Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com & Energiewereld.nl bereiken 11e plaats in Fast 50

Benergy BV (Gaslicht.com / Energiewereld.nl) genomineerd voor Fast50VOORTHUIZEN/USQUERT (GR.), 30 oktober 2009 – Benergy is met Gaslicht.com en Energiewereld.nl 11e geworden in de Deloitte Technology Fast50 2009, een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Donderdag 29 oktober vond de feestelijke uitreiking plaats in The Talent Factory te Den Bosch.

Ben Woldring begon in 2003 met Gaslicht.com, twee jaar later kocht hij Energiewereld.nl. De combinatie bleek goud. "We investeren continu om de vergelijking tussen de energieleveranciers zo makkelijk mogelijk te maken voor consumenten en mkb", zegt Ben Woldring. "De bereidheid om over te stappen is de afgelopen tijd enorm toegenomen. Iedereen is nu erg getriggerd om te letten op vaste lasten. Daardoor hebben we de afgelopen 6 maanden ruim 127 procent meer unieke bezoekers dan vorig jaar. En die blijven ook langer op de websites rondneuzen."

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven. De Technology Fast50 viert dit jaar haar tienjarige jubileum. In het kader hiervan is het speelveld vergroot en nemen naast Nederlandse bedrijven, ook bedrijven uit België deel aan de verkiezing.

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.