Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Energiebesparing loont nu meer dan ooit

door Jeanet Woldring 1 reactie

Alle vier miljoen eigenwoningbezitters in Nederland ontvangen deze maand de energiespecial van Vereniging Eigen Huis. De eenmalige uitgave van 'Eigen Huis Magazine' bevat alle mogelijkheden voor energiebesparing en een update van nieuwe subsidies. 

Volgens VEH loont het al snel om besparingsmaatregelen te treffen met subsidies en hogere energieprijzen. Ook de zorg voor het milieu maakt bewust omgaan met energie meer dan ooit urgent. 

De vereniging organiseert voor het eerst een collectieve inkoop van energie waaraan iedereen vrijblijvend kan meedoen. Daarnaast staat op haar website de Energieprijzenvergelijker (powered by Gaslicht.com). Deze is bedoeld voor mensen die op eigen houtje willen overstappen naar een andere leverancier.
 
De special van VEH markeert de start van een langlopende campagne om de energievriendelijke eigen woning te promoten. Alle kennis en diensten worden aangewend om huiseigenaren ondersteuning te bieden met praktische tips en informatie.

Zie ook: www.eigenhuis.nl/energie

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (1)

Geplaatst door: J.H. Schilperoort ()

Tips om te besparen: Douchen alleen als het haar gewassen moet worden, verder wassen bij de kraan.: Vaat: opsparen tot 1x per dag afwassen. Voorspoelen in een bak met koud water. : Deur open als de was draait, warmte machines trekt door het huis. PC stekker eruit indien niet nodig, ook veiliger m.h.o. op blikseminslag.: Schone was even in droger tot ergste vocht eruit is.Dan op rek verder laten drogen, dan krimpen jeans ook niet zo sterk. T-shirts niet strijken, met de hand glad strijken en eventueel iets zwaars erop. In de oorlog liet mijn moeder ons erop zitten! In de tuin heb ik een regenton. Kleding een dag langer dragen indien mogelijk. Deze ideeën schoten ineens door mijn hoofd. Misschien leuk om ze in de volgende uitgave van het NUON-blad te zetten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.