Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Grootste collectieve inkoopproject gaat derde jaar in

De Metaalunie heeft op 22 juli met energieleverancier EnergyXS een raamcontract gesloten voor de levering van elektriciteit aan ruim 11.000 metaalbedrijven en hun medewerkers. Het contract heeft betrekking op levering vanaf 2004. Het project wordt uitgevoerd onder de naam InelMet (Inkoop elektriciteit Metaal).

Alle leden van de Metaalunie en hun medewerkers komen in aanmerking. De prijzen zijn afgeleid van de actuele marktprijzen, zodanig, dat de prijs voor Metaalunie altijd net wat scherper is.

Het sluiten van een nieuw raamcontract was nodig omdat het bestaande raamcontract met Spark Energy op 31 december 2003 afloopt. Evenals voorgaande jaren begeleidt EnergyMatch uit Voorthuizen het inkooptraject.

Met meer dan 11.000 leden is de Metaalunie de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaalsector. Zij richt zich op MKB-metaalbedrijven in alle voorkomende branches van de metaalsector, alsmede handel en service. Deze bedrijven bieden werkgelegenheid aan zo'n 135.000 medewerkers en hebben een gezamenlijke omzet van ruim 13 miljard euro. Dit jaar bestaat de Metaalunie 100 jaar.

Bron Metaalunie
 

Deel dit artikel op:

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.