Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Energieveiling opnieuw niet voordeliger

door Jeanet Woldring

Heb je je ingeschreven voor een energieveiling of collectieve inkoop energie? En wil je weten hoe je het aanbod moet vergelijken met je huidige tarieven? Bekijk onze tips voor het beoordelen van het aanbod of bel voor gratis en vrijblijvend advies. Dat kan zelfs op zaterdag tot 5 uur 's middags en op werkdagen tot 10 uur ’s avonds! Met één telefoontje weet je dan ook zeker of je niet teveel betaalt voor je stroom en gas en kun je een weloverwogen beslissing maken.

Je veilingaanbod laten vergelijken?

Wij beantwoorden graag je vragen:

• Krijg je werkelijk korting? Zo ja, waarop en hoe?
• Weet je of je volgend jaar weer zo’n scherpe prijs krijgt?
• Moet je een boete betalen als je vertrekt bij je huidige energieleverancier?
• Wordt er ook gekeken naar kwaliteit van dienstverlening?
• Wordt er ook gekeken of je groene stroom krijgt?

Wij leggen het actieaanbod graag naast je huidige contract en toetsen dit aan je persoonlijke situatie. Met één telefoontje weet je dan ook zeker of je niet teveel betaalt voor je energie

Energieveilingen zijn niet goedkoper

Eén ding staat vast: van de acht recente energieveilingen kon geen enkel 1-jarig aanbod tippen aan het voordeligste aanbod via Energiewereld.nl! Dat blijkt uit onze energieveiling vergelijking.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.