Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Energierekening kan snel omlaag

door Jeanet Woldring

In de zomer lijkt de kou ver weg, maar energiebesparende klussen kun je juist nu het beste uitvoeren. Welke maatregelen hebben het meeste effect? 

Overstappen van energieleverancier levert het meeste op. Veel mensen denken, nadat ze al een keer zijn overgestapt, dat ze goed zitten. Maar overstappen blijft lonen.

De concurrentie op de energiemarkt is enorm toegenomen. Op dit moment telt Nederland 50 energiebedrijven die graag klanten binnenhalen. Ze betalen daar ook vaak voor, met een welkomstpremie en actietarieven. Wist je dat je daarmee al snel 300 euro per jaar bespaart?

Heb je een vraag over energie? Stel je vraag aan de experts van de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en Gaslicht.com. Dinsdag 20 juni houden De Telegraaf en DFT Geld het jaarlijkse gratis Energiespreekuur. Benergy, het bedrijf achter Energiewereld.nl en Gaslicht.com, doet hier voor het 7e jaar aan mee. 

Het spreekuur staat open voor consumenten die meer willen weten over onder andere wisselen van een energieaanbieder, zonnepanelen en energie besparen. Vragen insturen kan tot uiterlijk dinsdag 20 juni 12:00 uur naar het volgende e-mailadres: energiespreekuur2017@dft.nl.  

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.