Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vattenfall
77% van de klanten raadt Vattenfall aan.
19% zegt Vattenfall misschien aan te raden.

Vattenfall reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vattenfall geven. Twijfel je nog? Lees dan de Vattenfall ervaringen en beoordelingen. Is Vattenfall je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Vattenfall plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Vattenfall met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vattenfall
Het voordeligste actiepakket van Vattenfall!
Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jr
Welkomstpremie
€ 45
Jaarprijs
€ 1776,94
77%
van 398 klanten zou deze leverancier aanbevelen
19% misschien 4% niet

Klantervaringen

Vattenfall is de nieuwe naam voor wat tot oktober 2019 Nuon was.

Aangezien het enkel om een naamswijziging gaat, maar het bedrijf hetzelfde is, ziet u ook oudere klantervaringen die nog over Nuon zijn geschreven.
Beoordeling
9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Cobi Rozema 25-5-2020 - 04:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

Duidelijkheid wanneer je informatie vraagt

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
1
Klantenservice: 1
Overstapproces: 1
Facturering: 1
Duurzaamheid: 1
Prijsstelling: 1
Online dienstverlening: 1
Klachtenafhandeling: 1
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Christa Wijnmaalen 24-5-2020 - 14:43

Bij de overstap naar Essent kreeg ik een eindafrekening van meer dan € 400,- De nieuwe energieleverancier Essent vergoed hiervan maar € 100,- Het zou komend jaar allemaal goedkoper worden ? Maar ik moet nu m'n vakantiegeld gebruiken om deze onmenselijke eindafrekening te kunnen betalen. Dit terwijl ik qua verbruik onder het landelijk gemiddelde zit ? Ik snap er niets van.....

  • Pluspunt: Vattenfall heeft ledlamp geschonken bij de werving.
  • In 5 jaar tijd zijn er bijna jaarlijks deur-aan-deur verkopers geweest. En ze beliven stuk voor stuk dat het bij hun maatschappij goedkoper en beter gaat. Maar wij consumenten worden gewoon voorgelogen. De regering doet hier niets aan !!!
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: 10
Prijsstelling: 10
Klantenservice: 10
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
PETER 24-5-2020 - 12:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Altijd goed gegaan,zonder problemen

  • Goede communicatie
  • Geen
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Bernadette Gemser 23-5-2020 - 19:02
Overgestapt via Energiewereld.nl

Prijs

  • Duidelijke uitleg over procedure overstappen en snel geregeld. Maandelijks een overzichtelijke mail over eigen gebruik.
  • --
Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
pjm van beers 23-5-2020 - 13:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

Goede overstap alles automatisch MAAR LET OP EINDDATUM van het oude contract exact uitzoeken en invullen zij mogen i.v.m. AVG niet meer in de gegevens kijken van de vorige leverancier. dank je wel regering??!!
Hier heeft iedere gas licht leverancier last van .
U bent gewaarschuwd bel anders even naar gaslicht.com voor verdere inlichtingen

  • maar
G. de Groot 23-5-2020 - 12:28
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles zeer snel en correct geregeld

Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: n.v.t.
Online dienstverlening: 9
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Rob de Vries 23-5-2020 - 12:12
Overgestapt via Energiewereld.nl

Overstap zonder enig probleem. En voordeliger tarief dan mijn vorige leverancier.

  • Prijs obv totale kosten van een jaarcontract voordeliger
Beoordeling
8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Tang 23-5-2020 - 11:32
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen moeite gehad met overstappen en geen problemen

Beoordeling
10
Facturering: n.v.t.
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Celal 23-5-2020 - 10:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Niet de allergoedkoopste maar wel een goede service

Beoordeling
10
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Online dienstverlening: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Facturering: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Henriette de Vries 22-5-2020 - 11:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het overstappen van mijn vorige energieleverancier naar Vattenfall ging vlot en geheel probleemloos.
Er werd goed gecommuniceerd en ik kan verder alles volgen via hun eigen app.
Ik ben al eerder klant geweest, toen het nog Nuon heette en ook toen was ik heel erg tevreden over de levering, de communicatie en de service die ze geven.
Hoe langer je klant blijft hoe meer korting je krijgt.
Ik raad dan ook iedereen aan om Vattenfall als energieleverancier te nemen.

  • Vlotte, probleemloze overstap
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Een app waar je verbruik etc kunt zien
  • Kiezen wanneer je het maandbedrag af wilt laten schrijven
  • Hoe langer je klant bent, hoe meer korting je krijgt
  • Sparen voor handige cadeaus
  • Bij vragen krijg je snel antwoord