Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gaslicht.com introduceert de RekeningScan

door Jeanet Woldring

Om het vergelijken van energiecontracten nog makkelijker te maken, heeft Gaslicht.com als extra service de RekeningScan geïntroduceerd. Met deze nieuwe dienst kunt u uw jaarafrekening uploaden waarna u een persoonlijk advies van Gaslicht.com ontvangt. Wij bekijken uw rekening en gaan voor uw na wat het voordeligste energiecontract is en hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar een ander energiecontract.  
Door de vele verschillende energiecontracten en angst voor een verkeerde keuze betalen veel consumenten nog altijd te veel voor hun energie. Gaslicht.com heeft daarom de RekeningScan gelanceerd om u eenvoudig van een persoonlijk energieadvies te kunnen voorzien. Op uw gemak kunt u vervolgens bekijken of het de moeite is om over te stappen naar een ander energiecontract.
 
Hoe werkt het?
U kunt eenvoudig zelf de energievergelijker op onze website invullen aan de hand van uw verbruik en postcode. Maar twijfelt u over uw keuze of lukt het niet tot een juiste vergelijking te komen? Dan biedt Gaslicht.com daar nu een eenvoudige oplossing voor. Nadat u uw jaarafrekening als PDF-bestand van de website van uw energieleverancier heeft gedownload, of wanneer u uw ontvangen rekening heeft ingescand, kunt u deze eenvoudig via een beveiligde verbinding uploaden naar de RekeningScan op Gaslicht.com. Met een eventuele toelichting waarin u vragen en/of wensen kunt aangeven verstuurt u vervolgens de rekening naar Gaslicht.com.  Vervolgens zullen wij  uw rekening analyseren en u persoonlijk een advies op maat geven.
 
Onafhankelijk advies op maat
Het advies dat u via de email binnen 2 werkdagen ontvangt is een volledig vrijblijvend advies en zal de drie voordeligste energiepakketten voor u uitlichten. Voor het beste advies is het belangrijk om aan te geven wie uw huidige leverancier is, wat de einddatum van het contract is en wat uw eventuele specifieke wensen zijn. Wij zoeken vervolgens graag voor u uit welke energiecontracten voor u voordelig zijn en aan uw wensen voldoen.
 
Privacy gewaarborgd
De RekeningScan biedt een 100% onafhankelijk advies, uw privacy is gewaarborgd en uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden. De RekeningScan maakt bovendien gebruik van een beveiligde verbinding.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.