Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Stuur ons een Whatsapp-bericht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe energieleverancier op komst

door Jeanet Woldring

Er komt weer een speler bij op de energiemarkt: de Hollandsche Stroom en Gas Maatschappij. De nieuwe energieleverancier deelt zichzelf in bij de prijsvechters, en wil één van de goedkopere leveranciers voor particulieren worden.

De Hollansche Stroom en Gas Maatschappij is een label van de Energie Data Maatschappij (E.D.Mij), die zich 'het grootste onafhankelijke energiebedrijf van Nederland' noemt. Directeur Marc Rijke geeft een korte toelichting: "Wij willen één van de goedkopere leveranciers voor particulieren worden."

Hij geeft aan dat de maatschappij geen brutale manier van klantenwerving zal hanteren: volgens Rijke zal HSGM zich van "andere marketingmanieren" bedienen om straks de boodschap over te dragen dat klanten voor een lage energierekening voor HSGM zouden moeten kiezen.

Wanneer de maatschappij daadwerkelijk de markt op gaat is nog niet duidelijk. ‘Binnenkort kan heel Nederland gebruik maken van energie van de Hollandsche Stroom en Gas Maatschappij’, staat op de nieuwe website. Directeur Rijke geeft echter aan dat nog niet duidelijk is wanneer precies. De verwachting is dat ze voor de zomer kunnen beginnen met klantenwerving. Nog even afwachten dus.

Deel dit artikel op:

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.