Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Gaslicht heeft de primeur

Leestijd: 2 minuten


Het is zover! De vrije energiemarkt is op 1 juli 2004 aangebroken voor alle Nederlanders. Gaslicht.com is de eerste vergelijkingssite, die alle aanbiedingen van zowel gas als elektriciteit op één website presenteert. 

Op Gaslicht.com gaat het niet alleen om prijs. Ook andere voorwaarden worden vergeleken. U kunt via Gaslicht.com alle soorten stroom met elkaar vergelijken, en niet meer alleen groene  stroom.  Ook aardgas wordt aangeboden. 
 
Daarnaast is de website zeer informatief. Men vindt er kort en bondig alle achtergronden over de laatste ontwikkelingen in de energiemarkt en een op consumenten gerichte nieuwsvoorziening.

Nu iedereen vrije keuze van energieleverancier heeft, staan tientallen aanbieders  te dringen om de consument van dienst te zijn. De prijsverschillen zijn al best de moeite waard om over te stappen. Voor een gemiddeld huishouden is er op dit moment €115 op jaarbasis te besparen!

Ben Woldring,  initiatiefnemer van Gaslicht.com, verklaart desgevraagd, dat het succes van Gaslicht.com vooral te danken is aan de klantgerichtheid. "Wij merken dat de afnemers onze informatie waarderen en vertrouwen. Dat uit zich in een toenemend gebruik van onze website".

Een recent aangenomen wet zorgt ervoor dat alle consumenten, die na 1 juli 2004 nog aarzelen om van leverancier te wisselen geen kans verspelen. Hun huidige energielevering kan op ieder moment met een opzegtermijn van maximaal een maand omgezet worden naar een andere leverancier. Afnemers, die al een groene stroom contract voor een vastgestelde periode hebben afgesloten moeten hun contract uitdienen. 

Na vergelijking kunt u zich op Gaslicht.com gratis online aanmelden bij de energieleverancier van uw voorkeur.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: vrijdag 10 februari 2023

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.