Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur
Vrijopnaam
83% van de klanten raadt Vrijopnaam aan.
17% zegt Vrijopnaam misschien aan te raden.

Vrijopnaam reviews, informatie & waardering

Om je te helpen bij je keus, willen wij u zoveel mogelijk informatie over de facturatie en geleverde diensten van Vrijopnaam geven. Twijfel je nog? Lees dan de Vrijopnaam ervaringen en beoordelingen. Is Vrijopnaam je energieleverancier en wil je zelf een ervaring en/of beoordeling over Vrijopnaam plaatsen? Bij klantervaringen kun je uw ervaringen en beoordeling over Vrijopnaam met andere consumenten delen.

Vergelijk alle pakketten van Vrijopnaam
Het voordeligste actiepakket van Vrijopnaam!
Zonnestroom en gas Variabel Energiezuinig Actie
Welkomstpremie
€ 90
Jaarprijs
€ 1865,07
83%
van 6 klanten zou deze leverancier aanbevelen
17% misschien 0% niet

Klantervaringen

Beoordeling
10
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 10
Overstapproces: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Facturering: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
H. de Gooijer 15-1-2020 - 11:39
Overgestapt via Energiewereld.nl

Je hoeft niet perse zonnen panelen te hebben (aangezien dit een huurhuis is heb ik ze niet). Je kan ook panelen huren, op zo'n panelen-park. maandbedrag is aanzienlijk lager dan bij Eneco (vorige partij) en Essent (waar familie naar is overgestapt). Verbruik overzicht krijg je per 2 maanden i.p.v. per maand (per mail).

  • Snel geregeld
  • Overname goed gegaan (van Eneco naar VrijopNaam)
  • Goed prijs
  • Je hoeft niet perse zonnen panelen te hebben
  • Zonnen panelen huren op een park
Beoordeling
8
Online dienstverlening: 8
Overstapproces: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 8
Duurzaamheid: 8
Klantenservice: 8
Facturering: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Misschien
Y.wiersma 13-12-2019 - 11:08
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nog te kort klant om goed te beoordelen

  • Vlotte reactie op mail
Beoordeling
10
Duurzaamheid: 10
Facturering: 10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Prijsstelling: 9
Online dienstverlening: 9
Overstapproces: 10
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Annick 12-12-2019 - 11:55
Overgestapt via Energiewereld.nl

Ik ben erg fijn, goed en snel geholpen. Overstap was binnen ee minuut geregeld. Aanrader!!

  • Telefonisch niet in de wacht.
  • Goed advies gekregen
  • Prettig persoonlijk contact
  • Erg vriendelijk
  • Duidelijk en snel. Aanrader!!
Beoordeling
9
Online dienstverlening: 9
Duurzaamheid: n.v.t.
Overstapproces: 9
Klantenservice: 9
Facturering: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
E.Bollerman 8-12-2019 - 19:57
Overgestapt via Energiewereld.nl

Om toch zo voordelig mogelijk en milieu vriendelijk elektriciteit te verkrijgen.D

  • Door de overstap via Gas Licht.com, weet ik zeker dat ik gegarandeerd het voordeligste tarief heb.
  • Persoonlijk hoop ik, omdat ik op stadsverwarming ben aangesloten, dat het beheer en de
  • kosten van dit systeem niet meer via een commerciële bedrijf wordt gerund ,
  • maar via een soort cooperatie-systeem, waardoor dit systeem beter betaalbaar wordt,
  • volgens mij is het hele netwerk van warmte-distributie te duur.
Beoordeling
9
Facturering: 9
Online dienstverlening: 9
Prijsstelling: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klantenservice: 10
Overstapproces: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J vd Molen 5-12-2019 - 21:10
Overgestapt via Energiewereld.nl

Gewoon heel relaxed allemaal, geen problemen met wat dan ook.
Snel antwoord op mail,snel geregeld dat ik mijn voorschot wilde verhogen.
Aanrader.

  • Zie motivatie
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Overstapproces: 10
Online dienstverlening: 10
Prijsstelling: 10
Facturering: 10
Duurzaamheid: n.v.t.
Klantenservice: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
M 20-11-2019 - 10:14
Overgestapt via Energiewereld.nl

Het is allemaal prima gegaan

  • Heb ik niet
  • Heb ik niet
Beoordeling
9
Duurzaamheid: 9
Prijsstelling: 9
Overstapproces: 9
Online dienstverlening: 8
Facturering: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 9
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Saskia 15-8-2019 - 22:15
Overgestapt via Energiewereld.nl

Kleine organisatie, daardoor persoonlijk contact en dat voelt prettig.

  • Voordelig.
Beoordeling
10
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Online dienstverlening: 8
Klantenservice: 10
Overstapproces: 10
Facturering: 9
Duurzaamheid: 10
Prijsstelling: 10
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Peter 18-5-2019 - 17:49
Overgestapt via Energiewereld.nl

Nadat mijn bestaande energie leverancier mij verschrikkelijk slechte tarieven had gegeven voor 2019 (20% duurder dan vrij op naam), was het tijd voor verandering.

Tot nu toe heel tevreden. Vlekkeloze overstap en goed en persoonlijk via email geïnformeerd. Ook een leuke app die je laat zien hoeveel energie je zonnepaneel oplevert versus hoeveel je verbruikt. Mocht deze info niet voldoende zijn, zijn er voldoende andere online portals (niet van vrij-op-naam) waar je je energie verbruik kunt inzien.

  • Goede tarieven, duurzaam, een leuk idee om je eigen zonnepaneel te hebben, en een persoonlijke benadering.
  • Het is (nog) niet mogelijk om alles zelf te regelenen online, maar ze reageren heel snel op een email en dat is eigenlijk net zo makkelijk.
Beoordeling
8
Online dienstverlening: n.v.t.
Duurzaamheid: 9
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: n.v.t.
Facturering: 7
Overstapproces: 8
Prijsstelling: 7
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
Klaas Mulder 18-5-2019 - 12:07
Overgestapt via Energiewereld.nl

Eén van de weinige energieleveranciers die echt 100% groene stroom levert (check Consumentenbond)

Beoordeling
8
Prijsstelling: 8
Facturering: 8
Online dienstverlening: n.v.t.
Overstapproces: n.v.t.
Klachtenafhandeling: n.v.t.
Klantenservice: 10
Duurzaamheid: 8
Ik zou deze leverancier aanraden
Ja
J K 8-5-2019 - 15:28
Overgestapt via Energiewereld.nl

Fijne energieleverancier.

  • Wat een verademing, de klantenservice van Vrij Op Naam.
  • Geen eindeloos lange wachtrijen als je belt.
  • Deskundige, vriendelijke en meedenkende medewerkers die ook gewoon doen wat ze beloven.