Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ben Woldring Entrepreneur of the Year categorie TCE

Ben Woldring is gekozen tot 'Entrepreneur of the Year' in de  categorie TCE. Deze prestigieuze titel is op 19 september 2003 te beurt gevallen aan één der jongste en meest succesvolle ondernemers van het jaar in de categorie TCE (Technology, Commununication and Entertainment).

De verkiezing vond plaats in het Hulstkampgebouw te Rotterdam in het bijzijn van vele prominenten. De gehele verkiezing is georganiseerd door Ernst & Young.

Ben Woldring is met zijn onderneming Bencom BV met name bekend geworden met de websites Bellen.com en Internetten.nl. Deze websites lopen uitstekend en bieden voortdurend actuele informatie.

Het laatste product van Ben is de website Gaslicht.com. Voor de inhoudelijke aspecten werkt Ben Woldring samen met het onafhankelijke advies- en bemiddelingsbureau EnergyMatch in Voorthuizen.

Net als Bellen.com en Internetten.nl heeft de website Gaslicht.com de taak om consumenten en kleinzakelijk afnemers voor te lichten over de mogelijkheden op de vrije energiemarkt en de beste keuze te bepalen. De website is gelanceerd op 19 juni 2003 en velen hebben hun weg naar de website reeds gevonden. 

Meer informatie kunt u vinden op de website van Entrepreneur of the Year.

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.