Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Essent lanceert op afstand bedienbare E-thermostaat

Energieleverancier Essent lanceert een thermostaat die via een smartphone of een tablet op afstand hoger of lager gezet kan worden. Ook beschikt de zogeheten E-thermostaat over een ingebouwde bewegingssensor. Het apparaat kost 119 euro voor klanten.

Smart energy
Essent wil consumenten slimme energieoplossingen leveren die helpen om inzicht te krijgen in het energieverbruik en daarmee grip op de energierekening. Als eerste product onder de noemer 'Mijn-E' komt het bedrijf met een 'slimme' thermostaat. De winkelwaarde is 249 euro, maar klanten kunnen de thermostaat voor 119 euro aanschaffen. Wie klant wordt -én drie jaar klant blijft- krijgt 'm gratis.*

E-thermostaat app
Volgens Essent is de thermostaat te bedienen en te programmeren via (gratis) apps voor iPhone- en Android-smartphones, en via de website Mijn-e.nl. Verder beschikt de thermostaat over een bewegingsmelder die de cv-verwarming na enige tijd lager zet als er niemand in de kamer is. Essent stelt dat huisdieren geen invloed op de sensor hebben.

Meer slimme producten en diensten
Op termijn brengt Essent ook producten op de markt waarmee andere apparaten en verlichting op afstand kunnen worden bestuurd. Ook worden nieuwe toepassingen ontwikkeld die aansluiten op de introductie van de slimme energiemeter.

Bekijk het promofilmpje van de E-thermostaat

* als u overstapt via Gaslicht.com profiteert u van scherpe actietarieven en een hoge welkomstpremie.   

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.