Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Energiegenie.nl: speciaal voor kinderen

Leestijd: 1 minuut

Wil je graag een spreekbeurt houden over energie, of gewoon graag meer over energie weten? Er is nu een website voor, speciaal voor kinderen. Deze website helpt bij het maken van een werkstuk of het houden van een spreekbeurt, en legt van alles uit over energie.

Energie is best moeilijk te begrijpen: je ziet, je voelt en je ruikt het niet. Het enige wat wij ervan merken, is dat alles in huis werkt, zoals de televisie, de douche of de verwarming. Om energie begrijpelijker te maken, komt Nuon daarom met de website Energiegenie.nl. 

Bijkomend doel is interesse kweken onder scholieren voor de energietechniek en een opleiding in de techniek. Nuon heeft getracht de informatie zo objectief mogelijk weer te geven en een volledig beeld te geven van de energieketen.

De website staat boordevol informatie over energie, hoe het wordt gemaakt (opgewekt), hoe het bij je thuis komt en er staat een test op om energie te besparen. Meer weten over energie opwekken, gebruiken en besparen voor een spreekbeurt? Ga dan naar de website.

Meer info: Nuon stroom en gas met korting van € 195

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: donderdag 1 juni 2023

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.