Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Johan Derksen nieuwe reclamemaker voor NL Energie

door Els Werkman 2 reacties Leestijd: 1 minuut

Johan Derksen is de volgende BN'er die reclame gaat maken voor energieleverancier NL Energie. Dat maakte een van de eigenaren, Harald Swinkels, bekend in het televisieprogramma Pauw en Witteman. 

Derksen is de volgende in de rij van bekende Nederlanders die reclame gaat maken voor de Nederlandse Energie Maatschappij. Frans Bauer, Natasja Froger en Maurice de Hond gingen hem voor. Laatste twee kregen veel kritiek op hun optreden in de commercials voor de prijsvechter.

Johan Derksen is vooral bekend om zijn optreden als tafelgast in Voetbal International, dat laatst een Televizierring won. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het gelijknamige voetbalblad.

NL Energie: alleen via deze website 47% korting op het leveringstarief

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: zaterdag 5 november 2011

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Reacties (2)

Geplaatst door: Richard ()

Ik zeg . . . . niet doen !

Geplaatst door: henk ()

weer een reden om niet over te stappen

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.