Wij vergelijken. Jij bespaart.
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 22.00 uur

Terug naar het nieuwsoverzicht

NRE Energie heet vanaf 21 maart E.ON

1 reactie

Vanaf 21 maart gaat NRE Energie, onderdeel van het bedrijf E.ON Benelux, verder onder de naam E.ON. Dat heeft het Eindhovense energiebedrijf via een persbericht laten weten.

Met de introductie van het merk E.ON gaat de energieleverancier de markt opnieuw benaderen. Het bedrijf wil de relatie met bestaande klanten versterken en het marktaandeel onder Nederlandse huishoudens vergroten.

'De Lichtstad krijgt nieuwe energie', zo luidt de leus waarmee de naamswijziging onder de aandacht van inwoners van Eindhoven en omstreken wordt gebracht. E.ON stelt zich deze weken uitgebreid voor met advertenties, evenementen en acties. Zo organiseert het bedrijf deze week een SMS-actie samen met radio 8FM en loopt er vanaf 31 maart tot 5 mei aanstaande een energiequiz waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Zoals een Flat TV met Ambilight en een half jaar lang gratis elektriciteit en gas. Vanaf 31 maart kunt u inloggen op www.eongame.nl en vragen over energie beantwoorden.  

E.ON is een energiebedrijf met eigen elektriciteitscentrales en circa 15 miljoen klanten in heel Europa. In Nederland heeft het bedrijf naar eigen zeggen de afgelopen jaren al een stevige positie in de zakelijke markt opgebouwd. Bij consumenten in Nederland wil E.ON Benelux eveneens een toonaangevende positie innemen in de levering van elektriciteit, gas, warmte en CO2.

Door de aankoop van NRE Energie in 2005 kreeg E.ON toegang tot de consumentenmarkt. Eind vorig jaar is een nieuwe locatie in Eindhoven betrokken. Een nieuwe service-organisatie is opgebouwd waarvoor ruim 100 nieuwe medewerkers uit de regio Eindhoven zijn aangetrokken.

E.ON presenteert zich de komende maanden nader in de regio Eindhoven en is de komende weken veelvuldig in het straatbeeld te zien met posters, klantenacties en evenementen. Verder ontvangen alle klanten een persoonlijke brief met een toelichting op de naamswijziging.

Op onze vergelijkingssites kunt u de producten van E.ON vergelijken.

Deel dit artikel op:

Reacties (1)

Geplaatst door: roger joosten ()

Ik wil graag stroom op mijn nieuwbouwappartement dat per 1 februari 2013 wordt opgeleverd. Kan ik dit via een contract van 1 jaar aanvragen, sturen jullie dit toe of hoe gaat dit in zijn werk?

Opmerking van de redactie op 31-12-2012
U kunt dit via het aanmeldformulier aanvragen. Belangrijk is dat u aangaaft dat het een verhuizing betreft, dan kunt u ook de gewenste ingangsdatum opgeven. Energiewereld stuurt u slechts een bevestiging van uw aanmelding. De leverancier van uw keuze zal u een bevestiging sturen waarna u 7 dagen bedenktijd krijgt. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons bereiken via 0342-411350.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.