Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug
Vrijopnaam
67% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
0% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfel je nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en gas Variabel Energiezuinig Actie
Welkomstpremie
€ 90
Jaarprijs
€ 2008,67
67%
van 3 klanten zou deze leverancier aanbevelen
0% misschien 33% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Online dienstverlening: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: 10
Klantenservice: 10
Prijsstelling: 10
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
L.A.H.van Campenhout . 10-3-2019 - 11:53
Overgestapt via Energiewereld.nl

Geen problemen gehad .

Reacties

Williamquich 13-4-2019 - 12:50
If you invested $1,000 in bitcoin in 2011, now you have $4 million: http://goto.iamaws.com/57866
Beoordeling
7
Online dienstverlening: 5
Prijsstelling: 7
Facturering: 8
Klantenservice: 8
Overstapproces: 8
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Nee
Cees 19-2-2019 - 10:21
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik beveel nooit aan, ik acht iedereen in staat zelf te beslissen.

  • Nvt
  • Heldere prijsopgave met voorbeeldberekening bijvoegen
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Frits 3-1-2019 - 10:30

Leuke innovatie club met groene energie

Beoordeling
8
Facturering: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: n.v.t.
Klantenservice: 7
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Resch 24-12-2018 - 10:26
Overgestapt via Energiewereld.nl

Kan over Vrijopnaam nog niet veel zeggen, we zijn pas kortgeleden overgestapt. Maar overstap verliep vlekkeloos en het maandbedrag berekend via gaslicht.com komt overeen

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Facturering: 7
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 8
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Klachtenafhandeling: 9
Online dienstverlening: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Theo Bakker 13-6-2018 - 10:25

Ik had een probleem met een ander leverancier. Die ik nu heb ging daar supergoed mee om.

Beoordeling
9
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Duurzaamheid: 8
Online dienstverlening: 10
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Sarah Eva 19-7-2017 - 10:19
Overgestapt via Energiewereld.nl

Twee maanden nadat ik een contract afgesloten had, ging ik samenwonen en besloot ik mijn woning te verhuren. Ik belde Vrij Op Naam om te vragen of mijn huurders het contract konden overnemen. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en al mijn vragen werden direct beantwoord. Binnen 10 minuten was alles geregeld en heeft Vrij Op Naam de contractovername met mijn huurders in orde gemaakt. Dit proces verliep zo soepel dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken. Ik heb nooit eerder meegemaakt dat een bedrijf een vraag zo snel oppakt en alles uit handen neemt om de klant te helpen. Mijn complimenten!

  • - klantenservice is telefonisch zeer goed bereikbaar (geen lange wachtrijen en keuzemenu's)
  • - de vraag van de klant wordt direct opgepakt en afgehandeld (zelfs op vrijdagmiddag om 16.50 uur)
  • - deskundige medewerkers
  • - goede prijs en duurzaam (zonnepaneel)
  • - handige app waarin energieverbruik en energieopbrengst van het zonnepaneel in een oogopslag inzichtelijk is
  • De verrekening van het voorschotbedrag moest nu onderling geregeld worden. Mijn huurders en ik hebben een goede vertrouwensband waardoor ik van hen het bedrag dat ik vooruit betaald had, terug kreeg maar ik kan me voorstellen dat dat niet altijd goed gaat. Het zou perfect zijn als Vrij Op Naam dit met bijvoorbeeld een creditfactuur oplost voor de oude contracthouder en het bedrag vervolgens in rekening brengt bij de nieuwe contracthouder. Voor mij als klant is de contractovername dan in het geheel door Vrij Op Naam afgehandeld.

Reacties

Vrijopnaam Webcare 20-7-2017 - 23:56
Leuk te lezen, dankjewel Sarah Eva voor je compliment. En voor je tip. Met zonnige groeten, Bas
Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare reviews van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De review die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren.
8
Facturering: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Ellen 19-4-2017 - 20:35

Prima geregeld.

Beoordeling
9
Overstapproces: 10
Prijsstelling: 8
Klantenservice: 9
Facturering: 10
Online dienstverlening: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Erik 22-3-2017 - 17:04
Overgestapt via Energiewereld.nl

Positieve ervaring.

  • Geen enkel negatief punt. Overstapproces gaat heel vlot. Zeer duidelijke, kort en overzichtelijk contract. Snelle positieve afhandeling van vragen.
  • geen
Beoordeling
8
Overstapproces: 8
Duurzaamheid: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 8
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Marc Pieterse 19-12-2016 - 19:35
Overgestapt via Energiewereld.nl

Foutloze overstap

  • Alles loopt goed en zoals verwacht

Reacties

Vrijopnaam Webcare 24-12-2016 - 11:50
Dankjewel Marc, fijn te lezen. We helpen je graag bij andere vragen. Voor nu: fijne feestdagen! Met zonnige groeten, Bas Wijnen
Beoordeling
10
Klantenservice: 10
Klachtenafhandeling: 10
Online dienstverlening: 10
Overstapproces: 9
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Willem 26-11-2016 - 21:22
Overgestapt via Energiewereld.nl

Leuk, met eigen paneel

  • Groen
  • Nog geen tarieven bekend omdat die variabel zijn.