Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Meterstanden ex-klanten EnergyXS online

Leestijd: 1 minuut


De meterstanden van de ex-klanten van het failliete EnergyXS staan online. Dit hebben de curatoren hebben van het bedrijf onlangs besloten. Hiermee  hopen ze vele vragen over afrekeningen te voorkomen.

Op de website van EnergyXS staat sinds kort een lange lijst met meterstanden van voormalige klanten van het energiebedrijf. De meterstanden staan gerangschikt op Ean-code, een unieke 18-cijferige code voor een elektriciteitsmeter.

Na het faillissement in augustus 2003 bleken veel klanten van EnergyXS nog nooit een eindafrekening te hebben ontvangen. Deze taak lag toen bij de curatoren. In de daarop volgende maanden lukte het de curatoren niet om eindafrekeningen te voorzien van meterstanden. Dit maakt controle van de nota zeer moeilijk en dus riep dit veel vragen op bij de klanten. Om deze  te voorkomen zijn de begin- en eindstanden van EnergyXS-belevering per klant nu op de site gezet.

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: dinsdag 11 mei 2021

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.