Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Vrijopnaam

Vrijopnaam ervaringen, informatie & beoordeling

Om u te helpen bij uw keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfelt u nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam uw energieleverancier en wilt u zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kunt u uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en CO2-gecompenseerd gas 1 jaar Vast
Jaarprijs
€ 2023,17
Aanmelden
Dit pakket kun je nog niet via ons bestellen
80% van 5 klanten beveelt aan.
20% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Vrijopnaam

Alexandra van der Toorn 12-3-2021 - 14:46

Ben ontzettend geschrokken van de eindnota vanwege de hoge gastarieven waar ik niets van wist .Gebeld voor een betalingsregeling vanwege mijn uitkering dankzij Corona. Zou geregeld worden, maar zie net dat ze het volledige bedrag van mijn rekening hebben gehaald. Ronduit onbeschoft!!Nu kan nog meer op een houtje gaan bijten...

Beoordeling

Om te zorgen voor betrouwbare ervaringen van échte overstappers, controleren we of mensen zijn overgestapt via Energiewereld.nl. Alleen deze reviews tellen mee voor de leverancierswaardering.

De ervaring die u nu bekijkt, hebben we niet kunnen verifiëren en telt niet mee voor de leverancierswaardering.
9
Overstapproces
9,0
Duurzaamheid
10,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
9,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Vrijopnaam aan
Gb 25-2-2021 - 23:25

8
Overstapproces
9,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Duurzaamheid
9,0
Ik raad Vrijopnaam aan
Pop 5-11-2020 - 13:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

9
Prijsstelling
9,0
Overstapproces
9,0
Facturering
9,0
Ik raad Vrijopnaam aan
van Rijssen 3-11-2020 - 19:43
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ben blij dat ik overgestapt ben, betaalde bij vorige aanbiede4 na aantal jaren klant te zijn geweest echt teveel.

  • Fijn geregeld via gaslicht.com! Site werkt top
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Ik raad Vrijopnaam aan
Sarina 2-11-2020 - 11:38
Overgestapt via Energiewereld.nl

Alles verliep super soepel, maar aangezien ik hier nog maar kort ben weet ik niet hoe het verdere proces verloopt. Tot nu toe echt top!

  • Vriendelijk personeel die erg heeft geholpen met de overstap. Dit kon erg snel en verliep helemaal soepel.
  • De app kan nog wel wat verbeteringen krijgen (duidelijker laten zien hoeveel je per maand mag verbruiken om binnen het bedrag te blijven).
5
Facturering
7,0
Overstapproces
7,0
Prijsstelling
1,0
Boerstra 8-10-2020 - 22:05
Overgestapt via Energiewereld.nl

In juni 2020 ben ik overgestapt naar Vrijopnaam met een flexibel tarief voor 1 jaar. Op dat moment was het tarief een klein beetje gunstiger dan wat mijn leverancier tot dan toe aanbood. Wat ik me niet realiseerde was dat het stroomtarief in het opvolgende kwartaal (Q3) 10% duurder werd en zojuist het 4e kwartaal 60% duurder dan het tarief waar ik mee startte. Vrijopnaam geeft aan dat de tarieven toen ik afsloot extreem laag waren en nu normaliseren. Uiteraard besef ik dat flexibel betekent dat je andere tarieven kunt krijgen maar deze stijgingen vind ik absurd en neigen naar misleiding. Ik ben nog in afwachting van een reactie van Gaslicht.com.

  • Geen
  • Lijkt me helder.

Reacties

Vrijopnaam Webcare 9-10-2020 - 09:54
Beste heer/mevrouw Boerstra, vervelend te lezen dat uw keuze anders uitpakt dan de verwachting. Energietarieven en zeker de gastarieven wisselen dit jaar stevig. De afgelopen periode (laatste 1,5 jaar) zijn de tarieven fors gedaald en al onze klanten krijgen dit voordeel direct terug. De laatste vier maanden stijgen de tarieven inderdaad. Door zelf stroom op te wekken bij ons kan je je volledig indekken voor prijsschommelingen. Voor gas blijf je 'meebewegen' met de markt. Overigens blijkt uit historische data dat het volgen van de markt op lange termijn je de scherpste prijs biedt. Je betaalt altijd een risicopremie voor kopen van zekerheid (lees vastzetten van je prijs). Wat Gaslicht of een andere leverancier ook zegt. Met vriendelijke groeten, klanten Vrijopnaam
10
Klachtenafhandeling
10,0
Duurzaamheid
10,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
10,0
Klantenservice
10,0
Facturering
10,0
Online dienstverlening
10,0
Ik raad Vrijopnaam aan
Angelica Andersson 30-9-2020 - 18:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Echt goede klantenservice

  • Goede adviezen van de klantenservice

Reacties

Vrijopnaam Webcare 30-9-2020 - 20:08
Beste Angelica, dankjewel, erg fijn te lezen. Jammer dat we de samenwerking met Gaslicht op hebben moeten zeggen wegens verschil van inzicht. O.a. wat een goede klantenservice doet. Maar deze 10-en pakken we nog mee! Met vriendelijke groeten, Klantteam Vrijopnaam
8
Facturering
8,0
Duurzaamheid
8,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
8,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Vrijopnaam aan
Lisa Schmidt 29-9-2020 - 22:51
Overgestapt via Energiewereld.nl

Easy to make a contract, fair pricing

8
Klantenservice
8,0
Duurzaamheid
9,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
8,0
Facturering
6,0
Ik raad Vrijopnaam aan
Lydia 29-9-2020 - 11:00
Overgestapt via Energiewereld.nl

Supergoed bereikbaar en superduurzaam. Enige minpunt vind ik dat er vooruit word gefactureerd ipv achteraf zoals bij Oxxio waar ik eerst zat.

  • Snel bereikbaar geen lang keuzemenu met 25 opties maar direct iemand aan de lijn en heel klantvriendelijk.
7
Facturering
6,0
Klachtenafhandeling
6,0
Prijsstelling
8,0
Online dienstverlening
5,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Overstapproces
8,0
R van der Water 29-9-2020 - 10:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Online site is niet geheel compleet. Kan nog steeds geen facturen zien en billing date is niet te veranderen.

  • Telefonisch snel beantwoord
  • On site kan de dienstverlening beter.

Reacties

Vrijopnaam Webcare 29-9-2020 - 11:09
Beste heer van der Water, indien je een maandelijkse voorschotfactuur wenst, dien je dit inderdaad separaat aan te geven. Vervolgens zie je in de Mijn omgeving/webapp je voorschotfacturen onder 'Facturen'. Ik heb dit aangezet voor je. We incasseren altijd rond de 26e van de maand. Deze datum kan je (nog) niet aanpassen. Dank ook voor je compliment over onze bereikbaarheid en snelheid! Vriendelijke groet, klantteam Vrijopnaam

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.