Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Mijn Delta tijdelijk buiten gebruik

door Jeanet Woldring

ELTA heeft Mijn DELTA, het zelfserviceportaal voor consumentenklanten, tijdelijk uit de lucht gehaald. Uit intern onderzoek, bevestigd door een drietal klanten bleek dat na het inloggen op Mijn DELTA gegevens van een andere klant te zien waren. Om geen verder risico te nemen met de privacy van zijn klanten hebben we besloten het portaal per direct af te sluiten.

DELTA houdt de beveiliging van Mijn DELTA voortdurend in de gaten en voert bijna wekelijks maatregelen uit om de privacy van klanten te waarborgen. De komende periode worden ingrijpende aanpassingen gedaan aan Mijn DELTA. Wanneer de beveiligingsproblemen verholpen zijn, krijgt u daarover bericht. De verwachting is dat het nieuwe Mijn DELTA in de zomer gereed is.Onze excuses voor het ongemak.
 
Onderstaand vindt u verwijzingen naar een alternatieve pagina op onze website waar u de wijzigingen, die u normaal gesproken via Mijn DELTA doorgaf, nu aan ons kunt doorgeven.

ie ook Nu.nl

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.