Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Benergy genomineerd voor Fast50 Award

door Els Werkman

Benergy BV, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl, is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award. Op donderdag 13 oktober zal tijdens het Fast50 gala bekend worden wie het snelst groeiende bedrijf is in de technologie sector.


De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux. De lijst wordt samengesteld op basis van de omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Voorwaarde voor deelname is dat bedrijven een zelf ontwikkelde technologie moeten gebruiken. 

Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com en eigenaar van beide sites, is inmiddels geen onbekende in de Fast50. Benergy stond vorig jaar op de 15e plaats van de Benelux ranglijst en een jaar eerder op de 11e plek. Naast Benergy viel ook Bencom al eerder in de prijzen. Met onder meer de vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl stond Bencom in 2008 in de Fast50.

Over Benergy 
Het in veel opzichten met Bellen.com vergelijkbare Gaslicht.com (Benergy BV) biedt al sinds 2003 inzicht in de voor consumenten, bedrijven en instellingen meest voordelige energieproducten en diensten. Met de liberalisering van deze markt is de concurrentie behoorlijk toegenomen en zijn de prijzen flink gedaald. Gaslicht.com speelt hierop in met actuele tarief- en achtergrondinformatie en met een veilige overstapservice. In 2005 is het 'vergelijkingsimperium' uitgebreid door de overname van de in 2001 opgerichte website Energiewereld.nl (Benergy BV).

Inmiddels is ruim de helft van de consumenten veranderd van leverancier of van contract bij zijn huidige leverancier. 'Overstappen leidt tot overstappen. Wie eenmaal ervaart hoe eenvoudig het gaat, blijkt sneller geneigd nogmaals over te stappen,' concludeert de Nederlandse Mededingingsautoriteit.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: maandag 26 september 2011

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom
Ik ben Els. Sinds 2008 werk ik voor de Bencom Group. Mijn specialisme is telecommunicatie, vandaar dat je mijn naam ziet terugkomen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken. Sinds 2018 ben ik Wft-gediplomeerd Adviseur Zorgverzekeringen zodat ik jou deskundig mag adviseren.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.