Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur
Vergelijk energie en bekijk hoeveel u kunt besparen
Energie vergelijken

Energienota 110 euro hoger

door Els Werkman

De energierekening zal ongeveer 110 euro hoger uitvallen, vermoedt energieleverancier Nuon. Per juli zullen de prijzen flink oplopen door de stijgende prijzen van gas, steenkool en olie. Die verwachting komt overeen met ons eerdere nieuwsbericht dat de prijzen flink zullen stijgen.

Energieleverancier Nuon geeft aan dat een stijging van 110 euro op jaarbasis te verwachten is. Nuon wijst hierbij echter niet op de onrust in het Midden-Oosten en de kerncentrales, maar naar de aantrekkende wereldeconomie.

“De prijzen gaan vooral omhoog vanwege de aantrekkende economie in bepaalde delen van de wereld. Daardoor neemt de vraag naar grondstoffen toe en stijgen de prijzen”, reageert een woordvoerder van Nuon in de Telegraaf.

Andere grote energieleveranciers als Essent en Eneco willen nog niets kwijt over de prijsstijgingen. Het bericht van Nuon onderstreept de berichten op Gaslicht, waarin we wijzen op de oplopende energieprijzen door de ontwikkelingen in de wereld. In dit artikel leest u meer over de achtergronden.

Deel dit artikel op:
Gepubliceerd: vrijdag 8 april 2011

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom
Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.
Volg Els op: Linkedin
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en bespaar tot € 300 op uw energierekening

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Energiewereld.nl is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u elk jaar opnieuw vergelijkt en overstapt.