Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Electrabel heet nu GDF SUEZ Energie Nederland

door Jeanet Woldring

Electrabel Nederland heeft haar naam veranderd in GDF SUEZ Energie Nederland.
Het bedrijf wil hiermee duidelijk maken dat het een wereldspeler is op het gebied van energie, services, water en milieu.

Samen met zusterbedrijven, overheden, ondernemingen en medewerkers werken ze aan duurzame oplossingen voor energievraagstukken. GDF SUEZ heeft vestigingen in zo’n zeventig landen en telt circa 220.000 medewerkers.
 
De naamsverandering geldt niet voor Electrabel Retail. Dit bedrijfsonderdeel blijft bestaan onder de merknaam Electrabel Nederland. Het merk Electrabel in Nederland richt zich specifiek op de consumentenmarkt.
 
GDF SUEZ wordt in Nederland vertegenwoordigd door GDF SUEZ Energie Nederland, Electrabel, Cofely, GDF SUEZ E&P, Ondeo Industrial Solutions en Afvalverwerker SITA.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.