - 11:45
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap weer probleemloos geregeld door gaslicht.com!

9
Facturering
9,0
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
10,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Lia van der Velden 26-8-2021 - 11:34
Overgestapt via Energiewereld.nl

in een paar muisklikken geregeld. stap altijd over via gaslicht.com

  • duidelijk
9
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
joseph van langen 25-8-2021 - 10:17
Overgestapt via Energiewereld.nl

9
Facturering
9,0
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Online dienstverlening
7,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Marianne 25-8-2021 - 10:12
Overgestapt via Energiewereld.nl

Zonder veel gedoe overgestapt.

9
Prijsstelling
9,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
10,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Cor Lippens 24-8-2021 - 10:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

Correcte tarieven
Leuke bonus

  • Overstap zonder problemen
  • Melding dat oude contract is opgezegd
9
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
9,0
Online dienstverlening
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
Fadi Zaidany 21-8-2021 - 13:48
Overgestapt via Energiewereld.nl

9
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad UnitedConsumers aan
M de Lange 19-8-2021 - 10:54
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prima! Top en snel geregeld. Gebruik deze bijna ieder jaar om een voordelige nieuwe leverancier te vinden

  • Duidelijke site
  • Goed overstap proces
  • Geen

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.