Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Energiespreekuur: stel al uw vragen over energie

door Jeanet Woldring 6 reacties

Wilt u weten hoeveel u op dit moment kunt besparen door een overstap te maken naar een ander energiebedrijf? Of heeft u een vraag over uw energierekening?

Voor deze, en alle andere vragen over energie, kunt u terecht op het Energiespreekuur van De Telegraaf. Mail uw vragen voor maandag 4 juni 12.00 uur naar energie@telegraaf.nl

Tijdens het Energiespreekuur op maandag 4 juni beantwoorden medewerkers van Consuwijzer en Gaslicht.com uw vragen over energie. Meer informatie over het Energiespreekuur leest u op de website van de Telegraaf.


 

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.

Reacties (6)

Geplaatst door: Esmee ()

Mijn vorige bericht behoeft, overigens als bijzaak, een correctie. De Eur 17,60 aanmaningskosten gelden pas bij een eventuele 2e herinnering.

Geplaatst door: Esmee ()

Geachte Gaslicht.com, Op 6 juni ontving ik van Delta een e-mail waaruit ik u het volgende citaat meedeel: Quote:....Geachte mevrouw,
Allereerst onze excuses voor het late antwoord.

Wij hebben een oplossing bedacht om tegemoet te komen aan uw klacht over de looptijd van het elektriciteitscontract en de hoogte van het voorschot.Wij hebben uw maandvoorschot verlaagd naar € 18,- en voor de maand mei 2012 een gecorrigeerde maandfactuur voor u gemaakt. Deze heeft u waarschijnlijk al ontvangen. Unquote.

De acceptgiro a Eur 38,60 die Delta mij over de maand mei al had gestuurd (voor plusminus 1550 kwh stroom per jaar plus eentwaalfde van de Heffingskorting die zij aanvankelijk niet wilden verrekenen) had ik al per bank aan hen betaald. Ik heb nu ook de correctienota gehad. Ik heb Delta nu per e-mail gevraagd het bedrag a Eur 38,60 aan mij terug te vergoeden. Om de administratie verder goed te laten verlopen, heb ik de correctie-acceptgiro ook al per bank betaald. (als je een nota niet op tijd betaalt, krijg je nl automatisch een aanmaning met Eur 17,50 aanmaningkosten en dat wilde ik ook voorkomen.)

Geplaatst door: Esmee ()

Bij Delta blijken ze de Heffingskorting van Eur 379,00 per jaar waar je recht op hebt, niet in het maandbedrag te verrekenen. Dat houden ze achter en dat krijg je pas na een jaar bij de jaarnota van ze terug. Voorlopig moet je dat per maand gewoon erbij betalen.

Ik vind dat onprettig. Bij Greenchoice en bij Eneco, waarbij ik allebei klant ben geweest, doen ze dat niet. Die brengen dat maandelijks al in mindering op je termijnbedrag.

Kan Gaslicht.com hierover een gesprek aangaan met Delta? Want ze hadden dat niet echt duidelijk op hun website en daar wordt je dan later door verrast. Zoals ik.

Opmerking van de redactie op 07-06-2012
Delta geeft aan dat zij wel de Heffingskorting per maand verrekenen, en dit ook zo communiceren. Kunt u wellicht in een email uw gegevens naar info@gaslicht.com toezenden, zodat we dit kunnen navragen voor u.
Geplaatst door: josuha ()

[quote] c. straver
4-6-2012 15:39:43 Quote
waar kan ik het beste naar toe.
verbruik is in 13 maanden
laag 1672 kw
hoog 1716 kw
ik betaal bij nuon 152 eur per maand
gas 1715 bedankt [/quote] is dat zo moeilijk om dat effe uit zoeke meneer makkelijker als op gaslicht punt com kanniet maak er al jaren gebruik van en bevalt me uitstekenttt ben woldringg al heel wat euroos mee ge wonne is 3 jaar tijd al een 800 euro das moeite das 1 jaar gas licht 1jaar gratis wat wilje nog meer.

Geplaatst door: kammeraat ()

waarom staat de nederlandse energie maatschappij nergens genoemd

Opmerking van de redactie op 05-06-2012
Deze energieleverancier wordt wel genoemd op de website, maar heeft momenteel geen actiepakketten. Bij gemiddeld verbruik staat het eerste pakket op de 107e plek.
Geplaatst door: c. straver ()

waar kan ik het beste naar toe.

verbruik is in 13 maanden

laag 1672 kw

hoog 1716 kw

ik betaal bij nuon 152 eur per maand

gas 1715 bedankt

Opmerking van de redactie op 05-06-2012
We raden u aan een vergelijking te maken op Gaslicht.com. Mocht u daar hulp bij willen, dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0342-411 350.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.