Vergelijk het volledige energieaanbod
Energie vergelijken

Nuon maakt energiejournaal

Leestijd: 2 minuten

Energiebedrijf Nuon start vanaf volgende week met het uitzenden van reclamespots in de vorm van een ‘Nuon Energiejournaal’ op regionale televisie. Hiermee hoopt het bedrijf de klant te informeren over de veranderingen per 1 juli 2004.

Nuon zendt de journaals uit op de zenders AT5, TV Noord-Holland, TV West, Omroep Flevoland en Omroep Gelderland. Deze omroepen zijn dekkend voor het totale verzorgingsgebied van Nuon. Het bedrijf probeert hiermee de mensen te informeren.

Er wordt aan het begin en einde van het journaal duidelijk gemaakt dat het journaal een initiatief is van Nuon. De journaals duren 2 minuten en worden uitgezonden in het reclameblok. Elk journaal gaat in op een specifiek onderwerp. De journaals worden 6 weken lang tweemaal per week uitgezonden.

Op haar website zegt Nuon dat het bedrijf TV- reclame over haar  klantenservice maakt om deze  naast een stem ook een gezicht te geven. "Nuon is uitgegroeid tot een van de grootste energieleveranciers van het land. Met bijna drie miljoen klanten. Al die klanten kunnen met vragen terecht bij de Nuon-klantenservice. Op verschillende locaties werken ruim 800 mensen om al die vragen te beantwoorden. Een belangrijke taak, want het is vaak het enige contact dat de klant met Nuon heeft. Om deze klantenservice naast een stem ook een gezicht te geven, is er een tv-reclame over dit bedrijfsonderdeel gemaakt."

Deel dit artikel op:
Geactualiseerd: maandag 14 oktober 2019

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Website van het Jaar Shopping Awards

Vergelijk het volledige energieaanbod

Vergelijk objectief alle energieleveranciers. Bij ons stapt u gemakkelijk in drie stappen over. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis. Vergelijk en stap over.