Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Groene stroom opwekken wordt interessanter

door Jeanet Woldring

Lokaal duurzame stroom opwekken wordt interessanter. De regeling hiervoor wordt verruimd, waardoor bijvoorbeeld buurtbewoners die samen investeren in de aanschaf van zonnepanelen tot bijna 200 euro per jaar kunnen besparen op hun energierekening. Dat blijkt uit de op Prinsjesdag gepresenteerde begroting.

De korting op de energiebelasting gaat omhoog van 7,5 cent naar 9 cent per kilowattuur,  Voor consumenten en bedrijven wordt het hierdoor interessanter om een speciale energiecoöperatie op te richten.

Wek je zelf stroom op met zonnepanelen? Vul je postcode, verbruik en aantal zonnepanelen in op de energievergelijker. Wellicht kun je nog meer besparen door over te stappen naar een goedkope energieleverancier met hoge terugleververgoedingen.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.