Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
UnitedConsumers
63% van de klanten raadt UnitedConsumers aan.
25% zegt UnitedConsumers misschien aan te raden.

UnitedConsumers reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van UnitedConsumers geven. Twijfel je nog? Lees dan de UnitedConsumers ervaringen en beoordelingen. Is UnitedConsumers je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over UnitedConsumers plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over UnitedConsumers met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van UnitedConsumers
Het voordeligste actiepakket van UnitedConsumers!
Windstroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Welkomstpremie
€ 135
Jaarprijs
€ 1967,84
63%
van 67 klanten zou deze leverancier aanbevelen
25% misschien 12% niet

Klantervaringen

Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Jaap H. 23-4-2019 - 13:58
Overgestapt via Energiewereld.nl

probleemloze overstap.

Beoordeling
3
Klantenservice: 2
Overstapproces: 7
Prijsstelling: 2
Facturering: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Duurzaamheid: 5
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Arthur Kester 21-4-2019 - 10:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

United consumers zijn niet te bereiken. Zodra je ze aan de telefoon hebt is er niets mogelijk en verwijzen ze naar de website, waar ook niets terug te vinden is. Ik betaal namelijk liever maandelijks vooruit ipv achteraf. Dit was niet te bespreken en niet te regelen. Ik werd eigenlijk gewoon uit gelachen, meneer waar maakt u zich druk om. Ik stap na 2 maanden weer over naar een ander

  • geen
  • communicatie met de klanten
Beoordeling
8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sanne 19-4-2019 - 11:26
Overgestapt via Energiewereld.nl

Tot nu toe doen ze wat ze beloven:-)

A.van Rees 16-4-2019 - 11:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik had gedacht bij een E-leverancier terecht te komen zoals bijv. Essent, Nuon, Eneco of zoiets. Maar nu zit ik bij United Consumers die ook in verzekeringen en weet ik niet al wat doen. Dat voelt niet prettig.

Opmerking van Energiewereld.nl 16-4-2019 - 14:17
UnitedConsumers is een prima energieleverancier. Wellicht is het voor u een onbekendere energieleverancier, maar uiteraard zijn zij ook betrouwbaar.

Mocht u vragen hebben dan mag u ze uiteraard ook altijd aan ons stellen. U kunt ons bereiken op 0342 411 350 of per mail naar info@gaslicht.com.
Beoordeling
9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: 8
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henk Dröge 11-4-2019 - 19:34
Overgestapt via Energiewereld.nl

Via de website gaslicht.com de overstap gemaakt naar United Consumers. Gewoon omdat overstappen loont

  • Tot nu toe geen enkele klacht. Het gehele overstapproces is rimpelloos verlopen
  • Niet direct een verbeterpunt
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 8
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Gerrit Johan 4-4-2019 - 13:24
Overgestapt via Energiewereld.nl

Wat mij motiveerde om voor UC te kiezen was dat ze mij na een aantal jaren een zorgverzekering daar gehad te hebben erop attendeerde dat er zo'n ± €600,- van mij nog op hun rekening stond en wat ze zeer graag wilde overmaken aan mij. Een begrijpelijke motivatie dus! Verder maakt het mij en volgens mij eenieder niet uit wie er levert, zolang deze maar de meest goedkoopste is!

  • Snel, kundig en uiterst vriendelijk de medewerkers aan de telefoon!
  • Een instinker en flinke tegenvaller was wel dat UC de overnamekosten/boete niet betaalde van nuon "€200,-" simpel om het fijt dat ik via gaslicht.com het contract had afgesloten. Had ik dit geweten had ik zeker direct zaken met UC gedaan, zonder tussenkomt van gaslicht.com!
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
5
Prijsstelling: 4
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 5
Klantenservice: n.v.t.
Online dienstverlening: 3
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
P. 25-3-2019 - 10:27

Geen app
Prijs veranderd na overstap
Zeer onoverzichtelijke webportal
Irritante cross-selling acties

  • Goede app zoals Greenchoice
  • Stop met cross-selling
Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ronde JB 20-3-2019 - 10:27
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nog maar net overgestapt, dus een voorzichtig oordeel, maar overstap is netjes geregeld, en vermelding van de nieuwe leverancier op jullie overzichtelijke site geeft ons ook een vertrouwd gevoel

Beoordeling
7
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 7
Facturering: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Gijs Hardeman 15-3-2019 - 19:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap duurde langer dan verwacht. Weinig info van United Consumers omtrent nieuw maandbedrag

Beoordeling
9
Klantenservice: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Arco Posdijk 7-3-2019 - 10:01
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik heb sinds kort pas een contract dus kan over verschillende zaken niet oordelen.