Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken
Welkom Energie

Welkom Energie reviews en ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten over Welkom Energie? Lees hier de Welkom Energie ervaringen en reviews. Is Welkom Energie uw energieleverancier? Laat bij klantervaringen uw eigen ervaringen over Welkom Energie achter. Zo helpt u anderen een weloverwogen keuze te maken.

Het voordeligste actiepakket van Welkom Energie!
Welkomstpremie € 80
€ 2574,28
Totaal per jaar
Tarief en looptijd
Vast, 12 maanden
Duurzaamheid
Groene stroom & CO2-gecompenseerd gas
80% van 615 klanten beveelt aan.
17% misschien 3% niet

Klantervaringen over Welkom Energie

8
Facturering
8,0
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
8,0
Klantenservice
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Henk Kuiper 21-9-2021 - 12:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

9
Overstapproces
10,0
Online dienstverlening
8,0
Prijsstelling
9,0
Klantenservice
9,0
Facturering
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
J.van dalen 21-9-2021 - 12:28
Overgestapt via Energiewereld.nl

Altijd correct

  • Erg behulpzaam
9
Klantenservice
9,0
Prijsstelling
8,0
Overstapproces
9,0
Online dienstverlening
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
9,0
Ik raad Welkom Energie aan
J.L.J. Tuitert 21-9-2021 - 07:39
Overgestapt via Energiewereld.nl

Makkelijk er correct. 👍

  • Zonder moeite geregeld.
  • Is goed zoals het is .
8
Duurzaamheid
8,0
Facturering
8,0
Overstapproces
8,0
Prijsstelling
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
Peter Aberkrom 20-9-2021 - 13:50
Overgestapt via Energiewereld.nl

Was een soepele overstap

  • Ik was me er nivan toepassing waset van bewust dat er een herroepingsperiode
10
Overstapproces
10,0
Prijsstelling
9,0
Ik raad Welkom Energie aan
Bartho Koene 20-9-2021 - 12:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
9,0
Overstapproces
9,0
Ingrid 20-9-2021 - 10:46
Overgestapt via Energiewereld.nl

  • Pluspunt is de verduidelijking tijdens de overstap en de frequentie van communiceren. Ook duidelijk inzicht in de tarieven
  • Het portaal is nog wel erg summier en stond ingesteld op Engels. Er is toch een ander maandbedrag ingesteld dan ik had aangegeven (veel lager) Er staat dat het maandbedrag in het portaal aan te passen is, maar dat kan alleen in de range van het bedrag dat ze inschatten, niet het maandbedrag. Het bedrag dat ze ingeschat hebben is veel te hoog, waardoor ik toch weer moet gaan bellen om het maandbedrag bij te stellen.
8
Prijsstelling
8,0
Facturering
8,0
Klantenservice
8,0
Online dienstverlening
6,0
Klachtenafhandeling
8,0
Overstapproces
8,0
Ik raad Welkom Energie aan
A.V. Zwartveld 20-9-2021 - 10:30
Overgestapt via Energiewereld.nl

Mis een app over verbruik, etc. Hier moet voor betaald worden.

9
Online dienstverlening
10,0
Prijsstelling
9,0
Duurzaamheid
9,0
Facturering
9,0
Klachtenafhandeling
10,0
Klantenservice
10,0
Overstapproces
9,0
Ik raad Welkom Energie aan
Duives 20-9-2021 - 07:41
Overgestapt via Energiewereld.nl

Vlotte afhandeling van overstap, erg behulpzaam bij oversluiten van twee aansluitingen op een mailadres.. was in eerste instantie moeilijk, maar werd goed opgepakt

  • Zie boven
  • Toelichting geven bij zeldzame situatie van 2 aansluitingen op een mail adres
8
Online dienstverlening
7,0
Duurzaamheid
7,0
Klantenservice
7,0
Facturering
7,0
Prijsstelling
7,0
Overstapproces
10,0
bertus postmus 19-9-2021 - 20:06
Overgestapt via Energiewereld.nl

we zijn nog maar net bezig.
Maar tot nu toe gaat alles zoals gewenst

8
Klantenservice
8,0
Klachtenafhandeling
8,0
Online dienstverlening
8,0
Duurzaamheid
8,0
Overstapproces
8,0
Facturering
8,0
Prijsstelling
8,0
jos vermeulen 19-9-2021 - 11:20
Overgestapt via Energiewereld.nl

ik ben pas klant. Beoordeling na 1 jaar is beter.

  • prijsstelling
  • telefonische bereikbaarheid

Eerdere jaren

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.