Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

Netbeheerders lanceren website slimmemeters.nl

door Jeanet Woldring

De netbeheerders in Nederland staan aan de vooravond van een grote klus: het op grote schaal aanbieden van de slimme meter aan hun klanten. Zij hebben hiervoor gezamenlijk de website slimmemeters.nl gelanceerd om informatie te geven over het product en de mogelijkheden.

Informatie over slimme meters

Wat is een slimme meter? Waarom een slimme meter? Wat kan ik met een slimme meter en van wie ontvang ik een slimme meter? Voor de antwoorden op deze vragen en de mogelijkheden omtrent slimme meters kunnen mensen terecht op slimmemeters.nl. Met deze website willen netbeheerders een bijdrage leveren aan het aanbieden van een centraal platform met informatie over slimme meters voor consumenten, bedrijven, media, consumentenorganisaties en belangenverenigingen.

Energieverbruiksmanagers

Naast slimmemeters.nl hebben de netbeheerders eind 2013 samen met Milieu Centraal de website energieverbruiksmanagers.nl opgezet. Op deze site kan de consument diverse energieverbruiksmanagers met elkaar vergelijken die kunnen helpen bij het besparen op de energierekening.

Europese regelgeving heeft bepaald dat minimaal tachtig procent van alle adressen in Nederland in 2020 een slimme meter moet hebben.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.